Şimdi Ara

AMD: GPU teknolojilerinde lideriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende biliyorum onları direk fx cpu ları olarak algılamayın gpular için koydum ben onu , bu habere karşı düşündüğüm yorum bir üstteki arkadaşınki ile aynı.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Ya neden nVidianın oyun firmalarıyla yaptığı anlaşmaları firmalara yalanmak onlara para yedirmek olarak düşünüyor anlamıyorum?? Sanki aynı işi AMD yapmıyor, oda yapıyor! nVidia daha fazla firmayla beraber diye b.k atmak neden? Firmalar onu seçiyor demekki. Ayrıca misal yeni kartın (7970) tanıtımında kullanılan 'AMD GPU'lar ve Fusion APU'lar üzerinden donanımsal hızlandırma desteğine sahip 200'den fazla uygulamanın olduğuna dikkat çekiyor' cümlesini açıklayın ozaman! Bu 200 uygulamayı farklı firmalar yapmıyormu, AMD de bunlarla ortak çalışmıyormu, çalışıyor. Ama sizin mantığınızla söylersek AMD o firmalara yalanıyor yada onlara para yediriyor oluyor. Bunlar saçma yorumlar bence.

Hatta daha bugün bir yazı okudum, neymiş nVidia oyun firmalarına para yedirip, oyunun içine bir code yazdırıyormuş ki oyun AMD kartlarda kötü çalışsın, yuhh artık daha neler demek istiyorum çok saçma...
    Intel 2600K - Asus P8P67 Deluxe MB - Gskill Ripjaws-X DDR3 2x4GB CL9 1600Mhz 1.5v RAM Gigabyte 670oc. Noctua NH-D14 OCZ 60GB VERTEX-2 Samsung 250GB HDD XPREDATOR Black Edition High Power Absolute Power 1000W

• benim anlamadıgım piyasada hep amd kartlar dolaşıyor nedeni ne sizce nividia pek göze carpmıyor

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black
  • hayatları show
    Asus Sabertooth X79 | İntel i7 3930 k 3.2 Ghz | Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition | Geil Value Plus 4*4 Gb DDR 3 1600 Mhz | Aerocool Strike X St | Aerocool Strike X 1100 Watt | Corsair H 80 | 5* Cooler Master 20 Cm Megaflow Blue | Ocz Vertex 3 120 Gb | Western Digital 1 Tb Caviar Black

• gpu olmasa şimdiye topu diktiydiniz.Cpu dada ilerlesen keşke
  • nvidia oyun konusunda daha performanslı kartlar sunuyor. Tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

AMDnin durumu CPU pazarında zaten kötü, intel gibi bi firmayla kapışmaya çalışmak baştan kaybetmektir. Özellikle bulldozer faciasından sonra tam anlamıyla kazığa oturdu. GPU tarafında sürücü desteğini düzeltmezse AMDnin tek geçim kaynağı APU ları olur.

Neden kötü olsun ki? Gayet iyi işlemcileri var, rakibinden belki performansı kötüdür ama fiyat/performansı bence gayet iyi işlemcileri var. Intel'e fahiş fiyatlar vermektense bir iki düşüğünü Amd'den daha iyi fiyata alabilirsin.

Sadece phenom 2leri var. i3 2100 bile oyunlarda fx-8150yi geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wustti

nvidia oyun konusunda daha performanslı kartlar sunuyor. Tecrübeyle sabittir.

O tecrübenizi bize, testlerle gösterseniz de bizde tecrübemizi sabitlesek nasıl olur?

quote:

quote:

AMDnin durumu CPU pazarında zaten kötü, intel gibi bi firmayla kapışmaya çalışmak baştan kaybetmektir. Özellikle bulldozer faciasından sonra tam anlamıyla kazığa oturdu. GPU tarafında sürücü desteğini düzeltmezse AMDnin tek geçim kaynağı APU ları olur.

Neden kötü olsun ki? Gayet iyi işlemcileri var, rakibinden belki performansı kötüdür ama fiyat/performansı bence gayet iyi işlemcileri var. Intel'e fahiş fiyatlar vermektense bir iki düşüğünü Amd'den daha iyi fiyata alabilirsin.

Sadece phenom 2leri var. i3 2100 bile oyunlarda fx-8150yi geçiyor.

AMD: GPU teknolojilerinde lideriz

• ati sayesinde demeyi unutmuşlar
    amd kendi başına yapabildiği cpu işinde çoğunuzun bildiği üzere birazcık geriden geliyor
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • AMD bu kafayla batar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

AMD ve NVIDIA kullanıcılarını nasıl birbirine sokup kavga çıkartırız sorusunun cevabı mı oluyor şimdi bu haber? Şaka bir tarafa da, tabi ki öyle bir niyetiniz yoktur ancak kavga etmek için bahane çıkıyor işte millete. Üyelerin bir kısmı ancak bu şekilde rahatlıyorlar bir de, ne yapsınlar. Allahtan Apple-Samsung kavgası gibi şiddetli değil de AMD-NVIDIA atışması şeklinde daha seviyeli oluyor.

