Şimdi Ara

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
42.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama ben programı indirdim kurdum ve lol , crysis 3 oyununu optimize ettim ama oyunda kasılmalar oluşmaya başladı bundanmı kaynaklanıyordur ve bunu nasıl eski haline döndürebilirim yani optimize etmediğim haline teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun15

arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama ben programı indirdim kurdum ve lol , crysis 3 oyununu optimize ettim ama oyunda kasılmalar oluşmaya başladı bundanmı kaynaklanıyordur ve bunu nasıl eski haline döndürebilirim yani optimize etmediğim haline teşekkür ederim

Otunlari optimize ederken secenekler vardir performans,güç tasarrufu gibi onlari degistirin deneyin.
    Oyunun uzerine tiklayin zaten gorursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar world of tanks oyununu yerel disk D ye kurdum ama oyun optimize et bölümünde göremiyorum oyunu ne yapmam gerekiyor. gidiş yapmadan deniyorum bunu giriş yapmam şart mı yardım ede bilirmisiniz teşekkürler
  • Beyler şu an mağazasında call of dutty advanced warfare farcry4 ac unity gibi oyunlara yüzde 50indirim kuponumu satılıyor ben anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Beyler şu an mağazasında call of dutty advanced warfare farcry4 ac unity gibi oyunlara yüzde 50indirim kuponumu satılıyor ben anlamadım ?

Gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Aralık 2014; 19:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Beyler şu an mağazasında call of dutty advanced warfare farcry4 ac unity gibi oyunlara yüzde 50indirim kuponumu satılıyor ben anlamadım ?

Gördüm Kaptım 1 adet Bence kaçırılmamalı.
    Amd Mağazasındaki Bazı oyun indirimleri...

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]

Hocam o indirim kuponları nerelerde geçerli ve nereden alıyoruz peki ? Mesela cod aw steamde 100 tl bunu alımca 50 liraya mı alacaz ?

• quote:

quote:

quote:

Gördüm Kaptım 1 adet Bence kaçırılmamalı.
    Amd Mağazasındaki Bazı oyun indirimleri...

Hocam o indirim kuponları nerelerde geçerli ve nereden alıyoruz peki ? Mesela cod aw steamde 100 tl bunu alımca 50 liraya mı alacaz ?

Mağazadan satın alınca aşağıdaki ekran gelıyor ordan linki tıklıyorsun

Sonra o link seni bu siteye yönlendiriyo ordan paypal ile ödeme yapıyorsun sana steam kodu veriyor.
    Söylemeyi unuttum ben denemedim çünkü cod zaten var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Aralık 2014; 16:09:55 >

• Hocam şimdi attığıniz resime göre Cod AW oyununu 9.99$ dolara mı alıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 27 Aralık 2014; 17:58:45 >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam eguide yazıyor yani oyunla ilgili ipuçları falan veren büyük olasılık pdf halinde bi dosya o çok gereksiz bişey hiç uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Hayır hocam eguide yazıyor yani oyunla ilgili ipuçları falan veren büyük olasılık pdf halinde bi dosya o çok gereksiz bişey hiç uğraşmayın

Doğru tespit.

• quote:

quote:

Doğru tespit.

dragon age´i aldım...
    verdiği linke kendi origin id´mi girerek redeem ettim..
    ancak oyunu yada oyunla ilgili birşeyi bulamıyorum
    nerede hata yaptım ?

**
    bu oyunu alanlar için.. oyun içi bir pack mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 27 Aralık 2014; 20:18:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

quote:

Doğru tespit.

dragon age´i aldım...
    verdiği linke kendi origin id´mi girerek redeem ettim..
    ancak oyunu yada oyunla ilgili birşeyi bulamıyorum
    nerede hata yaptım ?

**
    bu oyunu alanlar için.. oyun içi bir pack mi ?

E guide diyordu pack de olabikir klavuzda.

• dostlar bu programla oynanis videolarimizi nasil cekiyoruz ?

• Bende bugün güncelleyince kurdu ne yararı var?
  • Ben duraklatma göremedim. Ama performansından memnunum. Keşke duraklatma olsaydı video montaj işleri bayağı kısalırdı
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    İlerki zamanlarda gelirse kullanışlı olur. Yoksa uğraşmak istemiyorum video birleştirmekle filan. Zaman kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

İlerki zamanlarda gelirse kullanışlı olur. Yoksa uğraşmak istemiyorum video birleştirmekle filan. Zaman kaybı.

İlerleyen zamanlarda gelir yazılım halen beta sürecinde.

• bu programı kullanıp memnun olan varmı?
    bende nedense hiç düzgün çalışmıyor dayanamadım sildim artık

• Kardeşim düzgün çalışmayan, memnun olmadığın noktalara açıklık getirirmisin. Ben sadece video kaydı için kullanıyorum, önceki mesajımda da belirttiğim gibi video kaydında duraklatma olmaması haricinde bir eksiği yok. Video kaydındada takılma falan yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Kardeşim düzgün çalışmayan, memnun olmadığın noktalara açıklık getirirmisin. Ben sadece video kaydı için kullanıyorum, önceki mesajımda da belirttiğim gibi video kaydında duraklatma olmaması haricinde bir eksiği yok. Video kaydındada takılma falan yaşamadım.

Optimizasyon icin kullanacaktim bende ama hicbir ise yaramiyor, mesrla o bana low medium arasi gosteriyor ultrada sikintisiz oynuyorum, tek iyi yani puan olayiydi, ondada dirt3 aldim sildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.