Şimdi Ara

Amd Ekran Kartı Olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selth

Arkadaşlar bir de anladıgım kadarıyla çoğu pc Amd ekran kartı + İntel (3000-4000) ekran kartı şeklinde. Fps sorunu olan yazsın düzeltiriz.

hocam asus x55c adında saçma sapan bir notebookla oyunyorum var mı bununda bir yolu
  • 7850 var.sülalem rahat.
  • Hocam HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD RadeoN DX11 Ekran Kartı kullanıyorum. FPS LOL' de lanemde 65-75 civarı geziniyor(TF sırasında bilmiyorum kaça düşüyor). Sizce normal mi? Yoksa dediğiniz son driverı yüklemelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 12 Mayıs 2014; 15:49:11 >
  • GTX 650ti Boost var ve sülalem raad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

Hocam HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD RadeoN DX11 Ekran Kartı kullanıyorum. FPS LOL' de lanemde 65-75 civarı geziniyor(TF sırasında bilmiyorum kaça düşüyor). Sizce normal mi? Yoksa dediğiniz son driverı yüklemelimiyim?

Benim ekran kartı 230 sıralarda senin ekran kartı 120 sıralarda. fps düşmesi yaşaman normal değil. Bence driverları yenile Gaming envolverla da kuruluyor onunlada denersin sonra yorum atsana. Yüklemen 1 saatini almaz.

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

quote:

Arkadaşlar bir de anladıgım kadarıyla çoğu pc Amd ekran kartı + İntel (3000-4000) ekran kartı şeklinde. Fps sorunu olan yazsın düzeltiriz.

hocam asus x55c adında saçma sapan bir notebookla oyunyorum var mı bununda bir yolu

İnternetten baktım intel 3000 var üzerinde. Sanırsam lap top üreticeleri ürünleri ucuzlatsınlar diye intel onboard 3000-4000 le satıyorlar. İstersende ekran kartı taktırabiliyorsun. BEnde hp lap topta intel 3000 + Amd 7650 var. Arkadaşın SAMsung lap topta da intel 4000 + AMD vardı. 2 mizin problemde çözüldü. Bizim sorunumuz zaten oyunda intelin devreye girip fps düşürmesiydi. Amd driverları güncelleyince fps 60 dan sekmemeye başladı. Hatta öykeki ben shopa tıklayınca 30 fps ye kesin düşerdi. Şimdi shopu sürekli aç kapa yapıyorum 60 dan sekmiyor.

Aygıt yöneticisine gir ordan görüntü bağdaştırıcılarına baksana. Lap topta başka ekran kartı var mı? Eğer yoksa istersen taktırabilirsin. Az masrafla kurtarabilirsin. İntel 3000 385. sırada çok iyi bir ekran kartı deil oyun için.

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

• quote:

quote:

Hocam HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD RadeoN DX11 Ekran Kartı kullanıyorum. FPS LOL' de lanemde 65-75 civarı geziniyor(TF sırasında bilmiyorum kaça düşüyor). Sizce normal mi? Yoksa dediğiniz son driverı yüklemelimiyim?

Benim ekran kartı 230 sıralarda senin ekran kartı 120 sıralarda. fps düşmesi yaşaman normal değil. Bence driverları yenile Gaming envolverla da kuruluyor onunlada denersin sonra yorum atsana. Yüklemen 1 saatini almaz.

Şuan iş yerindeyim akşam eve gittiğimde yüklerim ve yazarım.
    Şu cümlenden "Benim ekran kartı 230 sıralarda senin ekran kartı 120 sıralarda." hiç birşey anlamadım hocam :)
    65-75 düşük bir fps mi normalde kaç civarı olmalı?

• quote:

quote:

quote:

Şu cümlenden "Benim ekran kartı 230 sıralarda senin ekran kartı 120 sıralarda." hiç birşey anlamadım hocam :)

Hocam kolay gelsin. Linke tıklayabilsen anlardın :D ekran kartı sıralaması o. Seninki ekran kartı sıralamasında çok daha önde iyi bir ekran kartı.

Herşey en yüksekte 60 fps sekmeden alabilirsin. Eğer 30-45 gibi birşey görüyorsan sorun vardır yoksa sağlam boşuna driverla oynama. Oyun sırasında p tuşu ile sürekli shopu aç kapa yap fps nin hiç sekmediğini görmen lazım.

Bu arada hocam oyun içinden dikey sekrenizasyonu bekle seçeneğini aç. Arkadaşlarla yaptığımız teste 60fps ye kitlesin daha iyi diye karar aldık. Çünkü akıcılık gerçekten 60 ta daha iyi gibi. Sende testini kendinde oyun oluşturarak deneyebilirsin. dikey sekrenizasyonu kapayınca fps 60 dan yüksek olmasına karşın akıcılık daha bozuk oluyor. dikey sekrenizasyonla 60 fps ye kitliyor ve akıcılık daha güzel oluyor. Kendin deneyebilirsin bunu biz de tam nedenini anlıyamadık büyük olasılık lcdlerin 60 fps vermesinden dolayı görüntü düzgün biçimde gözüküyor ama 65 70 fps aldıgında ekran kartı ile lcd uyuşmuyor akıcılık bozuluyor.

