Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

beta8 den geçmeye değermi diyorsunuz?

7870 ile bf4 de bir süre denedim bir sıkıntı ile karşılaşmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

13.11 beta 8 ile clbenchmark.com da fluid-simulation(yani en tepedeki test) testinde 18000 puan alabiliyorum ama eskiden 24000 idi. Şimdi nasıl? Zaman bulabillirsen dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

13.11 beta 8 ile clbenchmark.com da fluid-simulation(yani en tepedeki test) testinde 18000 puan alabiliyorum ama eskiden 24000 idi. Şimdi nasıl? Zaman bulabillirsen dener misin?

kartı dün öğlen teslim ettim, denk gelirse kontrol ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 26 Kasım 2013; 11:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Dikkat :
    13.9 whql 'e geri döndüm ekranda müthiş bir dalgalanma var bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartım HD6850. Örneğin; forumda biri beni alıntıladığında ekrana gelen alıntı mesajının fonundaki siyahlıkta aşırı bir dalgalanma oluyor. Veya fare ile masaüstü'nü çizdiğimde yine dalgalanmalar yaratıyor. Normal durumlarda herhangi bir dalgalanma yok. Oyun performansına gelince Battlefield 3 ve 4'te ani fps düşüşleri ve gözle görülür performans düşüşlerine sebebiyet verdi. Bundan önce kullandığım 13.11 Beta versiyonu ise tek kelime ile harikaydı diyebilirim. Battlefield 3-4 'te tam performans verdi monitör dalgalanmaları neredeyse en aza indi. Yarın akşam tekrar 13.11 betayı kuracağım.

Özet : 13.9 kurmayın.

aynen bro ben de amd kart kullanıcısıyım kesinlikle 13.9 çöp

• Selamlar,

Değiştirilebilir grafik donanımlı notebook kullanıcısı arkadaşlar bu yeni çıkan AMD beta sürücüler sizlerin sisteminizle uyumlu değil, yüklerseniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Windows 8.1 kullanıyorsanız yeni çıkacak WHQL sürücüyü beklemek zorundasınız. Mutlaka gerekli ise Windows 8 veya 7 ye dönüp son WHQL olan 13.4 ü kullanın. Bu durumun başka bir çözümü yok. Kolay gelsin.
  • cod ghost oynamak isteyen ama cf desteği yüzünden sıkıntı yaşayan 13.11 beta 9.4 yüklesin.cf desteği geliyor.
  • HD 7640G+7670M var son çıkandan mobilityi mi yükleyim digerini mi hiç bir bilgim yok bu konuda ve önceki sürümü silip 0 dan mı yükleyim yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canemre363

HD 7640G+7670M var son çıkandan mobilityi mi yükleyim digerini mi hiç bir bilgim yok bu konuda ve önceki sürümü silip 0 dan mı yükleyim yardımlarınızı bekliyorum

son yayınlanan sürümü deneyebilirsiniz..
  • cevabın için teşekkür ediyorum kardesim.yükledim ama amd control center resimdeki gibi oldu eskiden bir sürü seçenek vardı
  • quote:

cevabın için teşekkür ediyorum kardesim.yükledim ama amd control center resimdeki gibi oldu eskiden bir sürü seçenek vardı

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_4_download,2.html

bu linkteki mobility sürümünü mü kurdunuz ?..

• hayır kardesim mobility olmayanı kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 3 Aralık 2013; 13:30:10 >
  • quote:

hayır kardesim mobility olmayanı kurdum

verdiğim linki de deneyin, duruma göre bilgi verirsiniz..
  • Bf4 için en iyi driver hangisi arkadaşlar? Crossfire için değil tek gpu için soruyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Bf4 için en iyi driver hangisi arkadaşlar? Crossfire için değil tek gpu için soruyorum ?

13.11 Beta 9.4 bf4 perf. iyidir..
  • Hocam önceki sayfalarda verdiğiniz 13.4 whql w7 64bit silinmiş acaba çalışan bi link atmanız mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 3 Aralık 2013; 18:38:50 >
  • 13.11 Beta9.5 çıkmış ..
    umarım 13.11 Beta9.4 de olduğu gibi BF4 performansı iyidir..
  • AMD Catalyst 13.11 Beta 9.5 (04.12.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download,1.html

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download.html

Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.5 Driver for Windows

.Includes all Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.4 Driver

.Resolves the issue of AMD Overdrive missing in the AMD Catalyst Control Center for the AMD Radeon™ R9 290 Series graphics cards

.Resolves intermittent flickering seen on some AMD Radeon R9 270x graphics cards

.Resolves graphics corruption seen in Starcraft®

.Improves frace pacing results in AMD Quad CrossFire™ configurations for the following: Hitman: Absolution, and Total War™: Rome 2

Supported OS:

Windows 7
    Windows 8
    Windows 8.1

• 2 LİNK VAR BEN BUNUN HANGİSİNİ YÜKLİCEM SİSTEMİM WİN7 64BİT MASAÜSTÜ KARTIM AMD 2GB 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

2 LİNK VAR BEN BUNUN HANGİSİNİ YÜKLİCEM SİSTEMİM WİN7 64BİT MASAÜSTÜ KARTIM AMD 2GB 7850

hiç birini yüklemeyeceksin 7000 serisine ait sürücüler deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

2 LİNK VAR BEN BUNUN HANGİSİNİ YÜKLİCEM SİSTEMİM WİN7 64BİT MASAÜSTÜ KARTIM AMD 2GB 7850

nasıl değil yazyıor koskoca 7800 series diye.

Masaüstü kullanıcısıysan

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download,1.html

notebook kullanıcısıysan

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_5_driver_download,2.html

Bunu kullanacaksın hocam.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.