Şimdi Ara

amd fx 6300 vs intel i7 4770k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6300 neler yapılabiir oyun için i7 4770k için ne yapılır . performans

• selamlar , üztteki üyenin türkçe öyretmeniyim, yarın istifa edeceyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi amd nin orta alt sınıf işlemcisi diğeri üst seviye intel i7 iksini karşılaştirmak saçma.

• Bilişim dunyasına hakaret
  • i7 4770k 16 gbram (gt 630:P) . bundan kaybediyorum işlemcimi satıp iyi bise önerebilirmisiniz 450tl arasında . bu pc elime geçmeden önce bu işlemciyi aldım 3 gün geçti elime pc düştü bunlar var içinde .. 1750 tl felan tutuyor toplam fiyat . sistem için iyimidir . türkçem zayıf kardaş
  • Biri şahin biri bmw, fx 6300 fiyatına göre iyi bir işlemci tabiki ama 4770k yı satmayın derim
  • Phenom 2 955 be işlemcimi satıp 4770k aldım ve 3 ay kullandıktan sonra satıp tekrar phenom 2 955 geçtim. Günlük kullanımda fark etmedikçe fazla para vermenin bir anlamı yok. Fakat elinizdeki 4770k sizi uzunca bir müddet götürür bundan emin olun .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD FX-8350 İŞLEMCİ
    7 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntel İ7 4770k daha iyi.Ama az bütçeli PC toplayacaksan AMD öneririm. Ama soğutma sistemin güzel olmalı.
  • Bu nasıl bir karşılaştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Phenom 2 955 be işlemcimi satıp 4770k aldım ve 3 ay kullandıktan sonra satıp tekrar phenom 2 955 geçtim. Günlük kullanımda fark etmedikçe fazla para vermenin bir anlamı yok. Fakat elinizdeki 4770k sizi uzunca bir müddet götürür bundan emin olun .

Neden böyle birşey yaptınız merak ettim cidden, güçlü işlemcilerin amacı günlük kullanımda hız artışı değildir zaten oyunlarda ve render alırken anlarsınız farkı, günlük kullanımda hız artışı istiyorsanız ssd alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Phenom 2 955 be işlemcimi satıp 4770k aldım ve 3 ay kullandıktan sonra satıp tekrar phenom 2 955 geçtim. Günlük kullanımda fark etmedikçe fazla para vermenin bir anlamı yok. Fakat elinizdeki 4770k sizi uzunca bir müddet götürür bundan emin olun .

Neden böyle birşey yaptınız merak ettim cidden, güçlü işlemcilerin amacı günlük kullanımda hız artışı değildir zaten oyunlarda ve render alırken anlarsınız farkı, günlük kullanımda hız artışı istiyorsanız ssd alın

Doğrudur ssd pahalı olduğu için almak istemedim . Render almıyorum oyun oynamıyorum o kadar parayı atıl durumda bırakmak istemedim fakat bir ssd iyi olur gibi.

• I7'ye ayip oldu :(

• fx 6300 ü 4.7 ghz çeksem i7 ile arasından kaç fps oynar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

fx 6300 ü 4.7 ghz çeksem i7 ile arasından kaç fps oynar???

i7 yi -5.0 ghz yaparsan eşitlenirler.
  • quote:

fx 6300 ü 4.7 ghz çeksem i7 ile arasından kaç fps oynar???

i7 yi geçer.
  • 2008'de çıkan i7'ler bile FX6300'den iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 26 Şubat 2015; 18:11:56 >
  • Vallamı nerden biliyon
  • Kuşkusuz 4770k daha iyidir.

Bütçeniz düşükse 4460/fx6300 tercih edebilirsiniz.Onun dışında 4770 ile fx6300'ü karşılaştırmanız hata.

4770k hem thread açısından,hem single thread performansı bakımından daha önde.

• quote:

Vallamı nerden biliyon

Üslubunu düzeltirsen cevap veririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Doğrudur ssd pahalı olduğu için almak istemedim . Render almıyorum oyun oynamıyorum o kadar parayı atıl durumda bırakmak istemedim fakat bir ssd iyi olur gibi.

Render almıyorsunuz oyun oynamıyorsunuz ee o zaman niye böyle bir yorum yapıyorsunuz ki.Değil phenom 955, pentium 4 bile internete girmeye yetiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.