< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (627. sayfa)

-
-
Bir kaç aydır RX 470 kullanıyorum çok oyun oynayan biriside değilim belki ondandır ama ne siyah ekran nede wattman hatası aldım. PSU'da öyle kaliteli falan bir PSU değil, daha önce de yazmıştım belki de çok oyun oynayan birisi olmadığım içindir. -
MSI Afterburner ile sıcaklık limitini istediğim sıcaklığa getirip onayladığımda otomatikman 90 dereceye geri atıyor.Bunun bir çözümü var mı? Her zaman DDU ile temiz kurulum yaparım
-
Yazılımdan olduğunu idda edenler var bakıyorum adam diyorki format attım , arkadaşın pc sine taktım hata alıyorum ama hala güncellemlerle uğraşıyor servise yollamak yerine ürünlerini.
-
Haftalardır problemsiz oynadığım LoL yeni driverde oyundan attı arkadaşlar. Ayrıca alt tab yapıp oyuna geldiğimde inanılmaz fps dropları yaşanıyor. Ancak 10 20 saniye sonra kendine geliyor ve genel olarak fps yerlerde yeni sürümde.
-
Şu konuya bakmak içimden gelmiyor artık bu tiplerden dolayı
-
bende niye hızlı başlatı kapayınca düzeldi neredeyse 2 yıl olacak watman siyah ekran yok
acaba sadece ets2 ats farming simülatör oynadığım için mi?
-
konuyu kirletiyorlar hayir bakiyorum çoğu engellemiş beni cevapta veremiyorum hıyarlara, anca amd guncelledim yok öyle oldu böyle oldu trollüyorda olabilirler konuyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en basiti kart madem kötü almazsın olur biter al nvdiayı geç madem
gerçi nvdia da patladı son seride sorunlar çıkmış o ayrı
bu arada beni engelleyeni bende anında engelliyorum sallamam bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ekim 2020; 1:2:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111Haftalardır problemsiz oynadığım LoL yeni driverde oyundan attı arkadaşlar. Ayrıca alt tab yapıp oyuna geldiğimde inanılmaz fps dropları yaşanıyor. Ancak 10 20 saniye sonra kendine geliyor ve genel olarak fps yerlerde yeni sürümde.
size Psu kaynaklı denmemiş hayret. Ddu ile silip , eski sürüme geçmeyi deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancysize Psu kaynaklı denmemiş hayret. Ddu ile silip , eski sürüme geçmeyi deneyin
Alıntıları Göstergeçtim hocam 20.4.2 deyim oyun akıcıydı ama alt tab yapıp geri gelince kasma devam ediyor sanırım oyun kaynaklı bir şey o. Bir de ben fabrika çıkış ayarlarında kullanmıyorum elimle monitör timingini lcd standart yenileme hızını da 141 yapıyorum. Bu ayarlardan dolayı freesync devre dışı kalıyor, sizce çok bişey kaybediyor muyum ? Ya da bu ayar sizce oyunlarda anlık takılmalara microsttuterlere sebebiyet verebilir mi ?
-
20.4.2 den sonraki tüm sürücüler Skyrim Special Edition gibi bazı eski oyunlarda 10 fps civarında düşüşe sebep oluyor. Keza 20.9.2 içinde durum aynı üzücü. Ekran kartım rx 5600 xt
-
quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111geçtim hocam 20.4.2 deyim oyun akıcıydı ama alt tab yapıp geri gelince kasma devam ediyor sanırım oyun kaynaklı bir şey o. Bir de ben fabrika çıkış ayarlarında kullanmıyorum elimle monitör timingini lcd standart yenileme hızını da 141 yapıyorum. Bu ayarlardan dolayı freesync devre dışı kalıyor, sizce çok bişey kaybediyor muyum ? Ya da bu ayar sizce oyunlarda anlık takılmalara microsttuterlere sebebiyet verebilir mi ?
Alıntıları GösterDenemeler yapın mesela yenileme hızını eski haline getirin yada ek bir program kullanıyorsanız onda yaptığınız ayarı iptal edip yenileme hızını direk sürücü üzerinden değiştirmeyi deneyin ve oyundaki ekran ayarlarındada o seçtiğiniz yenileme hızının seçili olduğundan emin olun.
