Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.338.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beta sürücülerden beri başıma gelen VSync açınca anlık ama bariz frame düşüşleri (Fifa12,Nba2K12,AlanWake vb.) 12.3 WHQL yükleyince ortadan kalktı.Yağ gibi akıyor oyunlar. Yalnız oyun başına vereceği FPS performansı iyimidir kötümüdür bilmiyorum
  • tirixx,afterborner vs 12.2 veya 12.3 driverlarını whq olarak görmüyor , bu sürümlerde 1 tane dll dosyası eksik geliyor,bundan dolayı oc yapamıyoruz.

    çözümü

    Windows>SysWOW64 klasörüne atınca sorun düzeldi aynı sorunu yaşama ihtimali yüksek olurki sorun yaşarsanız gerekli dll dosyasını adresinden indirip gerekli yere atın sorun düzelecektir

    alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 29 Mart 2012; 14:25:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    canina yandigimin 12.3'u.11 kusur kullaniyordum ve silmek icin driversweeper kullaniyordum bir de otomatik surucu kaldiran atiman diye bir program varmis onu kurdum.sildi bitti dedi dedim bir de driversweeper ile bakayim harbi hepsini temizlemis mi diye.baktim bir ton regedit dosyasi kalmis.onlari da ben sildim bastan bi actim kut mavi ekran.win7 onar da yemedi format attim.program ekle kaldirdan kaldir ac bastan kur yenisini ya bu ne ugrasmayacam bir daha.12.3 dedikleri iyi bir surucudur umarim ugrastirdi beni.

    Atiman sürücü artık temizleme aracını kesinlıkle kullanmayın,E.Kartının sistemeden donanım bilgilerini kayıt defterinden siliyor.Restart yaptığınızda sisteminiz yükleme ekranında takılılıp kalıyor.

    Hatırladığım kadarı ile Atiman sürücü artık temizleme aracını kullandıktan sonra güvenli kipte PC başlatıp E.Kartı sürücünü kurmanız gerekiyor.




  • Maşallah ati döktürmüş yine.Sürücüyü bir yükledim bilgisayar açılıyor 20 sn sonra mavi ekran direk .O 20 sn lik sürede silecem diye canım çıktı.
  • Başlangıçta cmd ekranında, AMD Video Transconding device initializing başlığında bir şey çıkıyor. Her başlattığımda gerçekleşiyor bu. Neden olabilir ?
    Sürücü 12.3 WQHL
  • Arkadaşlar hd 6850 cf kullanıyorum. Malum amd'nin zırt pırt driver çıkarmasından ötürü bende geçen gün oturdum driverları denemeye başladım. Kimisinde hata verdi kimisinde performans tırt vs. derken en son dedim ben 12.1 whql olanı kurayım bitsin bu iş. Neyse önce driver sweeper falan temizledim ne varsa. Sonra temiz bi şekilde kurdum driverı hata falanda almadım. Ancak dün ve bugün 1'er defa mavi ekran yedim 0x000000116 kodlu bir hata belirtiliyordu. Biraz araştırdım ekran kartı ile ilgili bir hata olduğunu öğrendim ancak tam sebep ve çözümü bulamadım. Burda bir sorayım dedim. Arkadaşalar bu hata nedir ve çözümü nasıldır yardım bekliyorum???
  • Laptop kullanıcısıyım AMD nin sitesinden yükleyeyim diyorum versiyon 12.3 diyor ama 12.2 indiriyor mobility olarak. Bu nasıl iş anlamadım ben.
  • laptopta nasıl arkadaşlar performans artışı varmı yukleyelımmi ?
  • Bf3 oynayanlar için kesinlikle 12.1 sürücüsünü tavsiye ederim. hissedilir dercede performans artışı oluyor. burada sayılan tüm driverları denedim hepsinde sorun oldu ya da performans kaybı yaşadım.
    12.1 muazzam en azından bende öyle oldu
  • 12.5 sürücü ilk sayfaya eklenmiştir ;
    özelllikleri hemen pcniz restart atar
    dxvada sarı kırmızı sarı lacivert siyah beyaz bordo mavi kırmızı beyaz vs vs ekranda renk değişimi (eskiden yeşil ekran sorunları vardı ya tiye alıyorum sorunları )
    morpology açılır açılmaz muazzam görüntü desteği desemde inanmayınız ; testere gibi görünen aa

    8xaa da performans %75 düşer

    vs vs vs vs vs

    ben fikrimi söyleyeyim ;

    amd ati başkanı nvidia sürücü takımını el altından transfer etsin ; bunun başka yolu yok.
    2 ay sonra ; (filmlerde yazarya )

    herkes amd catalyst 12.6 yı yükler ;
    sonra ekrana bakıpda insanlar tuhaf tuhaf birbirine bakınca olay anlaşılır ;
    catalyst sürücüsü aynı nvidia denetim masasına benzemiş.

