Bildirim
AMD HD7990 vs GTX690 vs GTX TİTAN OC
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neden hep amd yi kötülüyorsun ciddi soruyorum geçmişte falan bi sıkıntımı yaşadın -
test sonuçları ve emeğiniz ıcın teşekkürler B.M.W
fakat o kartların test edıldıgı sıstem bu
For our test setup we used an ASUS Maximus V Extreme motherboard, and i7 3770K, 16GB of Corsair Dominator 2133MHz memory, a Patriot 120GB SATA3 SSD as the boot drive and a 1 TB Western Digital Black Hard drive as the media drive.
senin sistemin farklı.
senın tıtanın o.c lu ayrıca.
ordakı kartlar standar hızlarında.
yani kesin net bir karşılaştırma tablosu olmaz.
aynı sıstemde aynı koşullarda test edılır ıse güvenlilirliği ve doğruluğu olur. -
En çok merak ettiğim iş 7990'nın overclocklu performansı belki standart hızlar da geçemeyebilir ama overclock yapılarak geçeceğini düşünüyorum. İnceleme için ellerinize sağlık hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan
En çok merak ettiğim iş 7990'nın overclocklu performansı belki standart hızlar da geçemeyebilir ama overclock yapılarak geçeceğini düşünüyorum. İnceleme için ellerinize sağlık hocam.
Nereye geçemiyor 7990 dostum. Yeni driver ile düzelecektir.
Sorun olduğu belli. Unigine Heaven'da 40.7 alması imkansız o kartın. Ben tek 7970ghz ile 42.5 alıyorum 1000/1425 hızlarında.
Ayrıca SaLVaToRe arkadaşın dediği gibi aynı sistemde test edilmesi lazım kıyaslanacak kartların.
Buradaki tabloya bakarsak titan>7990>690 gibi bir sonuç çıkıyor. Bu da imkansız gibi bir şey.
B.M.W Nividia'nın saha ajanı gibi çalışıyor maaşallah. En büyük B.M.W'nin kartı başka büyük yok
Potur;
Adamın geçmişte sorun yaşaması için önce amd kart kullanması lazım. Önce hiç amd kullandın mı diye sorman daha doğru olurdu
-
-
Test için teşekkürler...
Ben 14 ay Zotac gtx590 kullandım,sattım gittim zotac gtx690 almaya,ama bi baktım ki rafta PowerColor HD7990 Devil 13 var TEREDDÜT etmeden aldım geldim ve Elhamdülillah çok memnunum...
Sizlere testlerde kolay gelsin...
İnşallah NVİDİA'ya geri dönmek istemiyorum...
Sonuçta İki uç noktada kartı kullandım...
AMD Graphic +++++ -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
For our test setup we used an ASUS Maximus V Extreme motherboard, and i7 3770K, 16GB of Corsair Dominator 2133MHz memory, a Patriot 120GB SATA3 SSD as the boot drive and a 1 TB Western Digital Black Hard drive as the media drive.
senin sistemin farklı.
aynı sıstemde aynı koşullarda test edılır ıse güvenlilirliği ve doğruluğu olur.
+1
işlemci farklı, işlemci frekansı farklı sistem bileşenleri farklı ve bu sonuçları aynı tabloda gösterip , kıyaslayarak acaba ekran kartı karşılaştırması yapılır mı?
neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz acaba benim overclocklu titanium dünyayı yener'i mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zZzerk
Test için teşekkürler...
Ben 14 ay Zotac gtx590 kullandım,sattım gittim zotac gtx690 almaya,ama bi baktım ki rafta PowerColor HD7990 Devil 13 var TEREDDÜT etmeden aldım geldim ve Elhamdülillah çok memnunum...
Sizlere testlerde kolay gelsin...
İnşallah NVİDİA'ya geri dönmek istemiyorum...
Sonuçta İki uç noktada kartı kullandım...
AMD Graphic +++++
kimin feykisin sen bakim??????*
-
Anlamadım ne demek istediniz?
@(((TeAcHeR))) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
En çok merak ettiğim iş 7990'nın overclocklu performansı belki standart hızlar da geçemeyebilir ama overclock yapılarak geçeceğini düşünüyorum. İnceleme için ellerinize sağlık hocam.
Sorun olduğu belli. Unigine Heaven'da 40.7 alması imkansız o kartın. Ben tek 7970ghz ile 42.5 alıyorum 1000/1425 hızlarında.