Burada bazılarının her sorunu sürücüye bağlamasına kanarsanız sürücü sorunlu der ve öyle kullanmaya devam edersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornDenemeler yapın mesela yenileme hızını eski haline getirin yada ek bir program kullanıyorsanız onda yaptığınız ayarı iptal edip yenileme hızını direk sürücü üzerinden değiştirmeyi deneyin ve oyundaki ekran ayarlarındada o seçtiğiniz yenileme hızının seçili olduğundan emin olun.
Burada bazılarının her sorunu sürücüye bağlamasına kanarsanız sürücü sorunlu der ve öyle kullanmaya devam edersiniz.
Alıntıları Gösterhocam lol kendine ayrı bir çözünürlük açıyor anladığım kadarıyla, başka oyunlarda alt tab yapınca bekletmeden geçiyor ama lolde monitör önce siyah ekrana düşüyor sonra geçiyor başka uygulamaya. 141de de 144 hertzde durum aynı. Geçenlerde hitman 2016 oynadım bir tane stutter yoktu. Ama lolde yine çok ufak takılmalar var. 144 hertz 141 hertz yeni sürücü eski sürücü hepsini denedim.
Şuanlık en iyisi 141 hz custom çözünürlükte oynamak. Oyuna geçince zaten kendisi 144 e alıyor monitörden görebiliyorum. En azından 141 de bellek hızı internet kullanırken 1500 mhz' ye çekmiyor. Fanı en düşüğe çekince 35 dereceye kadar düşüyor aslında bellek frekansı 1500 mhz olmasına rağmen ama yine de ben gıcık olduğum için böyle kullanıyorum.
Arkadaşlarımın kare zamanlarını izledim. Çoğunda kare zamanında anlık sıçramalar mevcut. 5 dakikada bir 3 dakikada bir değişken olarak. Ancak hemen hepsi takılmaları fark etmediklerini söylüyorlar. Ben takıntılıyım galiba. Ya da eskiden eski sistemler daha sorunsuz çalışıyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111hocam lol kendine ayrı bir çözünürlük açıyor anladığım kadarıyla, başka oyunlarda alt tab yapınca bekletmeden geçiyor ama lolde monitör önce siyah ekrana düşüyor sonra geçiyor başka uygulamaya. 141de de 144 hertzde durum aynı. Geçenlerde hitman 2016 oynadım bir tane stutter yoktu. Ama lolde yine çok ufak takılmalar var. 144 hertz 141 hertz yeni sürücü eski sürücü hepsini denedim.
Şuanlık en iyisi 141 hz custom çözünürlükte oynamak. Oyuna geçince zaten kendisi 144 e alıyor monitörden görebiliyorum. En azından 141 de bellek hızı internet kullanırken 1500 mhz' ye çekmiyor. Fanı en düşüğe çekince 35 dereceye kadar düşüyor aslında bellek frekansı 1500 mhz olmasına rağmen ama yine de ben gıcık olduğum için böyle kullanıyorum.
Arkadaşlarımın kare zamanlarını izledim. Çoğunda kare zamanında anlık sıçramalar mevcut. 5 dakikada bir 3 dakikada bir değişken olarak. Ancak hemen hepsi takılmaları fark etmediklerini söylüyorlar. Ben takıntılıyım galiba. Ya da eskiden eski sistemler daha sorunsuz çalışıyordu
Alıntıları GösterOyunun config dosyasından falan yenileme hızı değiştirilebiliyormu bir araştırın benim bilgim yok lol hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ekim 2020; 14:35:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
20..9.1 windows onaylıymış güzel, önerilir mi
Revision Number
Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL)
File Size
429 MB
Release Date
9/16/2020
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 4 Ekim 2020; 21:16:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üc gündür kullanıyorum bi sorun yaşamadım henüz 5600xt
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim hocam kuracağım, hemen 20.9.2 opsiyonal güncellemesi geldiği için sordum acaba sıkıntı mı oldu diye, çok hızlı gelmiş gibi arada 10 gün bile yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk önce optional geldi sonra whql yaptılar sürümü. Bende 20.4.2 de memnundum dokunmam diyordum ama bi gazla güncelledim :) çözülen hatalarda baya bi satır vardı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
demek ki sonradan onay aldılar, 20.4 den sonra hiç onaylı gelmemişti, demek ki adamlar yapmış birr şeyler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X