Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSİ Afterburner ve Rivatuner ile bakıyorsanız oyuna girince muhtemelen Afterburner programı kapanıyordur.Oyunu simge durumuna küçültüp Afterburner programını çalıştırırsanız sorununuz çözülebilir.
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    18362.1 sürümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

18362.1 sürümü
    Hangi sorun çözülüyor hocam tam anlamadım.
    Ekranda oluşan ani çizgilenme, oyunu oynarken çökme problemleri vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Ekranda oluşan ani çizgilenme, oyunu oynarken çökme problemleri vs.
    Aynı sıkıntı bende de vardı sıfırdan kurulum mu yaptınız update mi aldınız.
  • Honey_Badger_06 kullanıcısına yanıt
    Olay elektrik hattımdan ötürü oluyormuş kullandığım uzatmayaı aradan çıkarınca sorun çözüldü.
    Sıfır kurulum, update temiz olmuyor.

• Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda sorunumu yazmıştım. Güncel olan driver ve eski driverları kurmuş olmama rağmen sorunum çözülmemişti. Driveri komple kaldırdıktan sonra 19.3.2 sürümünü kurdum çökme sorunum çözüldü derken. Dün akşam yine bu sorun hortladı gibi.

OYUN OYNARKEN FPS DROP SORUNUM FİLAN YOK. CSGO OYUNUYORUM SORUN SIKINTI ATMA ÇÖKME YOK. SIKINTI PUBG'de OYNARKEN ÖLDÜKTEN SONRA BAZEN LOBİYE DÖN DİYİNCE BİLE OYUN ÇÖKMESİYLE KARŞILAŞIYORUM. GENEL ÇÖKME SORUNUNU PUBGDEN ÇIKMAK İSTEYİP MASAÜSTÜNE DÖN DİYİNCE YAŞIYORUM. MASAÜSTÜNE DÖNÜNCE DİREKT EKRAN KARARIYOR İLLAKİ RESET ATMAM GEREKİYOR SORUNUM BU. HALA ÇÖZEMEDİM :(
  • redaust01 R kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle büyük harf kullanmaman konusunda naçizane uyarmak isterim. Soruna gelecek olursak driver içindeki değişiklik ve sorunları kontrol ederek güncelleme yapmanızı öneririm. Bana kalırsa sizin sorununuz bir ısınma sorunu gibi duruyor. Oyun sonu haliyle artan ısı sebebi ile oyunda atma gibi bir sorun olası fanlari kontrol etmenizi ve ısı değerlerini kontrol etmenizi öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hendr1239 kullanıcısına yanıt
    Forumda yeni olduğum için pek bilmiyorum büyük/küçük harf kuralını. Oyun sırasında gördüğüm kadarıyla pubg 75-76 derecelerde dolaşıyor. Cs-go oyununda 60-65 i geçmiyor. Kasaya dizayna gelecek olursak acaba ısınıyormu diyerekten 2 kere kasa değiştirdim. Şimdiki kasada fan takacak boş yer yok adeta o derece fan takılı üstünde. Yinede çözüm olmadı sanırım. Ne yapayım bilemiyorum.
  • redaust01 R kullanıcısına yanıt
    Kasanın içinin fotosunu koyun fanlar ne yöne bakıyor gözüksün hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus rog strix rx570 var. Hangi surumu kullaniyorsunuz? Stabil bir surume ihtiyacim var. Ekran karti apexde high ayarlarda 80 dereceleri goruyor. 83 den yukari cikmadi.

• Bende uzun süredir fps drop sorunu var acaba driverlarla mı alakalı diyorum.Apex cikitigindan beri oynayamiyorum menude bile donup kaliyor.Forzada bir zamandan sonra 80 fps'den 1 fps'ye dusuyor oyunda inanilmaz takilmalar oluyor nedenini anlayamiyorum.19.3.3 kurulu ekran kartim asus rog strix rx460

• A.C.S A kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıklara baktınız mı hocam

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    en fazla 64 dereceyi gördüm oyunda 4 saat aktif sekilde oynanınca.Mesela simdi açtım takılmalar oyun basından beri devam etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.S

en fazla 64 dereceyi gördüm oyunda 4 saat aktif sekilde oynanınca.Mesela simdi açtım takılmalar oyun basından beri devam etti
    Ddu ile yeni sürücüyü kaldırıp eski bir sürücü deneyin mesela 1893 gibi.
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi deneyeceğim.Ben simdi işlemciye takıldım ya fx6300 var acaba o mu sıkıntı cıkartıyor.Oyunda verileri inceledim 80-90 fpslerden bir anda 10lara kadar düşüyor o sırada ekran kartı %0 oluyor kafam allak bullak oldu artık.Apex legends daha farklı menüde sesler karısmaya baslıyor donuyor garip
  • Sorunların kaynağı windows 10 da olabilir arkadaşlar.
  • eski sürücüleri bulmakta zorlananlar için link
    Guru3D.com
    Videocards - ATI Catalyst Windows 7 | 8 | 10
    https://www.guru3d.com/files-categories/videocards-ati-catalyst-vista-win-7.html

• A.C.S A kullanıcısına yanıt
    Beslemesi gerekiyor ben zamanında 560 4gb ile sıkıntısız oynuyordum pubgyi 4.6ghz ocliydi

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.