Şimdi Ara

AMD cool'n quiet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD cool'n quiet ni calıştırmak icin sadece bios dan bu özelligi acmak yeterli olacakmıdır

• bide cool and quiet ın programı var. onu da kurmalısın die düşünüyorum. ya da systool gibi programlar kullanabiliyorlar.
    ama bios tan o özelliği açarsan da çalışacaktır.
  • biosdan cool quiet özelliğini ve power manegement ( yine biosda ) apm vs özelliği olması lazım bi kısım özellikler var onları açıyosun ve windowsdan güç yönetimi kısmından en az güç diye seçin (minimal power menagement ) açılıyor %55 hız kesiyor çarpan 9 ise 5 yapıyor çok faydalı ayrıca biosdan q-fan özellğini açın pc niz sessizleşsin
  • gerek yok arkadaşım sadece biostan aktifleştirsen yeterli
    program da zaten windows altında biosa erişmene yarıyor başka birşey değil yani
    program sadece bios a yabancı olan son kullanıcılar için bir arabirim ben kendim kullanıyorum
    kolay gelsin!
  • Arkadaşım yetmez.
    aygıt yöneticisinden CPU driverini update etmen gerekiyor..
    Zaten programı kurduysan ve çalışmadığını düşünüyorsan kapat diyince bilgidayar kapanmaz resetlenir...
  • bu özellik gereksime göre sisteminin mhz ini arttırıyor diymi ayrıca programın calıştıgını Bilgisayarım sag tıkla özelliklerden falanda anlaşılırmı nasıl anlıycaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 28 Şubat 2006; 20:03:07 >
  • nasıl anlayacagız calıştıgınııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biostan açacasın
    windowstan güç yönetiminden açacaksın
    AMD nin sitesinden c&q driverı indirceksin

çalıştığını cpu boştayken 1ghz çalıştığında anlarsın
  • windows güc yönetiminden neyi acıcam
  • en az güç yönetimini sececeksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

biostan açacasın
    windowstan güç yönetiminden açacaksın
    AMD nin sitesinden c&q driverı indirceksin

çalıştığını cpu boştayken 1ghz çalıştığında anlarsın

Dedigini Yapdim oLmadi Hala Kafasina Göre Takilio CPU fani Standart Dönüyor Sabit..
  • Windowsun power özeliklerinden minimal güç tüketimini de seçtin
    biostan da auto yaptın yani dimi arkadaşım?
    nası anladın çalıştığnı bu arada.
    Eğer o bir sorunsa bende de sorun var yani makina 1ghz de çalışıyor fakat fan bende de hep 3000 rpm civarında çalışıyor bilen arkadaşlar bu bir sorun mudur
  • ya calıştıgını anlıyamıyorum bir türlü... İşlemciye nereden bakıyorsunuzda 1 GHZ görüyorsunu bir programlamı yoksa windows danmı bilgisayarım özelliklerdenmi nedir yani benim fan su an 2550 rPm civarlarında ama sistem hala 2,8 GHZ de calışıyor görünüyor bilgisayarım özelliklerinde
  • Epox thunder probe programı yok mu senin epox anakrtının cdsinde ona bak orada görebilirsin veya.
    evet bilgisayrım özelliklerden ama orası sanki her zaman doğru göstermiyor gibi geldi bana en iyisi epox thunder probe her şeyi gösteriyor.
  • bu olay bende calışmıyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.