Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
134.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    14.2 yi yükledikten sonra video kalitelerinde hafif bi düşüş oldu gibi sanki özellikle full hd videolar da biraz daha belli oluyor gibi. sizde nasıl acaba?

Orijinalden alıntı: [email protected].İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Aynı sorundan başka bir konuda da bahsetmiştim,kara duman nickli arkadaş sayesinde çözdüm sorunu.Benim gibi yükleyemeyenler,yükledikten sonra hata verenler şunları yapsın :

Program ekle veya kaldır'dan güncelleştirmeleri kaldır bölümüne gidin ve KB3004394 kodlu güncelleştirmeyi kaldırın.Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.Driverlarınızı temizledikten sonra baştan başlatın ve driverinizi kurun

arkadaşın belirttiği gibi yüklemede sorun yaşayanlar KB3004394 kodlu güncelleştirmeyi kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmayı denesinler..

Bende bu güncelleştirme yok,işletim sistemi windows 7 64 bit,r9 270 kart.Yüklenmede hatayla karşılaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

14.2 yi yükledikten sonra video kalitelerinde hafif bi düşüş oldu gibi sanki özellikle full hd videolar da biraz daha belli oluyor gibi. sizde nasıl acaba?

Çok dikkat etmedim fakat videolarda yukarıda bahsettiğim gibi sorunlar yaşıyorum bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: [email protected].İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Aynı sorundan başka bir konuda da bahsetmiştim,kara duman nickli arkadaş sayesinde çözdüm sorunu.Benim gibi yükleyemeyenler,yükledikten sonra hata verenler şunları yapsın :

Program ekle veya kaldır'dan güncelleştirmeleri kaldır bölümüne gidin ve KB3004394 kodlu güncelleştirmeyi kaldırın.Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.Driverlarınızı temizledikten sonra baştan başlatın ve driverinizi kurun

arkadaşın belirttiği gibi yüklemede sorun yaşayanlar KB3004394 kodlu güncelleştirmeyi kaldırıp yeniden temiz kurulum yapmayı denesinler..

Bende bu güncelleştirme yok,işletim sistemi windows 7 64 bit,r9 270 kart.Yüklenmede hatayla karşılaşıyorum

ekran görüntüsü paylaşabilme imkanınız var mı

• Beyler bu omega'yı yükledikten sonra Dota 2'de ekran acayip titriyor.diğer oyunlarda bir sorunla karşılaşmadım.driverı ddu ile komple silip kurdum olmuyor.ekran kartı 6770m laptop hp 6020et.Bu durumu bilen çözen vs. yardımcı olursa sevinirim.

Edit: Çözüm;Ayarlar>Görüntü/ses>Görüntü modunu çerçevesiz pencere yapınca düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 14 Aralık 2014; 4:25:29 >
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • Ben sürücüyü resmi olarak yayınlandığı günden bu yana kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hatta max payne 3 oynuyorum 2k olarak :D
    MSI Gaming Pro Carbon Wifi // Ryzen 3700X // G.Skill Ripjaws V 16gb 3200mhz // MSI Gaming Gtx 1070ti // SAmsung 850pro 250gb // Corsair H100i // CM Haf-X 942 // ASus Vg248qe 144hz // Logitech G502 - Z5500 - G710plus // Sennheiser GSP 600 - GSX 1000
  • OMEGA sürücüsü süper sorunsuz , AMD Catalyst 14.4 WHQL sürücüsünden daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 14 Aralık 2014; 13:39:25 >
  • AMD Radeon™ HD 7800 Serisi Ekran Kartları var ekran kartıma güvendim Titanfall satın aldım ama higt ayarlarda hafif kasmalar oluyor ve oyunda rahat oynamamaı engelliyor valla böyle olacağını bilseydim oyunu almazdım :) halbuki ekran kartım da iyi ama.. birde bundan sona artık oyunlar hep yeni nesil olarak gelecek gibi gözüküyor 2 yıl oldu bilgisayarı alalı ama bi ekrann kartı alacam sanki :/
  • birde nedense bu kasma olayı omega geldikten sonra oldu. oyunu aldığımda falan hatırlıyorum da oynuyordum öyle bir sıkıntı gözüme dek gelmedi nedense bu omegayı yükledim oyunu aaçtığımda bi kasıntı gözüme direk ilişti low yaptığımda da sorunlu gibiydi öyle bi oynarken rahatlık hissedemedim hatta fifa15'te de bi kasma oldu.. sanırım omegadan olabilir gibi ekran kartım iyi yoksa diye düşünüyorum bilgisi olan paylaşırsa seviniirim.
     AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 15 Aralık 2014; 19:25:28 >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • Şimdi bu omega sürücüsü HD7950 için uygun değil sanırım değilmi

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şimdi bu omega sürücüsü HD7950 için uygun değil sanırım değilmi

uygun olması lazım ben hd 6670'e bile yükledim

Orijinalden alıntı: vollkan59

Dostum program ekle kaldırdan yapıyorum.Sürekli bu şekilde bitiyor ya...Yeşil olması lazım değil mi bunun...Valla gına geldi Pc den söküp duvara fırlatıcam şimdi...R9 280x Win 8.1 64 bit
     AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı

günlüğü görüntüle dediğinde yüklemede başarısız olan bir bölüm var mı ?

• [email protected].İ.H kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla yok.eve gidince bakmam lazım...ışteyim suan

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı bende alıyorum maalesef

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Microsoft, yine bir yamayı geri çekti!

Microsoft, son aylarda yama yayınlayıp hemen ardından geri çekmeyi alışkanlık haline getirdi. Şirket şimdi de, 10 Aralık günü yayınlanan son Windows 7 yamasını geri çektiğini duyurdu. KB3004394 kod adlı Windows 7 güncellemesi, işletim sisteminde beklenmedik sorunlara yol açtığı için Microsoft tarafından geri çekildi. Güncellemeyi yüklemiş olanların, sistemlerinden geri silmeleri tavsiye ediliyor.

Hata raporlarına göre, yeni güncelleme kullanıcıların AMD sürücülerini güncellemelerine engel oluyor. AMD, Microsoft ile aynı gün Catalyst sürücüleri için yeni güncelleme yayınlamıştı ancak çoğu Windows 7 kullanıcıları AMD sürücülerini güncelleyemediğini rapor edince, sorunun Windows 7 güncellemesinden kaynaklandığı anlaşıldı.

Microsoft şimdi üzerinden yayınladığı araç ile, Windows 7 yamasını yüklemiş olan kullanıcıların yamayı sistemlerinden kaldırmalarını sağlıyor.

https://support.microsoft.com/kb/3024777

yüklemede sorun yaşayan arkadaşlar KB3004394 kodlu yamaya dikkat etsinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [email protected].İ.H -- 16 Aralık 2014; 13:00:52 >

• Arkadaşlar merhaba,
    intel HD graphics 3000 ve radeon 7670m ekran kartlı (hybrid) notebooklar için en güncel ve stabil sürüm nedir acaba?
    benim makina pavilion g6, 14.4'ten sonrasından haberim olmadı hiç.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.