    şaka bir yana ;
    şu catalyste skins olayları varya 1 nisan muabbetine biri nvidia skins yazsaydı catalyst için .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akay75

    Bf3 oynayanlar için kesinlikle 12.1 sürücüsünü tavsiye ederim. hissedilir dercede performans artışı oluyor. burada sayılan tüm driverları denedim hepsinde sorun oldu ya da performans kaybı yaşadım.
    12.1 muazzam en azından bende öyle oldu

    sistem nedir sizinle benzer ise 12.1 dönebilirim bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teeKin

    quote:

    Orijinalden alıntı: akay75

    Bf3 oynayanlar için kesinlikle 12.1 sürücüsünü tavsiye ederim. hissedilir dercede performans artışı oluyor. burada sayılan tüm driverları denedim hepsinde sorun oldu ya da performans kaybı yaşadım.
    12.1 muazzam en azından bende öyle oldu

    sistem nedir sizinle benzer ise 12.1 dönebilirim bende

    *Processor:
    AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
    *Memory:
    KINGSTON 8GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
    *Hard Drive:
    SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK
    *Video Card:
    HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11
    *Monitor:
    HP 2211x 21.5" Wide LED LCD (LV916AA)
    *Sound Card:
    Realtek High Definition Audio
    *Speakers/Headphones:
    Stereo Headphone and Frisby Speaker
    *Keyboard:
    A4 Tech
    *Mouse:
    Mouse Surface:
    A4 Tech X-750F
    *Motherboard:
    ASUS M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart
    *PSU:
    THERMALTAKE LITEPOWER 700W GÜÇ KAYNAĞI
    Computer Case:
    AOPEN MidT ATX SİYAH KASA
    Operating System:
    Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay75 -- 6 Nisan 2012; 21:19:10 >




  • @ akay75

    bir çok donanım benzer işlemci ekran kartı aynı bende 12.1 geçiyorum teşekkürler
  • Yahu ben şu sürücü işini çözemedim.. Orjinal DVDlerimi kullandığım vlcplayer ve total media theater açmıyor. DVD tam başlayacak ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor. Media playerda ise kullanmış olduğunuz ekran kartı sürücüsü dvd film ile uyumlu değil gibi bir hata veriyor. 12.2, *3, *4 sürücülerinin hepsinde aynı hataları alıyorum ama




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

    tirixx,afterborner vs 12.2 veya 12.3 driverlarını whq olarak görmüyor , bu sürümlerde 1 tane dll dosyası eksik geliyor,bundan dolayı oc yapamıyoruz.

    çözümü

    Windows>SysWOW64 klasörüne atınca sorun düzeldi aynı sorunu yaşama ihtimali yüksek olurki sorun yaşarsanız gerekli dll dosyasını adresinden indirip gerekli yere atın sorun düzelecektir

    alıntıdır.

    Teşekkürler.

    Arkadaş bu nasıl bir saçmalıktır ya,yeni sisteme sıfırdan ilk sürücü olarak 12.3 kurdum Trixx çalışmıyordu koskoca firma sürücüyü nasıl eksik .dll ile çıkartır.




  • AMD Catalyst 8.97 18 Nisan üst konuya eklenmiştir...

    Genel Değerlendirme

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Nisan 2012; 10:49:37 >
  • Arakadaşlar bişey sorucaktım ben benim kartım hd 6750 8.97 drivrını yükledim aygıt yöneticisinde 5700 Series yazıyor bi problem olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lifeefes22

    Arakadaşlar bişey sorucaktım ben benim kartım hd 6750 8.97 drivrını yükledim aygıt yöneticisinde 5700 Series yazıyor bi problem olur mu ?


    6850 olursa 6800 series 5770 olursa 5700 series yazar bu normal.6750 aslinda 5750'nin yeniden isimlendirilmisi oldugu icin windows 5750 gibi gormustur bundan bir sorun olmaz.

    sefim bu 12.4 whql ne zaman cikacak yahu ay bitti.
  • 45 acp şimdi amd nin sitesine girdim.

    http://www2.ati.com/drivers/12-4_vista_win7_32_dd_ccc.exe
    http://www2.ati.com/drivers/12-4_xp32_dd_ccc.exe
    http://www2.ati.com/drivers/12-4_vista_win7_64_dd_ccc.exe

    Sürücü gelmiş

    Sayfasında gözükmesede eklemişler linkleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: lifeefes22

    Arakadaşlar bişey sorucaktım ben benim kartım hd 6750 8.97 drivrını yükledim aygıt yöneticisinde 5700 Series yazıyor bi problem olur mu ?


    6850 olursa 6800 series 5770 olursa 5700 series yazar bu normal.6750 aslinda 5750'nin yeniden isimlendirilmisi oldugu icin windows 5750 gibi gormustur bundan bir sorun olmaz.

    sefim bu 12.4 whql ne zaman cikacak yahu ay bitti.

    Teşekkürler cevabın için arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.