Şimdi Ara

'Amd ekran kartı sürücü çöktü' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'Amd ekran kartı sürücüsü çöktü ve bu durumdan kurtuldu' sorununu her oyuna girdiğimde alıyorum.Ekran kartım Onboard ve 4 gb ram var belkide ram yetmediğinden böyle oluyordur bilmiyorum,daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldumu ve çözümü bilen varsa yazabilirmi,şimdiden teşekkürler

• up+
  • Ekran kartı driverinin son sürümünü yükle.
  • Bende HD 3450 De oluyordu aldım bi r7 240 keyfşme bakıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHexmenX

'Amd ekran kartı sürücüsü çöktü ve bu durumdan kurtuldu' sorununu her oyuna girdiğimde alıyorum.Ekran kartım Onboard ve 4 gb ram var belkide ram yetmediğinden böyle oluyordur bilmiyorum,daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldumu ve çözümü bilen varsa yazabilirmi,şimdiden teşekkürler

ekran kartı fazla ısınıyor ise driver cöker termal macunu yenileyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

quote:

'Amd ekran kartı sürücüsü çöktü ve bu durumdan kurtuldu' sorununu her oyuna girdiğimde alıyorum.Ekran kartım Onboard ve 4 gb ram var belkide ram yetmediğinden böyle oluyordur bilmiyorum,daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldumu ve çözümü bilen varsa yazabilirmi,şimdiden teşekkürler

Oyuna girer girmez sürücü çöküyor ısıdan kaynaklandığını zannetmem,driverlar güncel .
    edit:Yük altında değilken 46 45 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHexmenX -- 21 Ağustos 2015; 20:05:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bişey bulamadım Hd tuneda health baktığımda resimdeki gibi sorunlar var,
     'Amd ekran kartı sürücü çöktü' sorunu 'Amd ekran kartı sürücü çöktü' sorunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

quote:

Oyuna girer girmez sürücü çöküyor ısıdan kaynaklandığını zannetmem,driverlar güncel .
    edit:Yük altında değilken 46 45 derece

sen bilirsin benim hd7850 aynısı oluyordu format attım gecmedi sonra macun değiştirdim gecti

• sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    biri donanım biri yazılım
    nasıl bir alaka olabilir acaba
  • orfaz kullanıcısına yanıt
    ısınınca gpu iletişimi kopartıyor yazılım ile saniyelik görmüyor o anda sürücü cöküyor
  • izleyebilirsin

• Güzel hort ama onun sorunu farklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.