Bildirim
Amd Catalyst Control Center Performans Bölümü Yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sağ altta görev çubuğundan üstüne sağ tıklayınca profiller çıkıyor mu bakabilir misiniz -
-
Yok hocam sağ altta ufak simge halinde AMD ikonu olması lazım normalde çift tıklarsanız catalyst center açar, sağ tıklarsanız profiller çıkması gerek -
Farkettim duzenleyip koydum resmi ilginiz için teşekkürler :) -
-
Ekran kartı sürücünüz tam yüklenmemiş olabilir, AMDnin driver sitesinde otomatik tespit edip driver kuran bir yazılımı var onu deneyin sanırım hallolacaktır -
Çözüm bulabildiniz mi ? -
Son yanıtım gözden kaçtı herhalde Evet aygıt yöneticisinde kart gözüküyor ama task barda HD5500den başka bir şey gözükmüyor dediğim gibi son sürücüleri yüklemeye çalışın -
Deneyeyim teşekkürler -
Hocam link atabilir misiniz o yazılımı bulamadım amd nin sitesinde -
Buldum sizi de ugrastirdim teşekkürler -
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 20 Mart 2020; 13:31:12 > -
Arkadaşlar ben çözdüm umarım yardımcı olur
Önce Catalyst Control Center i kurun performans sekmesi geliyor sonra driverini kurabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X