|
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (108. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VMuazzam değerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
Hep aklımda idi ama hiç yapma fırsatım olmadı😀Balkon mod yaptiklarim
Intel Q6600 Sivi sogutma ile buzlu su testimde vardi.
Intel 2600k balkon mod
Sira bunda Idi 0 derece havada,
Sicakliga takilmadan limitleri görmek istedim.
Bu balkon modu sivi sogutma ile yapmis olsa idim max degerler 60 70 dereceyi gecmeyebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 8 Nisan 2021; 18:53:21 >
-
-
-
yeni işlemcimin skoru.
kasam budur Thermaltake Core X71 TG Kasa: Amazon.com.tr
su sogutma aio budur AeroCool Miragel360, su soğutma CPU, ARGB-3x 120 mm fan, TDP 550 W: Amazon.com.tr
ramlerde budur 4 kalal vardır Crucial Ballistix BL2K8G36C16U4BL 16 GB DDR4 3600MHz RGB PC RAM BELLEK CL16(2x8GBKit): Amazon.com.tr
extra 1 adet dıkey gpu altında 1 adette kasa arkası egzos sunlar vardır. Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) | Teknobiyotik
ayrıca kasa onu 5 ade; sağ taraf 1 adet ve sol alt yan 1 adet gamepower fanlar vardır. Ayrıca kasadan cıkan 14 cm fan kasa altından hava ceker.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Nisan 2021; 1:38:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_Vyeni işlemcimin skoru.
kasam budur Thermaltake Core X71 TG Kasa: Amazon.com.tr
su sogutma aio budur AeroCool Miragel360, su soğutma CPU, ARGB-3x 120 mm fan, TDP 550 W: Amazon.com.tr
ramlerde budur 4 kalal vardır Crucial Ballistix BL2K8G36C16U4BL 16 GB DDR4 3600MHz RGB PC RAM BELLEK CL16(2x8GBKit): Amazon.com.tr
extra 1 adet dıkey gpu altında 1 adette kasa arkası egzos sunlar vardır. Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) | Teknobiyotik
ayrıca kasa onu 5 ade; sağ taraf 1 adet ve sol alt yan 1 adet gamepower fanlar vardır. Ayrıca kasadan cıkan 14 cm fan kasa altından hava ceker.
Güle güle kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sagolasın canım arkadaşım.
ama bir sorunum var mıcrofonumları kullanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Nisan 2021; 7:58:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_Vsagolasın canım arkadaşım.
ama bir sorunum var mıcrofonumları kullanamıyorum.
Mikrofonu windows ses yapilandirmasindan ayarlaman gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 11 Nisan 2021; 16:58:25 >
-
-
-
Tek çekirdek güzel ama 10ncu seriden baya farklı, COP-z multicore testine ilk 5300 punlardan başlıyor. Sonra işlemci yapılan overclock'u dinlemeyip tüm çekirdekleri 4600 mhz'e sabitliyor. Stress bitince de tekrar 5.200 e çıkartıyor. Sanırım intel güç tüketimini dengeleyebilmek için bazı koruma önlemleri koymuş.
-
peki o önlemler biostan kapatılabiliyor mu?
-
Şuan ne denediysem olmadı. Bütün seçeneklerde durum aynı.
-
bildiğimden değil de işte pl1 durumunda şu watt bunda bu watt gibi şeyler görmüştüm forumda.sanki benim biosta da var ona benzer bir şey ama kurcalamadım tam bilmiyorum.unlocked bios modlu bios veren falan olabilir değişik anakartlarda kullanan bir iki kişi daha çıksın.güç sınırına takılıyor dedikleri olay mı acaba?anakartına göre özellik gizleme işine ben asus x570 strix-e'den alışığım.unlocked bios veren bir yer buldum en sonunda rahat ettim.
-
-
Yanlış bir şey yok. Limitleri kaldırmak için zaten watercooling seçip güç ayarlarını yükseltmen gerekiyor. Aşağıdaki videoda da durum aynı 11700k ve customloop ile 5.3 oc lenmiş işlemcide full yüke binince 4.6 ya çekmiş kendini. SkatterBencheryoutube
Core i7-11700K Overclocked to 5300 MHz With MPG Z590 Carbon EK X | SkatterBencher #22https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=P1z8ehSkZik
Bu arada overclock hakkında baya detaylı bilgim mevcut imzamdaki sistem ofisimde 1 yıldır limitinde overclock ile kullanımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver25 -- 11 Nisan 2021; 23:3:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: silver25
Yanlış bir şey yok. Limitleri kaldırmak için zaten watercooling seçip güç ayarlarını yükseltmen gerekiyor. Aşağıdaki videoda da durum aynı 11700k ve customloop ile 5.3 oc lenmiş işlemcide full yüke binince 4.6 ya çekmiş kendini.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=P1z8ehSkZik
Bu arada overclock hakkında baya detaylı bilgim mevcut imzamdaki sistem ofisimde 1 yıldır limitinde overclock ile kullanımda.Geçen gün arkadasa msi z490 ace 10700k sistem kurdum. Ayni sorunu bende yasadim.
5.1 ghz all core iken teste 4700 mhz düsüyordu.
Bios menüsü tam aklimda degil ama bir iki degisiklikten sonra sorunu cözdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X