Ben geçen gün bir kere girdim, kısa birşeyler yazdım ama şimdilik birşey olmadı
    çok şükür...
  • amd ısınıyordan sonra(he bu işlemciydi) birde amd kartlarda driver sorunu var türedi her yerde,herkesin agzında.Ne sorunu var anlayamadım hala.

quote:

Orijinalden alıntı: wustti

nvidia oyun konusunda daha performanslı kartlar sunuyor. Tecrübeyle sabittir.

O tecrübenizi bize, testlerle gösterseniz de bizde tecrübemizi sabitlesek nasıl olur?

hangi tecrübe imiş o 20-25 civarı ATI kart kullanmış olmasam inanacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 7 Şubat 2012; 11:53:16 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Boş haberin boş yorumları.

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Boş haberin boş yorumları.

Sen dolu yorumlar yap o zaman, eleştiriyorsan havada bırakmayacaksın, o kadar dolu bir kullancıysan, bizide bilgilerinle bilgilendir...
    A Pain so true yet so unreal
  • Forumlarda AMD & Intel veya AMD & Nvidia kavgaları veya daha iyimidir gibi haber ve bu başlıkla açılan konuların tek kazananı var oda kumarda sadece kazanan kasadır ilkesinden yola çıkabileceğimiz bir düşünce ile konuya bakarsak haberi yapan veya başlığı açılan forumun kendisinden başka tüm unsurlar bu tür konulardan artık çokça zarar görmeye başladı.

Bir şeyler bilen veya bildiğini zanneden bunun yanında egosunu tatmin eden veya kendisini ispatlamaya çalışan, foruma hatta insanlığa fayda sağladığını düşünen değişik meslek gruplarından tutun değişik yaş ve ruh hali içinde olan bir çok kişi birbirine bir şey anlatmak ve öğretme hevesinden uzaklaşıp birilerine fikrini tasdik ettirip yeşil kırmızı veya mavi bayrağın dalgalanması hoşuna gidecekken, yazısına alıntı yapılıp karşıt bir görüş bildiren hele ki ironik veya direk hakaret vari biçimdeki yorumları gördüğünde sinirlerine hakim olamayıp kavgaya dönüşen ve günün stresini top yekün katlayıp körükleyince günü veya gecesi adamın zehir zemberek oluyor.

Tabi bu durumda yalnız kalmayıp yanında birilerini daha sinir ediyor. Konu atık yarışına girince sinirleri bozulan yönetici duruma müdahale edip zaten gönüllü olarak yaptığı bu işte "yahu bu millet akıllanmaz" deyip hem cezalar yağmur gibi yağıyor hemde kendini yiyip bitiriyor ))

Merak etmeyin bu işten adı geçen firmalar da yeteri kadar zarar görüyor. Lanet olsun bıktım kıvamındaki kullanıcılar ya kartlarını yenilemekten vaz geçerler veya uykularından uyanan tüketici topluluk daha az tüketir hale geliyor.

Tek karlı çıkan ise forumlar bence. Tabi kaliteli diye tabir edebileceğimiz üyeler dağılıp gitse de bir yerlere mutlak bölümlerde bir kaç kişi öne çıkıp her zaman durumu kotarmıştır. Bu nedenle en çok forumlar kazanır. Eskiyen yüzlerin yerine yeni hevesli grup bayrağı teslim almış devam ederken, tıklanma ve mesaj sayıları bolca artar. Arttıkça daha fazla veya daha pahalı reklam olarak geri döner bu davranışlar.

bu durum için kesinlikle forumu suçlamıyorum. Bu hayatın bir parçası olmuş. Açıkça, kiraya verilen alanda ne yapıldığı çoğu zaman önemli olsa da o alan otopark olsa da, düğün salonu olarak kullanılsa da sahibine kazandırır. Bireyler içerisinde ise, kalite artan kişi sayısı ile paralel olarak azalır. Çünkü daha fazla kişiyi idare etmek hem daha organize olmayı gerektirir hem daha fazla kişiyi hem de daha fazla bilgiyi...

• Güzel dionuz da ben HD 5970 ve GTX 460 ı aynı anda kullanıorum su an ben kime sataşacam ? Aynı windows da catalyst de var 285.6 nvidia driver da var. Ne yapmam lazım sımdı kıme sataşcam ben :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.