• usta daha yeni formatladım bu fps yüzünden 30 45 arası geziyordu fps tflerde 60 çekermi şimdi ?
  • quote:

quote:

quote:

İnternetten baktım intel 3000 var üzerinde. Sanırsam lap top üreticeleri ürünleri ucuzlatsınlar diye intel onboard 3000-4000 le satıyorlar. İstersende ekran kartı taktırabiliyorsun. BEnde hp lap topta intel 3000 + Amd 7650 var. Arkadaşın SAMsung lap topta da intel 4000 + AMD vardı. 2 mizin problemde çözüldü. Bizim sorunumuz zaten oyunda intelin devreye girip fps düşürmesiydi. Amd driverları güncelleyince fps 60 dan sekmemeye başladı. Hatta öykeki ben shopa tıklayınca 30 fps ye kesin düşerdi. Şimdi shopu sürekli aç kapa yapıyorum 60 dan sekmiyor.

Aygıt yöneticisine gir ordan görüntü bağdaştırıcılarına baksana. Lap topta başka ekran kartı var mı? Eğer yoksa istersen taktırabilirsin. Az masrafla kurtarabilirsin. İntel 3000 385. sırada çok iyi bir ekran kartı deil oyun için.

hocam notebook'a ekran kartı taktırmayı ilk defa duyuyorum
    ama içinde ob ekran kartından başka bir şey yok
    eğer böyle bir şey mümkünse kesinlikle taktırırım asus'un bunun hakkında bir
    yazısı v.s şey var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 12 Mayıs 2014; 19:23:16 >

• 4600 win 8.1 desteği yok çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürücü iyi fark etti baya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam notebook'a ekran kartı taktırmayı ilk defa duyuyorum
    ama içinde ob ekran kartından başka bir şey yok
    eğer böyle bir şey mümkünse kesinlikle taktırırım asus'un bunun hakkında bir
    yazısı v.s şey var mı

Hocam benim hatam sizin lap topta ekstra grafik kartı için slot yokmuş. Onboard ekran kartları da değişmiyor

• ya ben anlamadım şimdi bunun olması için driver mı güncelleyeceğiz yoksa program mı indireceğiz biri anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

ya ben anlamadım şimdi bunun olması için driver mı güncelleyeceğiz yoksa program mı indireceğiz biri anlatsın

up
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kolay gelsin. Linke tıklayabilsen anlardın :D ekran kartı sıralaması o. Seninki ekran kartı sıralamasında çok daha önde iyi bir ekran kartı.

Herşey en yüksekte 60 fps sekmeden alabilirsin. Eğer 30-45 gibi birşey görüyorsan sorun vardır yoksa sağlam boşuna driverla oynama. Oyun sırasında p tuşu ile sürekli shopu aç kapa yap fps nin hiç sekmediğini görmen lazım.

Bu arada hocam oyun içinden dikey sekrenizasyonu bekle seçeneğini aç. Arkadaşlarla yaptığımız teste 60fps ye kitlesin daha iyi diye karar aldık. Çünkü akıcılık gerçekten 60 ta daha iyi gibi. Sende testini kendinde oyun oluşturarak deneyebilirsin. dikey sekrenizasyonu kapayınca fps 60 dan yüksek olmasına karşın akıcılık daha bozuk oluyor. dikey sekrenizasyonla 60 fps ye kitliyor ve akıcılık daha güzel oluyor. Kendin deneyebilirsin bunu biz de tam nedenini anlıyamadık büyük olasılık lcdlerin 60 fps vermesinden dolayı görüntü düzgün biçimde gözüküyor ama 65 70 fps aldıgında ekran kartı ile lcd uyuşmuyor akıcılık bozuluyor.

Hocam ben zaten düşme yaşamıyorum hiç. Yani 60 ın altına inmiyor. Ozaman driverlarla oynamama gerek yok heralde. Ayrıca oyuna girerken Refreshlock diye ufak bir program var. C.S Fps arttırmak için kullanılırdı oynayanlar bilir. O programla giriyorum oyunun akıcılığını arttırıyor çok faydalı bence sende denemelisin çok farkettiriyor.

• Takip aksam yardiminizi istedim simdi is yerindeyim.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu intelden amd 7675ye geçişi anlatabilicek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulu

GTX 650ti Boost var ve sülalem raad.

+1905 iyi ki almışım oyun ismine bakmadan ayarları fullemek paha biçilemez
  • Amd 8730m ekran kartı ve intel 4000HD ekran kartı var laptopumda. Bugun bir uyarı geldi Amd ekran kartını kullanamıyorsunuz diye sonrasında 2 kart da devre dışı kaldı.Ben güncellemeleri yaptıktan sonra hiçbir oyun açılmamaya başladı.İntel 4000i devre dışı bıraktığımda açılıyor fakat bu sefer de 2-8 fps arası performans alabiliyorum konuyla ilgili bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.(sorunu amd catalyst guncelleyerek cozdum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordfish35 -- 9 Ekim 2014; 9:26:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.