Şimdi Ara

AMD FX X8 8320 Mİ ? 8350 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arada 100 lira fark var gerçekten gözle görülür hissedilir ise 8350 alacam aralarındaki fark nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8320 al yanina da 212x sogutucu alirsin ayni mhz degerlerinde aralarinda fark yok. Fazladan 70-80 lira vermemis olursun.

• sogutucuyu zaten aldım kardesim

• Sogutucu varsa da 8320 al

• AMD oyun sisteminde FX 4300 ile aynı/yakın fiyata satıldığı için FX 6300 BE (95W), AMD de ~ 270 TL ye alınabilecek en iyi F/P FX serisi işlemcidir. İntel sistemde alternatifi de yine F/P işlemcisi olan Core İ3 3220 HT (55W) dir.
    4 modüllü AMD FX-83xx (125W) fiyatına oyunlarda daha performanslı, daha verimli (77W), gerçek 4 çekirdekli Core İ5 işlemciler var. Üst seviye oyun sistemleri için Core İ5 önerilir. (FX-83xx serisi profesyonel amaçlı sistemler için önerilir.)
    Performans, güç tüketimi (verimlilik), sıcaklık, gürültü vb. avantajlar da gerçek çekirdekli intelden yanadır. (intelde cpu soğutucusu da almayabilirsiniz.)
    İntel sistemin pek çok başka + özellikleri / avantajları da vardır.
    4 Modüllü FX-83xx (125W) işlemciler alt serisi 2 modüllü FX-4350 (125W) ye göre oyunlarda fazladan performans sunmamaktadırlar. oyunlarda kullanılmayacak modüller için boşa para verilmiş olur. Oyun sistemlerinde Core İ5 işlemcilerin AMD'de alternatifi yoktur.
    Çarpan, voltaj, güç tüketimi, soğutma, soğutucu, faz sayısı, sıcaklık, gürültü vb. ayrıntılarla uğraşarak hız aşırtma yaparsanız AMD işlemcileri, oyun sistemlerinde Core İ5 seviyesine belki getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 24 Temmuz 2013; 13:30:43 >

• intelin fanları o kadar iyi soğutuyor ki forumdan soğudum.
  • Copy - Paste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen mi İ7 mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bybarone kullanıcısına yanıt
    sen becerebiliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGrityzMyBeLiKe

Arkadaşlar arada 100 lira fark var gerçekten gözle görülür hissedilir ise 8350 alacam aralarındaki fark nedir

FX 8320 al, soğutucunda biraz iyi ise 4.2GHz yap al sana FX 8350 ve cebinde 80 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybarone

anca onu becerirsin
  • Bemde ikisi arasinda kalmistim. Benim zamanimda 60tl fark vardi.

Ben 8320 + evo aldim gectim.suana kadar 0.5ghz nin eksikligini gormedim. Turbo ile 4ghzye ulasiyor o.csiz. aradaki farki vermeyi gereksiz gordum. Size de tavsiyem 8320 olurdu.

• valla oc amaclı alacaksan 8350 al yok oc ıle ugrasmam yada az yaparım dıyorsan 8320 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Bemde ikisi arasinda kalmistim. Benim zamanimda 60tl fark vardi.

Ben 8320 + evo aldim gectim.suana kadar 0.5ghz nin eksikligini gormedim. Turbo ile 4ghzye ulasiyor o.csiz. aradaki farki vermeyi gereksiz gordum. Size de tavsiyem 8320 olurdu.

+ bilmem kaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

intelin fanları o kadar iyi soğutuyor ki forumdan soğudum.

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. headshooooot
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGrityzMyBeLiKe

Arkadaşlar arada 100 lira fark var gerçekten gözle görülür hissedilir ise 8350 alacam aralarındaki fark nedir

FX8320+ işlemci soğutucusu al.
  • Ama tamamda Hyper212xlga sogutusuda var cm nin hani hangisi iyiyse alıcam 8350 yada 8320mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybarone

Copy - Paste

Bu Mystic denen Intel aşığı arkadaş, geçenlerde de bir sitedeki fiyat / performans sıralamasını bize sadece performans sıralaması olarak yutturmaya kalkmıştı. Sonradan biz yutmayınca hakaretlere başlamıştı. Allahtan site adminleri konuyu takip edip hakaretleri silip arkadaşı uyardılar. Zaten bu arkadaşın donanım bilgisi vasattır.AMD ye karşı önyargılıdır.Sadece yarım yamalak ingilizcesiyle kağıt üzerinde gördüğü istatistik veriilerini, kendi kafasında anladığı şekilde yorumlar ve insanları yanlış yönlendirir. O yüzden tavsiyelerini önemsemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

AMD oyun sisteminde FX 4300 ile aynı/yakın fiyata satıldığı için FX 6300 BE (95W), AMD de ~ 270 TL ye alınabilecek en iyi F/P FX serisi işlemcidir. İntel sistemde alternatifi de yine F/P işlemcisi olan Core İ3 3220 HT (55W) dir.
    4 modüllü AMD FX-83xx (125W) fiyatına oyunlarda daha performanslı, daha verimli (77W), gerçek 4 çekirdekli Core İ5 işlemciler var. Üst seviye oyun sistemleri için Core İ5 önerilir. (FX-83xx serisi profesyonel amaçlı sistemler için önerilir.)
    Performans, güç tüketimi (verimlilik), sıcaklık, gürültü vb. avantajlar da gerçek çekirdekli intelden yanadır. (intelde cpu soğutucusu da almayabilirsiniz.)
    İntel sistemin pek çok başka + özellikleri / avantajları da vardır.
    4 Modüllü FX-83xx (125W) işlemciler alt serisi 2 modüllü FX-4350 (125W) ye göre oyunlarda fazladan performans sunmamaktadırlar. oyunlarda kullanılmayacak modüller için boşa para verilmiş olur. Oyun sistemlerinde Core İ5 işlemcilerin AMD'de alternatifi yoktur.
    Çarpan, voltaj, güç tüketimi, soğutma, soğutucu, faz sayısı, sıcaklık, gürültü vb. ayrıntılarla uğraşarak hız aşırtma yaparsanız AMD işlemcileri, oyun sistemlerinde Core İ5 seviyesine belki getirebilirsiniz.

Yeter ama ha her konuda aynı mesaj sıkılmıyor musun hiç?
    Bu arada zaten soğutucu varmış 8320 + oc yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.