Şimdi Ara

Amd Gaming Evolved App[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
5
Favori
42.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd nin geçtiğimiz günlerde yapılan GPU14 etkinliğinde bahsedilen yazılımı beta sürümü indirilmeye hazır hale gelmiştir.
    Amd ile Raptr İşbirliği ile oyunlar için yeni bir yazılım çıkartıldı.
    Amd den gelen mail üzerine programı indirdim.
    Aşağıdaki belirliten oyunlardaki optimize sorunları tamamen ortadan kaldırıyor.
    Açıkçası ben crysis3'de fazla olmasada bir fark gördüm.

Güncelleme:Artık reward points'lernizle oyunda alabilirsiniz points kazanmak için Get Points sekmesinden bazı adımları yapın.

Arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz video çekebilirsiniz.

Mağazadan points'lerinizle donanım parçaları alabilirsiniz.

Desteklenen Oyunlar
    •Aliens: Colonial Marines
    •BioShock Infinite
    •Blacklight Retribution
    •Borderlands 2
    •Counter-Strike: Global Offensive
    •Crysis 3
    •DOOM 3 BFG Edition
    •DOTA 2
    •Diablo III
    •Far Cry 3
    •Far Cry 3: Blood Dragon
    •League of Legends
    •Loadout
    •Marvel Heroes
    •Medal of Honor: Warfighter
    •MicroVolts
    •Neverwinter
    •RaiderZ
    •Rift
    •Saints Row IV
    •SimCity
    •Sleeping Dogs
    •Sniper Elite V2
    •Star Trek Online
    •Star Wars: The Old Republic
    •The Elder Scrolls V: Skyrim
    •World of Tanks
    •World of Warcraft
    İndirme Adresi:http://raptr.com/amd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Aralık 2014; 19:49:31 >

• Haber için teşekkürler deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Haber için teşekkürler deniyeceğim.

Yararlı olabildiysem ne mutlu bana.
    Bu arada bende eklemek isterim oyunu seçerken performance - Quailty gibi profiller var amd Quality öneriyormuş ama her 2 profilide deniyeceğim farkı yazarım.
  • çok sağolun çok faydalı oyunlarda deneyeceğim ayrıca bu amd nin lisanslı programı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_D

çok sağolun çok faydalı oyunlarda deneyeceğim ayrıca bu amd nin lisanslı programı değil mi ?

Amd nin programı ancak amd raptr işbirliği ile geliştirilmiştir.
  • ben bf3 u optimize etmeyi denedim beceremedim.
    sanırım desteklenmiyor oyun program tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Ekim 2013; 14:44:12 >
  • Blacklight Retribution qualıty moda getirdim oyuna girdim , oyunun çoğu görüntüyü güzelleştiren özelliğini kapatmış öyle fps yükseltmiş , optimize settings dedikten sonra bi de revert mi dicez acaba çözemedim ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Mobile [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

ben bf3 u optimize etmeyi denedim beceremedim.

Dikkatinizi çekmek isterim desteklenen oyunlar listesinde yok ancak bu beta sürümü yeni gelecek sürümde battlefield 3 ve battlefield 4 gibi oyunlara destek verilecek kısacası Gaming Evolved programı kapsamındaki oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

Blacklight Retribution qualıty moda getirdim oyuna girdim , oyunun çoğu görüntüyü güzelleştiren özelliğini kapatmış öyle fps yükseltmiş , optimize settings dedikten sonra bi de revert mi dicez acaba çözemedim ki

Revert tuşuna basmassanız aktif olmaz.
    Oyunu launch game kısmından açın ve performance profilinden deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ekim 2013; 14:49:02 >
  • Bu yüzden AMD'yi seçiyoruz

Teşekkürler eğer Gaming Evolved serisi kapsamındaki bu optimize programına destek çıkan oyunlar devam ederse 7970 Crossfire'ım sandığım gibi eskimeyecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Blacklight Retribution qualıty moda getirdim oyuna girdim , oyunun çoğu görüntüyü güzelleştiren özelliğini kapatmış öyle fps yükseltmiş , optimize settings dedikten sonra bi de revert mi dicez acaba çözemedim ki

