Şimdi Ara

AMD FX Serisi İşlemci Kullananlar Kulübü: 895 Kullanıcı (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.612
Cevap
30
Favori
141.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Gençler ne habersini ne var ne yok

Windows güncellemesi yapan varmı bazı eski işlemcilerde sistemsel sorunlara yol açıyormuş şu güvenlik yamaları varmı güncelleme yapan

Hayatta hocam zaten zayıf işlemci iyice Core2duo seviyeleirne indiremem

bu arada ben yoksam benide ekleyin Fx6300(4.5 GHZ BOSST) ve Gigabyte 970A ud3p ile .
    Dolar bu denli faiş olduğu sürece herhalde müzelik olsayıya kadar Fx'e devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Ocak 2018; 15:51:9 >

• Win10 güncellemelerini yaptım, bir sıkıntı yok şimdilik. FX 8300. F1 2017 denemelerim, güncellemelerden önce ve sonra aynı. Spectre açığı var işlemcide. Meltdown gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fx 6300, sıfır olarak 350 liraya alınır mı? Ekran kartı r7 260x. Fps aşığı birisi değilim. Oyun tutkunuda değilim. Şuan phenom x4 B55 kullanıyorum. Fx'in ikinci ellerine 250 lira para istiyorlar. Şuan alsam 100 daha koyar sıfırını alırım diyorum. Anakart 970 gaming msi. Ne tavsiye edersiniz?

THE X FILES
  • arkadaşlar sizce 8350 işlemciden 1900x işlemciye geçmeye değer mi? yoksa ryzen 2 threadripperlari beklemeye değer mi çok fark olcakmıdır?
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    İkinci nesil nisan ayı ile birlikte stoklara girmeye başlayacak sanırım bence beklenir, Elinizde işlemci çok iyi bir model bence.
  • rx 460 ekran kartım var şakır şakır cpu 8350 5 sene gideri var.

msi 970 gaming fx6300

Instead, I will simply...BREAK YOU!
    -Bane
    Steam: -Bane
  • 4 sene önce 6300 ü o civarlara almıştım. Dolar yükseldiğinden o işlemci hala aynı ücrette. İmzamdaki sistemle gayet iyi performansı var. Hala memnunum. Overclock suz filan gayet iyi, gta 5 filan oynatıyor.

R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • Merhaba. Bende aranızdayım. Lakin sistemi biraz yükseltmek istiyorum. Şu anda fx-4100 kullanıyorum. Önerisi olan

• artexalp kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı mı alacaksınız? İşlemci mi yükselteceksiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dolardan dolayı teknolojiyi takip etmiyorum. Ben imzamdaki sisteme sadece fiyatlar uygun olursa biraz daha bir 8 GB daha kit düşünüyorum. İşlemci filan değiştireyim mi ikinci el bulursam? Yoksa artık hiç uğraşmadan yeni sisteme mi geçmek lazım? Çok oyun oynamam, tahminimce şu sistemle bile 2 sene daha gideri var.

R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • Hocam benide güncelleyebilirsin Fx 6100 ve Msi 990Fxa Gd65 gitti Fx 9590 - Asus Crosshair Formula Z 990FX geldi.

Yalnız bir sorunum var sıvı soğutma kasadan dolayı tek ram girişini engelliyor ve egzos fanıda, radyatör fanlarıda bu yüzden dışarıda. Kasa olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 1 Şubat 2018; 10:17:2 >
    Amd R9 5950X 3.40GHz Turbo Boost 4.90GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ASUS RTX 5070 Prime OC Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Aslında ekran kartını 1050ti yapmak istiyordum. Muhteşem yüksek fiyatlar. İkinci elin bile pahalı olması. Üstüne birde elimdeki fx-4100 ile dar Boğaz yapacağını öğrenmek. Beni daha ucuz ve altarnatif yollar aramaya itiyor.

İşlemci = AMD FX-4100

Anakart = Gigabyte GA-870A-USB3L

Ekran Kartı = NVIDIA GeForce GTX660 2GB DDR5

SSD = 500GB SANDİSK

RAM = 4+4 8GB DDR3 RAM

Güç Kaynağı = Blue Storm Pro 500w 80PLUS

Kasa = Aerocool GT-R Black Edition
    @Whippoorwill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artexalp -- 1 Şubat 2018; 10:31:47 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.