Şimdi Ara

Amd Ekran Kartı Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde konu filan açmam ama arkadaşında 30-40 fps seyreden lolünü 60 fps very high yapınca bilgilendirim istedim.

AMD yeni driverlar çıkarmış. Adam gibi driverlar çıkarmış. Temiz kurulumla yapın. AMD Gaming Evolved diye program geliyor. Direk ordan lunch yapıyorsunuz 60 fps very high kitliyor. Sorulara göre konuyu açıklık getiririm. Kendi sitesinden indirin kurun.

• Arkadaşlar bir de anladıgım kadarıyla çoğu pc Amd ekran kartı + İntel (3000-4000) ekran kartı şeklinde. Fps sorunu olan yazsın düzeltiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selth

Arkadaşlar bir de anladıgım kadarıyla çoğu pc Amd ekran kartı + İntel (3000-4000) ekran kartı şeklinde. Fps sorunu olan yazsın düzeltiriz.

Amd'nin öyle bir gpu'su yokki xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4800 e halen destek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

quote:

Arkadaşlar bir de anladıgım kadarıyla çoğu pc Amd ekran kartı + İntel (3000-4000) ekran kartı şeklinde. Fps sorunu olan yazsın düzeltiriz.

Forumda çocuk doldu herhalde. İşin gücün yoksa çık bu konudan verdiğin tepkiye bakılırsa senle muhattap bile olmak istemiyorum.

Amd Ekran Kartı Olanlar

Amd Ekran Kartı Olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

4800 e halen destek var mı?

O konuda bilgi sahibi değilim ama burdan clean utility indir. Ekran kartını sil. Sonra auto detect and install indir kur. Gerçekten dağlar kadar fark var aralarında. Eğer ki seninkide 2 ekran kartlı lap toplardansa en son olarak aygıt yöneticisinden vga olarak gözüken intelin driverını güncelle o sonradan kendini intell olarak gösteriyor.

http://support.amd.com/en-us/download
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    4800 veya başka seriye destek gib bişey değil bu hocam uygun bi patch tarzı bişey kuruyor sana optimize et dediğinde en sağlam şekilde ayarlıyor.

bende
    bf4
    lol
    cs:go bunları optimize etten yaptım ha pek fark etmedi zaten ultrada oynuyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

4800 veya başka seriye destek gib bişey değil bu hocam uygun bi patch tarzı bişey kuruyor sana optimize et dediğinde en sağlam şekilde ayarlıyor.

bende
    bf4
    lol
    cs:go bunları optimize etten yaptım ha pek fark etmedi zaten ultrada oynuyordum.

Haklısın hocam gaming envolved o görevi görüyor ama bir samsung bir hp lap topta 30-40 fps de giden low ayarları bir anda 60 fps very high kitledi. bundan önceki driverla sanki aralrında dağlar kadar fark var. Önemli olan yeni gelen driverlar.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    takip bir ara inceleyeyim amd baş belası
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

takip bir ara inceleyeyim amd baş belası

Alıntıları Göster
    lenovo g510 kullanıcısıyım ekran kartı olarak amkd radewon 8750 var ama ben kullanamıyorum bi yardım. intel hd hep aktif gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

lenovo g510 kullanıcısıyım ekran kartı olarak amkd radewon 8750 var ama ben kullanamıyorum bi yardım. intel hd hep aktif gözüküyo

Alıntıları Göster
    Biostan intel HD grafik kartını deaktif edin sadece hariciden kullansın öteki türlü yüksek performasn istemeyen programlarda vs. Anakarta entegre edilmiş olan cpunun yongasını kullanarak işlemleri yapar.Hatta bazı oyunlarda sen elle manuel olarak göstermedikçe harici ekran kartı yerine onboard grafik işlemcisini bile kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHiddenCarry

Biostan intel HD grafik kartını deaktif edin sadece hariciden kullansın öteki türlü yüksek performasn istemeyen programlarda vs. Anakarta entegre edilmiş olan cpunun yongasını kullanarak işlemleri yapar.Hatta bazı oyunlarda sen elle manuel olarak göstermedikçe harici ekran kartı yerine onboard grafik işlemcisini bile kullanabilir.

Alıntıları Göster
    Amd'nin Unistall programını kullanmayın pc kafayı yiyor W 8.1'de 2 kere denedim her seferinde format atmak zorunda kaldım manuel kaldırmanız lazım sürücüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 12 Mayıs 2014; 10:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Amd'nin Unistall programını kullanmayın pc kafayı yiyor W 8.1'de 2 kere denedim her seferinde format atmak zorunda kaldım manuel kaldırmanız lazım sürücüyü.

