Şimdi Ara

Amd Den R7 260x ve üstüne oyun hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duyduğum kadarıyla r9 serisi tüm kartlar bedava battlefield 4 alacak r7 260x ise never settle forever bundlenın silver tier ındaki oyunlardan iki tanesini alabilecek
    http://images.anandtech...0at%2011.01.50%20PM.png
    Kaynak:

http://www.anandtech.com/show/7511/amd-announces-new-game-bundles-for-radeon-r7-260x-above

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 17 Kasım 2013; 9:40:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ikinci kez oluyor ulkemizde gecerli olmayan oyun programlari icin baslik acmayin lutfen cunku never settle never turkey onun ismi.
  • İşin saçma kısmı madem Turkiyede geçerli değil neden TR sayfanda belirtiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nsf türkiyede vardı diye biliyorum

• 2 hafta önce bi arkadasa asus r9 280x aldik ama kutusunda vs böyle birsey yazmiyordu,nasil yararlanabilir acaba bu kampanyadan?

Not:Türkiye'den degiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

2 hafta önce bi arkadasa asus r9 280x aldik ama kutusunda vs böyle birsey yazmiyordu,nasil yararlanabilir acaba bu kampanyadan?

Üzgünüm bundle alamayacaksınız çünkü eski stoktan kalan model almışsınız büyük ihtimalle bide sadece sapphire ve xfx kartlarından geçerli diye bir yazı okumuştum bu arada alırken bf4 edition tarzı şeylerin yazıp yazmadığına dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 18 Kasım 2013; 17:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

2 hafta önce bi arkadasa asus r9 280x aldik ama kutusunda vs böyle birsey yazmiyordu,nasil yararlanabilir acaba bu kampanyadan?

Üzgünüm bundle alamayacaksınız çünkü eski stoktan kalan model almışsınız büyük ihtimalle bide sadece sapphire ve xfx kartlarından geçerli diye bir yazı okumuştum bu arada alırken bf4 edition tarzı şeylerin yazıp yazmadığına dikkat edin

Tesekkürler üstadim arkadasi ancak haftasonu görebilirim eger pozitif bir durum olursa buradan bilgilendiririm kart sahiplerini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.