asus m4a89gtd pro/usb3 anakartım var.ve şuan amd 1055T x6 işlemci kullanıyorum.anakartımın sitesinde amd fx3820 am3+ ye kadar desteklediği yazıyor.ama ben aynı soket olduğu için destekleyeceğini düşündüğüm.
Amd FX-8300 am3+ veya Amd FX-8350 X8 am3+ almak istiyorum.bu iki işlemciden hangisini almalıyım?ya da sizce almaya gerek var mı?bu işlemciler herhangi bir uyum sorunu yaşatır mı?
Teşekkürler.
Overclockla ugrasmiyim diyorsaniz 8350 alin ama yok yaparim 8350 ayarina getiririm diyosaniz 8300 alin paraniz cebinizde kalsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
am3+ islemci almanizi tavsiye etmem . am3+ islemci destegi bildigim kadari ile beta durumda hala m4a89 icin...
araştırmalarımda FX-8300 ve Amd FX-8350 performansları birbirine çok yakın buna takıldı kafam arada ciddi denecek fiyat farkı var.overclock ile uğraşırım soğutucum var.am3+ destekler gibi bu riski almayı düşünüyorum.ekran kartının kutusunda da am3+ yı desteklediği yazılyor
am3 destekliyor ama butun veri yolları çalışmayabilir.
exeter önerilerin için sağol peki daha düşük peformans mı olur.biraz daha ayrıntılı açıklar mısın?
Asusun sevdigi birsey beta test yapmak. Bu bioslar tam olarak alpha moduna gecmiyor sadece beta olarak yani deneme olarak kaliyor. Deniyosun calisiyorsa ne mutlu calismazsa yapacak birsey yok. Performans denenmeden birsey diyemem ama tahminim normal bir am3+ anakartta calismaya gore daha yavas kalacagi.
teşekkür ederim.önerin için baya kararsız kaldım.pci2.0 olan ana kartıma pci3.0 ekran kartı taktıktan sonra cesaretlendim açıkcası birde am3+ işlemci takınca 5 yıllık bilgisayarım güncel bir pc olacak diye düşünüyorum risk alsam mı acaba :D
Guncel derken 8120 var bende bendeki bile garantisi bitti. Guncelligi falan yok hocam o kadar. Takma kafana 1055T yedek pc de var benim hala canavar gibi calisir.
exeter teşekkür ederim :)en iyisi zorlamayayım :D
Ben FX 6100 kullanıyorum. Hiç takılma vs yaşamıyorum. Fazlaya kaçmaya gerek yok. Isınma sorunu ve çok fazla güç tüketimi de olmaması kaydıyla FX 8300 yeterli gelecektir. Fark hissedilebilir seviyede değil. Özellikle oyun oynayacaksanız hiçbir farkı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme