Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardarda45

quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Arkadaşlar bende hd7850 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Fakat bu atinin driver güncellemeleri sanki yeni çıkanlar eskiyi aratıyor gibi. 13.4 kullanıyorum acaba hiç yükseltmesem mi ? Her hangi bir kasma yada ısınma sıkıntım yok ama yeni driver daha iyidir gözüyle bakıyordum. Yorumları okuyunca fikrim değişti.

Sizler ne öneriyorsunuz bu konuda ?

13.4 gerçekten iyi ben Bf4 aldığım için 13.9 'a yükselttim 13.4 le oyuna girmeye çalışırken hata vermişti yükselt gibisinden ama hiç memnun değilim. Ekranda dalgalanmalar oluyor ayrıca bf3'ümde gram kasılma yokken takılmalara sebebiyet verdi. Bf4 içinde aynı tekrar 4 'ü geri yüklemeyi bile düşündüm bir süreliğine. Tam olarak ne yapmalıyım diye düşünüyorum. bence sende 13.4 'ten memnunsan değişiklik arama.

Aynen hocam değiştirmedim driveri. Oyuna girerken sadece uyarı veriyor 13.9 or higher diye oyuna girmeyede izin veriyor zaten. Ekranda dalgalanmada yok. En iyisi 13.4 de kalmak

Sanırım her yeni sürücü daha stabil olacak diye bir kural yok Amd'nin lugatında :)

Hocam merhaba bence de en stabil driver 13.4 whql ama şimdi call of duty ghost yükledim ekran kartı durdurdu uyarısı verdi driver güncellemem lazımmış sanırsam bende 13.9whql'a geçtim hala aynı sorunu alıyorum oyun açılmıyor bir bilginiz var mı acaba?? 7970m kullanıyorum notebook sahibi olduğumdan whql'den şaşmıyorum iyi forumlar

Biraz önce 13.11 Betayı kurdum ve test ettim battlefield 4 ve battlefield 3 'teki performansı gerçekten muhteşem yüklemenizi öneririm. fx8120 hd6850'ye kurdum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende hd7850 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Fakat bu atinin driver güncellemeleri sanki yeni çıkanlar eskiyi aratıyor gibi. 13.4 kullanıyorum acaba hiç yükseltmesem mi ? Her hangi bir kasma yada ısınma sıkıntım yok ama yeni driver daha iyidir gözüyle bakıyordum. Yorumları okuyunca fikrim değişti.

13.4 gerçekten iyi ben Bf4 aldığım için 13.9 'a yükselttim 13.4 le oyuna girmeye çalışırken hata vermişti yükselt gibisinden ama hiç memnun değilim. Ekranda dalgalanmalar oluyor ayrıca bf3'ümde gram kasılma yokken takılmalara sebebiyet verdi. Bf4 içinde aynı tekrar 4 'ü geri yüklemeyi bile düşündüm bir süreliğine. Tam olarak ne yapmalıyım diye düşünüyorum. bence sende 13.4 'ten memnunsan değişiklik arama.

Aynen hocam değiştirmedim driveri. Oyuna girerken sadece uyarı veriyor 13.9 or higher diye oyuna girmeyede izin veriyor zaten. Ekranda dalgalanmada yok. En iyisi 13.4 de kalmak

Sanırım her yeni sürücü daha stabil olacak diye bir kural yok Amd'nin lugatında :)

Hocam merhaba bence de en stabil driver 13.4 whql ama şimdi call of duty ghost yükledim ekran kartı durdurdu uyarısı verdi driver güncellemem lazımmış sanırsam bende 13.9whql'a geçtim hala aynı sorunu alıyorum oyun açılmıyor bir bilginiz var mı acaba?? 7970m kullanıyorum notebook sahibi olduğumdan whql'den şaşmıyorum iyi forumlar

Biraz önce 13.11 Betayı kurdum ve test ettim battlefield 4 ve battlefield 3 'teki performansı gerçekten muhteşem yüklemenizi öneririm. fx8120 hd6850'ye kurdum.

Hocam tavsiyen için teşekkürler. Senin söylemenden sonra bende 13.9 u kaldırıp 13.11 kurdum oyuna girmeyi başardım uzaya falan çıktım ama sonra bölüm değiştirirken yine aynı sorunu verdi ve bi daha açılmadı

Herhalde crack veya driver yüzünden bekleyip göreceğiz tavsiyen içi teşekkürler yine iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam tavsiyen için teşekkürler. Senin söylemenden sonra bende 13.9 u kaldırıp 13.11 kurdum oyuna girmeyi başardım uzaya falan çıktım ama sonra bölüm değiştirirken yine aynı sorunu verdi ve bi daha açılmadı

Herhalde crack veya driver yüzünden bekleyip göreceğiz tavsiyen içi teşekkürler yine iyi forumlar

Rica ederim. Oyunda hata çok sebebini buna bağlıyorum. Ama şu an için 13.11'den çok memnunum.

