Şimdi Ara

AMD Athlon X2 64 TK-57 için xp uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar AMD Athlon X2 64 TK-57 işlemcim var ve bilgisayarımda vista kurulu xp kurucam. Daha önce kurmuştum fakat işlemci pek saglam çalışmadı.
    xpde amd işlemciyi tam performans kullanmak için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResPecT1905 -- 5 Kasım 2008; 2:27:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ResPecT1905

arkadaşlar AMD Athlon X2 64 TK-57 işlemcim var ve bilgisayarımda vista kurulu xp kurucam. Daha önce kurmuştum fakat işlemci pek saglam çalışmadı.
    xpde amd işlemciyi tam performans kullanmak için ne yapmalıyım?

Böyle bir şeyi de ilk kez duyuyorum. Sağlam çalışmadı derken neye göre sağlam çalışmadı?
  • xp nin zorlanacağını zannetmem ancak diğer bileşenler ne acaba ?
  • şöyle anlatayım. daha önce xp sp2 yükledim bilgisayar bi düzgün çalısıyor bi kafayı yiyip fazla takılıyordu ve 1.9 olan işlemciyi 800 göruyordu.yeniden başlattıgımda bu sorun ortadan kalkıyordu. amd optimizer ı yukledım sorun kaybolur gibi oldu ama nadirende olsa yapıyordu. xpden kaynaklandıgını dusundum ve vista yukledım sorun ortadan kalktı. xp sp3 ün bu sorunu aştıgını söyledıler vista kullanırken dogru duzgun oyun oynayamıyorum bu yuzden xp sp3 yuklucem ama sormadan yuklemek istemedım.
    diğer bleşenler derken geri kalan donanımı soruyorsanız Nvidia geforce 7150M/630M n force ekran kartı eternet kartı nvidia chipset n force.
    tam olarak bütün driverları bulup öyle yuklemeyı dusunuyorum xp sp3 ü.
    xp otomatik olarak tam manasıyla Amd athlon x2 yi tanırmı? sizde bu sorun önceden yukledıgım xp sp2 nın hatalı olabılmesınden kaynaklanabılırmı?
  • İşlemcinde birşey yok. Bozuk olsa zaten çalışmaz. Anlattıkların da ilginç.. Windows öyle amd intel filan seçmez. Böyle birşey olmaz, olamaz.. Anakartının biosunun günceli varsa bir güncelle bakalım. Bir de yüklediğin xp cd si temiz miydi?
  • bende xp cdsınden oldugunu dusunuodum. son olarak xp sp3 çift çekirdek yönetimini tam olarak yapabılıyormu vista gibi.
    xp sp2 de amd cekirdek yonetımı yapsın die amd dual core optimizer yukluyorduk sp3de bu gereklimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.