Ayrıca SaLVaToRe arkadaşın dediği gibi aynı sistemde test edilmesi lazım kıyaslanacak kartların.
Buradaki tabloya bakarsak titan>7990>690 gibi bir sonuç çıkıyor. Bu da imkansız gibi bir şey.
B.M.W Nividia'nın saha ajanı gibi çalışıyor maaşallah. En büyük B.M.W'nin kartı başka büyük yok
Potur;
Adamın geçmişte sorun yaşaması için önce amd kart kullanması lazım. Önce hiç amd kullandın mı diye sorman daha doğru olurdu
unique Heaven 4.0 sonucu şaşırttı beni. hd 7990 için. ben kartım ve sıstemımle(işlemcide ekran kartıda o.c lu) o avg puanına cok yakın bır fps alıyorum. avg 39.6 fps
ayrıca B.M.W nın bu test için ayarları çok tuhaf neden bu ayarlarda alındı bu test ?
şu şekil ayarlarda alıp birde koyabilirmisin buraya B.M.W ?
2kartına yakın fark alamsı 7990nın tek gpu kullanmasından kaynaklanmış olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Neden hep amd yi kötülüyorsun ciddi soruyorum geçmişte falan bi sıkıntımı yaşadın
hadi bunları geçtimde nvidia amdden daha iyi kart yapıyo olsun titan hepsini ezip geçsin falan ama 2500tlye satıldıkdak sonra ne anladım ben titandan. 7850-7870xt gibi f/p kartları dururken bir titanın fiyat olarak 6tane 7850 yaptığını düşünürsek amdyi bu kadar kötüleyenleri gerçekten anlamak zor -
quote:
quote:
Potur;
Tam ben diyecektim hocam bu unigine heaven ne ayak diye :) Bu kadar düşük alamaz. Ve dediğiniz gibi sürücüler ile düzelecektir, ki prototayp merakla bekleniyor sanırım şu anda. Geçenler de 7950 yi önce 660 ti karşısın da sonra 670 karşısın da gömdü sonra 7970 i 670 karşısın da gömdü şimdi de 7990 ı titan ve 690 karşısın da gömüyor. Ciddi bir kini var ama anlayamıyorum
-
ben olaya şu açıdan bakıyorum, titan da bu potansiyel gerçekten varsa, gtx780 oc ile en azından kendi sınıfında ki kartlar arasında f/p açısından ortalığı yıkıp geçebilir -
imzan beni çok şaşırtıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamda bilgi cok ama on yargi ve fanatiklik bilgisi den fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Potur;
unique Heaven 4.0 sonucu şaşırttı beni. hd 7990 için. ben kartım ve sıstemımle(işlemcide ekran kartıda o.c lu) o avg puanına cok yakın bır fps alıyorum. avg 39.6 fps
ayrıca B.M.W nın bu test için ayarları çok tuhaf neden bu ayarlarda alındı bu test ?
şu şekil ayarlarda alıp birde koyabilirmisin buraya B.M.W ?
çünkü o sitedeki test Extreme preset de yapılmış yani benim yaptığım ayarlarda ama merak ediyorsan senin ayarlarda kart 65fps alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG
quote:
senin sistemin farklı.
aynı sıstemde aynı koşullarda test edılır ıse güvenlilirliği ve doğruluğu olur.
+1
işlemci farklı, işlemci frekansı farklı sistem bileşenleri farklı ve bu sonuçları aynı tabloda gösterip , kıyaslayarak acaba ekran kartı karşılaştırması yapılır mı?
neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz acaba benim overclocklu titanium dünyayı yener'i mi?
bu çözünürlük ve ayarlarda i7 ler arasında fark yok gibi birşeydir...
-
quote:
7990 ın oc ye tepkisi neredeyse "0" guru3d deki incelemesine bakabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Neden hep amd yi kötülüyorsun ciddi soruyorum geçmişte falan bi sıkıntımı yaşadın
niye kötüliyim canım adamlar test yapmış bende yaptım aynı ayarlarda kıyaslmak için hepsi bu.
Benzer içerikler
- entegre grafik nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- g sync nasıl açılır
- gpu 100 kullanıyor
- üçlü ara bellekleme nedir
- 5060 ekran kartı
- ekran kartı resetleme
- 4090 super
- mx550 ekran kartı
- amd 9070 xt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X