Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Monitorden hoparloru iptal edin

Alıntıları Göster
    Monitörün OSD ayarlarından bahsediyorsanız öyle bir ayar yok

edit: OBD-OSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 17 Şubat 2020; 0:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Monitörün OSD ayarlarından bahsediyorsanız öyle bir ayar yok

edit: OBD-OSD

Alıntıları Göster
    Monitoru guncelleyin driveri otomatik olarak. Birde oyle bakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Monitoru guncelleyin driveri otomatik olarak. Birde oyle bakin

Alıntıları Göster
    Aygıt yöneticisinden bahsediyorsanız Monitörler kısmına gelip monitörün updatesini arattım fakat en güncel halinde. Bildiğim kadarıyla monitör driveri diye bir şey yok

• Beyler şuna bir çözüm bulun neden gpu kullanımı düşük
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    sağ alt kısımda geçersiz kılar diye salakça bir adlandırılma yapılmış o kısımda
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Future Frame Render i kapatıp denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Future Frame Render i kapatıp denermisin
    ekran kartı bellek ve gpu normal frekanslarında değil ve cpu kullanımı %79 düşük bir ihtimalde olsa cpu yetişemiyor gibi geldi bana bunu anlamak için sadece ekran kartını ryzen 3600 lü veya intel işlemcili bir pc de deneme imkanın varsa deneyebılırsın
    Birde vega 64 güç tüketimi fazla olan bır kart psu kaç watt 750 watt iyi bir psu varsa onuda eleyebılırsın

BF5 i offlıne hıkaye modunda oynarken durum ne %99 oluyorsa onlıne ıslemcı yetmıyor olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 17 Şubat 2020; 15:44:28 >
  • quote:

ekran kartı bellek ve gpu normal frekanslarında değil ve cpu kullanımı %79 düşük bir ihtimalde olsa cpu yetişemiyor gibi geldi bana bunu anlamak için sadece ekran kartını ryzen 3600 lü veya intel işlemcili bir pc de deneme imkanın varsa deneyebılırsın
    Birde vega 64 güç tüketimi fazla olan bır kart psu kaç watt 750 watt iyi bir psu varsa onuda eleyebılırsın

BF5 i offlıne hıkaye modunda oynarken durum ne %99 oluyorsa onlıne ıslemcı yetmıyor olabılır
    Story moddada aynı gpu %70 80 lerde.
    Psu 750Watt 80+gold.
    Star Wars Fallen Order Epic ayarlarda gpu usage %99 sabit.O oyunda sıkıntı yok.Ama bf V de durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Alıntıları Göster
    hocam 4.1 kac voltage kullanıyosun soc voltage ile llc kacta kullanıyosun acaba öğrenme sansım varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

hocam 4.1 kac voltage kullanıyosun soc voltage ile llc kacta kullanıyosun acaba öğrenme sansım varmı

Alıntıları Göster
    1.35v baska ayar yok hocam
  • quote:

1.35v baska ayar yok hocam

Alıntıları Göster
    saolasın 1.295 ile 4.0 ile kullanıyorumda gerek varmıdır acaba 4.1 yapmaya dusundum senin imzayı gorunce soram dedim mugen rev.b var bendede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

saolasın 1.295 ile 4.0 ile kullanıyorumda gerek varmıdır acaba 4.1 yapmaya dusundum senin imzayı gorunce soram dedim mugen rev.b var bendede.

Alıntıları Göster
    Doğru tercih hocam,oc olmasa default oyunda 40-45C arası :)
  • quote:

Doğru tercih hocam,oc olmasa default oyunda 40-45C arası :)

Alıntıları Göster
    suanda 1.295 4.0 ile csgo 35 37 derece gta5 2 saat sonra 40 42 gördü :D
  • bf5 ı 4200 mhz ryzen 2600 ve rx 5700xt ıle kullandım ıkı ay kadar hıkaye modunda %99 arası kullanım oluyordu cok nadirde olsa %95 lere ınıyordu
    ryzen 2600 ü ben 1.39v ıle 4200 de gunluk kullanıyordum işlemci ve sogutucu iyi ise 4200 gorur ancak sıcaklıklara dıkkat etmek lazım her ıslemcı aynı değıl
    temız kurulum vs yaptınız değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 17 Şubat 2020; 16:19:33 >
  • quote:

bf5 ı 4200 mhz ryzen 2600 ve rx 5700xt ıle kullandım ıkı ay kadar hıkaye modunda %99 arası kullanım oluyordu cok nadirde olsa %95 lere ınıyordu
    ryzen 2600 ü ben 1.39v ıle 4200 de gunluk kullanıyordum işlemci ve sogutucu iyi ise 4200 gorur ancak sıcaklıklara dıkkat etmek lazım her ıslemcı aynı değıl
    sistem temiz saten yeni kuruldu sıcaklık degerleri asırı derecede hosuam gidiyor masa üstünde sistemdeki tüm fanlar duruyor cpu fanı %20 de rolanti atıyor psu fanını durduruyor hele bide kasadaki rgbl eri kapa gece 3 de kalk calısan pc acmak için kapatırsın :D
  • quote:

bf5 ı 4200 mhz ryzen 2600 ve rx 5700xt ıle kullandım ıkı ay kadar hıkaye modunda %99 arası kullanım oluyordu cok nadirde olsa %95 lere ınıyordu
    DDU ile temizledim tekrar kurdum aynı pc zaten 2 aylık Windows ve Bf v m2 ssd de kurulu.durum bu valla.
    İşlemci gücünü güç seçeneklerinde artık hangi profilde kullanıyorsan işlemci çalışma ilkesini maksimum değeri %99 yapıp dener misin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

İşlemci gücünü güç seçeneklerinde artık hangi profilde kullanıyorsan işlemci çalışma ilkesini maksimum değeri %99 yapıp dener misin.

denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Arkadaşlar 20.2.1'e güncelledikten sonra monitörümün dahili hoparlöründen ses gelmemeye başladı.

Kontrol edilenler;

Windows ses aygıtları
    Monitör'ün kendi ses ayarları
    Kablo bağlantıları
    Realtek HD Audio yöneticisi

Monitör: XG2401
    GPU: RX580

Radeon ayarlarında sese dair bir şey bulamadım.

Yardımcı olabilecek var mı?
    Var mı arkadaşlar bir çözüm önerisi olan? Sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.