Rift online'da hem performance hem quality mode'u denedım ve launch ile girdim , full ayarlarda oynamaktayım oyunu oyuna girdiğimde ayarların hepsi geriye çekilmilşti , görüntü ayarları düşürüldüğünden doğal olarakta fps yükseliyor ama quality lazım bize , bir artısını göremedim henüz yada tam kullanmayı bilmiyorum

• Optimizasyon sorunlarını kaldırıyor demek abartı olmuş.
    Programın yaptığı şey oyunun grafik ayarlarını sizin yerinize yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Optimizasyon sorunlarını kaldırıyor demek abartı olmuş.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Rift online'da hem performance hem quality mode'u denedım ve launch ile girdim , full ayarlarda oynamaktayım oyunu oyuna girdiğimde ayarların hepsi geriye çekilmilşti , görüntü ayarları düşürüldüğünden doğal olarakta fps yükseliyor ama quality lazım bize , bir artısını göremedim henüz yada tam kullanmayı bilmiyorum

Son olarak raptr nin maile cevap gelmiş yazılım beta olduğu için bazı özellikler hala eklenmemiş tam sürümü çıktığında bu sorunlar ortadan kalkıcakmış bf4 ü bekliyorlarmış ben raptr nin yalancısıyım.
    Tam sürümü çıktığında tartışırız programın yararını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ekim 2013; 15:05:25 >

• crysis3 için iyi oldu
  • quote:

Yine bu basit bir çeviri hatası. Böyle olduğuna inanmak isteyen arkadaşlar, hemen çeviriyi yanlış anlıyorlar. Bu programın neden sunulduğunu öğrenseler, intihar edecek olanları biliyorum.

Sevinen arkadaşlara kötü bir haberim var; bu programlar bu tip forumları takip edenler için zerre önem taşımıyorlar. Zira bu programlar işi bilmeyen, ayardan falan anlamayan, uğraşmayan kullanıcıların PC'lerindeki oyunların ayarlarını PC'deki donanıma göre ayarlayan programlar. Başka bir olayı yok.

Hani işi bilen AMD alıyor ya, hah işte o işi bilen AMD kullanıcıları için hiçbir anlamı yok bu programın.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Yine bu basit bir çeviri hatası. Böyle olduğuna inanmak isteyen arkadaşlar, hemen çeviriyi yanlış anlıyorlar. Bu programın neden sunulduğunu öğrenseler, intihar edecek olanları biliyorum.

Sevinen arkadaşlara kötü bir haberim var; bu programlar bu tip forumları takip edenler için zerre önem taşımıyorlar. Zira bu programlar işi bilmeyen, ayardan falan anlamayan, uğraşmayan kullanıcıların PC'lerindeki oyunların ayarlarını PC'deki donanıma göre ayarlayan programlar. Başka bir olayı yok.

Hani işi bilen AMD alıyor ya, hah işte o işi bilen AMD kullanıcıları için hiçbir anlamı yok bu programın.

Öncelikle şu an beta sürümünde sadece oyun ayarları yapılıyor ancak tam sürüm çıktığında çeşitli özellikler eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Haklı olabilirsin , hani donanımına göre de bir ayarlama yapılmıyor gibime geldi full ayarlarda rift online'ı 70 fpsde oynuyorum bu program ile optimize edildiğinde bakıyorum ayarlar kısılmış 110 fps ye çıkıyor fps , belkide benim anlıyamadığım bazı şeyleri optimize ediyor olabilir , arkadaşında dediği gibi henüz program hakkında konuşmak için erken

• Böyle bir program Nvidia'da da var.Game Experience tarzı birşey.Driver ile birlikte geliyor.Sisteminizin özelliklerine göre oyunun grafik ayarlarını düşük-orta-yüksek gibi kendi seçiyor.Böylece sisteminize göre yeterli seviyede fps alıyorsunuz.Oyunların optimize olayıyla hiçbir alakası yok.
  • Program oyunun grafik ayarlarını kafasına göre ayarlıyor , optimize dedikleride bu. Yani bunu zaten biz kendimizde yapabiliyoruz.
  • Bende bir tek CS:GO varmış uyumlu :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.