Alıntıları Göster
    amd radeon 3000 var şimdi ben fps arttırmak için ne yapayım? Şu amd gaming evolved yüklüyorum şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bende bundan şüphelendiğim için yapmıştım ama gaming envolved programı onu ayarlıyor sanıyorsam. Çok bilgi sahibi değilim ama yani 7650m ekran kartları ve üstleri 60 fps veriyor. Vermiyorsa driverlarda filan sorun var demektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bende bundan şüphelendiğim için yapmıştım ama gaming envolved programı onu ayarlıyor sanıyorsam. Çok bilgi sahibi değilim ama yani 7650m ekran kartları ve üstleri 60 fps veriyor. Vermiyorsa driverlarda filan sorun var demektir.

7k+ M serisi laptop kartlarında bu oyun için konusuyorum yükske ayarlarda vysnc acık olsa bile 60 fps sabit verir kapatırsanızda 100 fpsye yakın olur.Fakat yinede zayıf bir kart witcher 2 crysis 3 meto lastlight borderlands 2 Assasins creed black flag - Bio shock infinite- Grid 2 - Dead Space 3- Far cry 3 gibi vs oyunlarda Yoğun olarak ekran kartını kullanır bu oyunlarda bırak yüksek ayarı Low ayarda bile 40~50 fpsyi zor görücektir.Söyle dusunun i7 işlemci var dersınız tmm gucludur ama ekran kartı o gucu kullanamaz.Misal Ekran kartın gtx 680 filan veya ati hd 7870 filan diyelim ama işlemci core 2 duo e7k 8k serisi veya amd işlemcidir.Işlemciyi Ata demirer ekran kartını huseyin bolt gibi dusun ekran kartı uçmak istiyor koşacak ama belinden bağlı ata demirere, bu durmun tam terside aynı sonucu vericektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 12 Mayıs 2014; 11:25:52 >

• quote:

quote:

quote:

Forumda çocuk doldu herhalde. İşin gücün yoksa çık bu konudan verdiğin tepkiye bakılırsa senle muhattap bile olmak istemiyorum.

Amd Ekran Kartı Olanlar

Amd Ekran Kartı Olanlar

Headshot

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruffneck VENOM

quote:

quote:

quote:

Amd Ekran Kartı Olanlar

Amd Ekran Kartı Olanlar

Headshot

Alıntıları Göster
    4800 var bende gayet yeterli bütün oyunları maksimum çözünürlükte rahatça oynuyorum sağol yine de belki birilerine lazım olur.

• quote:

Arkadaşlar normalde konu filan açmam ama arkadaşında 30-40 fps seyreden lolünü 60 fps very high yapınca bilgilendirim istedim.

AMD yeni driverlar çıkarmış. Adam gibi driverlar çıkarmış. Temiz kurulumla yapın. AMD Gaming Evolved diye program geliyor. Direk ordan lunch yapıyorsunuz 60 fps very high kitliyor. Sorulara göre konuyu açıklık getiririm. Kendi sitesinden indirin kurun.

Bilgilendirme için sağol , Muhtemelen Invidia'nın Geforce Experiances'a muadil ve rakip olarak çıkarılmış oyunları optimum özelliklerde oynamanıza yardımcı olucaktık.

R9 290 kullanıcısı olarak diğer programların aksine official bir yazılım ile boost yapmak çok kullanışlı olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlhanSöyler

quote:

Arkadaşlar normalde konu filan açmam ama arkadaşında 30-40 fps seyreden lolünü 60 fps very high yapınca bilgilendirim istedim.

Bilgilendirme için sağol , Muhtemelen Invidia'nın Geforce Experiances'a muadil ve rakip olarak çıkarılmış oyunları optimum özelliklerde oynamanıza yardımcı olucaktık.

R9 290 kullanıcısı olarak diğer programların aksine official bir yazılım ile boost yapmak çok kullanışlı olucaktır.
    Yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benimle aynı yaşta.Neyse büyüyeceksin bunlar o yaşlarda normal Oxi abini fazla izleme ama.Hadi şimdi blokla da ergenliğinin doruk noktalarına ulaş.Seni gidi aşağılık kopleksli çocuk
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.