Şimdi Ara

AMD B550 mi X570 mi? Hangi marka? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KunGFu üstat sen bayağı bilgilisin bana yardımcı olabilirmisin :) AMD ryzen 7 3700x işlemci alcam şuan fiyat olarak 2800 lerde anakart olarak b550 tomahawk 1600 TL - 177 iade kanpayasi var. B550 gaming plus 1330 TL -266 iade kampanyasi var. B550 Gaming edge wifi 1550 TL - 266 iade kampanyasi var. Bu 3 anakart arasında kaldım ben bakınca aralarında bir fark göremedim fiyatdan başka senin f/p olarak şunu al dediğin nedir bir akıl verebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BatuP.06 B kullanıcısına yanıt

msi b550 edge wifi AMD B550 mi X570 mi? Hangi marka? 

1284 liraya mi geliyor yani? hic baska aramana gerek yok..

• kunGFu kullanıcısına yanıt

Hocam sizce Ryzen 9 5900x için Asus ROG Crosshair 8 Dark Hero mu? Yoksa Asus Rog Strix B550-XE modeli mi? Bunlar en son çıkacak modeller olduğu için tercih ettim, en güncellerini almak istiyorum.

• AMD B550 mi X570 mi? Hangi marka?

Bunu kullanıyorum oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

msi b550 edge wifi  

1284 liraya mi geliyor yani? hic baska aramana gerek yok..

Hocam o fiyatı nerede buldunuz

Link varsa atar mısınız?

Vatanda 1.930 TL

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

hepsi burada indirimi vardi dün yada önceki gün bitti, 2-3 gün boyunca bu fiyattaydi galiba... 1550 lira liste fiyati ve cashback ile bu fiyata geliyordu üstelik steam kuponu falanda var diyorlardi. Simdi normal fiyat sanirim. Arada yine bakmaniz lazim.

• Dediğiniz gibi indirim yok şu anda.

Hb de 1908 TL vatanda 1930

• Paister P kullanıcısına yanıt

arada ki fiyata bagli... x570 icin gecerli bir sebebin yoksa fazladan para vermeye ne gerek var? b550 gaming edge ile üst seviye islemciyi mosfetleri zorlamadan kullanabilecegim mesela... b550 xe de suan b550 e den daha iyi heatsinkte var zaten 14x70A mostfetler mevcut olmasi lazim, b550 e de monolitic den vardi, xe de farkli kullanmamislardir saniyorum. Suan güncel mosfet bilgisine ulasamadim ama büyük ihtimal söyledigim gibidir. diger yandan VIII Hero da 12x60A IR3555 mosfetleri var bu da canavar gibi... ikiside iyi ben ucuzunu alirdim. Zaten sonraki modeller ddr5 olacak ayni isi görecekse fazladan para vermenin ne manasi var. bak millet ne güzel 1300 lira civarina cashback ile b550 tomahawk, egde falan satin aldi. bunlarda da 10x 60A lik intersil in mosfetleri var. onlarda 5900x alip oc yapabilecekler sonucta... Anakarta cok cok para yatirmak yerine o paranin bir kismini daha iyi ram almak icin harcayabilirsiniz. böylelikle performans olarakta bir kazanc elde edersiniz.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

efsane cuma ya tekrar bakin derim.

PCIE 4.0 SSD Samsung 980 Pro 1TB ile kullanacağım yanına da 4tb sata ssd ya da hdd almayı planlıyorum. PCIE 4.0 ssd desteği B550 anakartlarda var mı tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

efsane cuma ya tekrar bakin derim.

Artık öyle yapacağız gibi görünüyor. O zaman da iyi kargaşa oluyor işte. Gerek firmalarda gerek kargolarda.

bir adet islemciden gelen m2 pcie 4.0 destegi var, ikinci m2 yi de 4.0 istersen o yok. ikincisi chipsete bagli ve 3.0 hizinda calisir. bu ikinci m2 de ayni zamanda 5.ve 6.sata portlari ile baglanti hizini ortaklasa kullanir. yani sen hdd/ssd leri sata 1-2-3-4 e takarsan max 4 tane bir hiz kaybi falan olmaz. ekrankarti pcie 4.0 da yine islemci tarafindan destekli...

O zaman B550-XE iyi daha ucuzsa onu tercih edeyim Dark Hero yerine, hem yeni hem 1 adet PCIE 4.0 kullanabiliyorum. X570 almadım diye üzülmem herhalde değil mi hocam? İleride PCIE 4.0 yaygınlaştıkça 2. bir m2 pcie 4.0 ssd almak istersem kullanamayacağım çünkü.

Hocam satışta mı o model? Stokta yok hiç bir yerde.

• lofer_freud kullanıcısına yanıt

Daha satılmıyor 2 model de ülkemizde haftaya çıkacağı söyleniyor bekliyoruz bakalım. Asus'un B550-E ve X570 Hero modellerinin yenilenmiş halleri bunlar.

Hocam şöyle bir sitede ön sipariş tarzı bir şey var sanırım, ilginizi çekerse. https://geizhals.de/asus-rog-crosshair-viii-dark-hero-90mb1760-m0eay0-a2413242.html

• @kunGFu hocam selamlar. 1650₺'ye b550f almıştım asus. Ardından işlemci gelmediğinden deneyemedim öyle kaldı. Sonra İspanya'dan arkadaş 2000₺'ye b550aorus master getirdi. F'i iade edip onu aldım, fiyatı cazip geldiğinden. İşlemci de siparişte, kargodan gelirse deneyeceğim çok şükür artık. Umarım pişman olmam. Çok ilgilendiniz zamanında, sizi de bilgilendireyim istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kethanis -- 6 Aralık 2020; 21:41:2 >
  • kethanis kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayirli ugurlu olsun AMD B550 mi X570 mi? Hangi marka?  Master burda 3100 lira civari olmasi lazim. Uyguna almissiniz eger uyguna bulabiliyorsa 5600x te getirsin arkadasin.

• Hocam işlemciyi buradan aldım, orada da stok olmadığını düşünerek. Anakartlar öyle karaborsa değil nasıl olsa bulur istediğini diye. Şu an kullandığım pc gibi, uzun ömürlü kullanım düşündüğüm için 5900x sipariş verdim. Bir arıza çıkmazsa bunu da bir 10 sene kullanırım artıkAMD B550 mi X570 mi? Hangi marka? 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.