• işişten geçtikten sonramı :)) güzel paylasım saoL
  • AMD Catalyst 13.11 WHQL'in betası mevcut ve memnunum bunu kurmama gerek yok herhalde.
  • 13.4 windows 8.1 de çalışıyor mu yoksa 13.11 i mi kursam
  • 13.11 betayı kaldırıp 13.11 whql kurdum başarısız oldu. Aygıt yöneticisinde ekran kartımı tanımıyor. Çözünürlük en fazla 1400x1050. Ardından tekrar 13.11 whql 'i kaldırıp betayı kurdum değişen bir şey olmadı. Niye böyle oldu arkadaşlar? 1920x1080'e nasıl geri dönücem ayrıca niye tanımıyor ekran kartımı bu driver?
  • amd resmi olarak yayınlamadı diye biliyorum. sitesinde 13.11 var ama detay olarak sadece r9 290serisini destekler yazıyor.
    Linki:http://www2.ati.com/drivers/amd_catalyst_13.11_r9_290_whql.exe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi sende kurmuş bende hiç kurmadı :) hata verdi belkide ,sitesindekini indirmek işe yarar diye umuyorum.
  • Dikkat :
    13.9 whql 'e geri döndüm ekranda müthiş bir dalgalanma var bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartım HD6850. Örneğin; forumda biri beni alıntıladığında ekrana gelen alıntı mesajının fonundaki siyahlıkta aşırı bir dalgalanma oluyor. Veya fare ile masaüstü'nü çizdiğimde yine dalgalanmalar yaratıyor. Normal durumlarda herhangi bir dalgalanma yok. Oyun performansına gelince Battlefield 3 ve 4'te ani fps düşüşleri ve gözle görülür performans düşüşlerine sebebiyet verdi. Bundan önce kullandığım 13.11 Beta versiyonu ise tek kelime ile harikaydı diyebilirim. Battlefield 3-4 'te tam performans verdi monitör dalgalanmaları neredeyse en aza indi. Yarın akşam tekrar 13.11 betayı kuracağım.

Özet : 13.9 kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 20 Kasım 2013; 3:12:35 >
  • Düzeltme: Gece gece tam tersi okudum. Yani 13.11'de sorunun olduğunu ve benim de 13.11 ile sorunum olduğu için aşağıdaki gibi cevap yazdım. Sorunun 13.9 ile olduğuna göre boşver gitsin. Ama sorunu aşağıdaki gibi titreme-flickering dedikleri şey gibi olanlara belki yardımı dokunur diye silmiyorum:

Tam olarak bilmiyorum ama guru3d'nin forumlarında sizinkine benzer bir sorun gördüm o yüzden yazıyorum. Gerçi bu kart R9 ama sorun belki aynıdır. Şöyle bir dalgalanmaysa sürücü kaynaklı:

http://youtu.be/80NDUAyUcRM

Flickering filan diyorlar. Amd forumlarında da tartışılıyormuş:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383465

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=168806&highlight_key=y&keyword1=flicker

Benim kartım da 5850. 13.10'dan beri bu 13.11 beta'yı hiç beğenemedim. Performans olarak bazı oyunlarda güzel de bazen restart filan attı mavi ekran verdi. 13.10 betayı kullanırken Amd'ye yazmıştım durumumu daha ses seda yok. Demekki bana özgü bir sorun ya da fazla yaşayan yok bu sorunu. Neyse şimdilik 13.9'a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimkim -- 20 Kasım 2013; 3:18:06 >

• Sürücü kaynaklı olduğuna eminim çünkü 13.11 beta'da bu dalgalanma neredeyse en aza indi. Yani çok dikkatli bakmadıktan sonra farkedilemeyecek seviyedeydi diyebilirim. Enteresandır ki sürücüler her bilgisayarda farklı tepkiler veriyor sanıyorum bende aksine 13.11 beta'dan çok memnun kaldım. 13.9 whql 'in en iyi yanı masaüstü çözünürlüğündeki muhteşem netlik.

@Kimkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 20 Kasım 2013; 3:21:04 >
  • arkadaslar bende hp notebook var ekran karti radeon hd 6770M bu linkteki bana olurmu?
    http://support.amd.com/de-de/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064
  • Ya arkadaş kimse doğru dürüst bir şey yazmamış şimdi bu 13.11 whql sürümü tüm kartlar için mi yoksa sadece r9 model kartlar için mi geçerli? Bende 13.11 beta kurulu şuan.
  • amd sitesine göre r serisi kartlar için geçerli

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64
  • jakabo1982 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır 13.11 betaya devam o halde ^^
  • bu "r" serisi kartlar hangiler oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

bu "r" serisi kartlar hangiler oluyor ?

amd nin en son çıkarttığı kart serisine verdiği ad

r270 r280 r280x r290 r290x....
  • Bu Amd'nin sitesi baya ağırlaştı. Bir ay oncesıne kadar 6-8 mb arası hız ıle ındırıyordum, şimdi max 550-800 arası.
  • battlefield 13.11 9.2 vversiy görüntü problemleri oluştu kaldırmak zorunda kaldım.
    13.9 geri döndüm
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.