Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.096
Cevap
186
Favori
1.322.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekranları değiştirsemde hangisini 2. yaparsam onda yırtılma oluyor.Artifact gibi ekran ekran ustune bınıyor gıbı bır çizgi oluşuyor.Dönüştürüccü kullanmıyorum ayrıca farklı kablolarlada denedim sonuç değişmiyor.
  • Sorunlar giderilmiş gibi görünüyor. Bu sefer bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Sorunlar giderilmiş gibi görünüyor. Bu sefer bir sorun yaşamadım.

Sizin mesajlar çok yardımcı oldu teşekkürler. Custom modeller gelsin fiyata göre bakalım ben 60fps üzeri oynamayacağım için hem ısınma hemde gürültü olmaz düşüncesindeyim ama kulağımla duymadığım için referans karta güvenemiyorum bu iki konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Sorunlar giderilmiş gibi görünüyor. Bu sefer bir sorun yaşamadım.

Sizin mesajlar çok yardımcı oldu teşekkürler. Custom modeller gelsin fiyata göre bakalım ben 60fps üzeri oynamayacağım için hem ısınma hemde gürültü olmaz düşüncesindeyim ama kulağımla duymadığım için referans karta güvenemiyorum bu iki konuda.

Referans almayın.

Msi güzel kartlar yapıyor. Özel soğutmalı modelleri ile 5 fps aşağı yukarı fazla bile alırsınız.

60 fps takıntınız yoksa bu kart ultra olarak sizi uzun süre götürür ki ben 50-60 arası AAA kalite oyunları oynuyorum şuan.

Bu fiyata daha iyisi yok.

• O değilde şu son çıkan zibilyon tane güncellemelerin hiç adam gibi bir sorunu giderdiği yok. Hep Crossfire ve yeni ekran kartlarının sorunları üzerinde duruluyor. Boşuna kuruyoruz aslında bunları. Hiçbirisi bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

O değilde şu son çıkan zibilyon tane güncellemelerin hiç adam gibi bir sorunu giderdiği yok. Hep Crossfire ve yeni ekran kartlarının sorunları üzerinde duruluyor. Boşuna kuruyoruz aslında bunları. Hiçbirisi bir işe yaramıyor.

Aynen ben güncellemeleri 5er 5er yapıyorum 5tane geliyor sonra güncelliyorum.Kim uğraşcakya güncelle babam güncelle bi ara nvidia kart varken baktımdı hergun guncelleme geliyordu 70gb yakın yer kaplıyordu düşünki nerdeyse bi ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 11 Temmuz 2016; 7:17:36 >
  • quote:

O değilde şu son çıkan zibilyon tane güncellemelerin hiç adam gibi bir sorunu giderdiği yok. Hep Crossfire ve yeni ekran kartlarının sorunları üzerinde duruluyor. Boşuna kuruyoruz aslında bunları. Hiçbirisi bir işe yaramıyor.

7670m için denemiştim geçen aylarda. arayüz yeni ama detaylı grafik ayarı için hala eski arayüzü açıyordu ve orası kağnı kadar yavaş açılıyordu.
  • Doom'a bugün Vulkan desteği geldi.
  • quote:

Doom'a bugün Vulkan desteği geldi.

vulkan RT diye bisi kurduruyor surucude ben secmiyorum.o degil di mi vulkan surucusu cunku detaylara baktigimizda surucude zaten bi vulkan versiyonu gosteriyor.o vulkan loader ne ise yariyor cozemedim.

korsani olsa denemek isterdim vulkani ama tarzim degil artik o oyun tutup da para vermem vulkan gorecem diye.test eden site olursa bakariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Doom'a bugün Vulkan desteği geldi.

vulkan RT diye bisi kurduruyor surucude ben secmiyorum.o degil di mi vulkan surucusu cunku detaylara baktigimizda surucude zaten bi vulkan versiyonu gosteriyor.o vulkan loader ne ise yariyor cozemedim.

korsani olsa denemek isterdim vulkani ama tarzim degil artik o oyun tutup da para vermem vulkan gorecem diye.test eden site olursa bakariz.

Evet o. Eski Mantle işte. Mantle destekleyen oyunlardaki gibi fps artışı sağlıyor. DX12 gibi bir teknoloji. Ama işin garip tarafı Doom zaten yağ gibi akıyordu hiç gerekli değildi bana göre.
  • crimson 16.2 ile need for speed 2015-2016 değerleri
    low : 24-60
    ultra : 17-45
    youtubede var aşağıdaki gibi yazarsanız görürsünüz :D

MSI GX70 need for speed AMD A10-5750M - RADEON 8970M
  • BF4'ü Mantle ile deneyen var mı? Bir ara ayarlarda görmüştüm ama oyunda acelem vardı bakamadım
  • Ben denedim sapitiyor ama eski surucuker ile yanlis hatirlamiyorsam 16.2.1 seklinde idi surucu guncel surucu 16.5.2 yuklu biktim surucu guncellemeden ayni surucu ile sorun tasarim korkusu ile mantle denemedim cesaret edip sapitiyordu su anki sistemde dx ile multi devam ancak dipnot atayim singleplayer mantle oynamistim bir sure performans artisina sahit oldum ne zaman multi yapmaya calistim cokme calismama oyundan atma sorunu yasamaya basladim belgelerimdeki save dosyasini sildim eski ayarlara donebildim ancak surekli oyundan atiyordu daha giremeden dusun yani ama multi oynamaya calistiktan sonra oldu bu arada...mobil vs...

• Son surucude neredeyse butun directx 11 oyunlarda r9 380 cekirdek hizi stabilitesi bozulmus gibi duruyor

• 16.7.2 ayın 19 unda güncellenmiş yine aynı versiyon fakat bazı düzeltmelerle birlikte whql sertifikası almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

16.7.2 ayın 19 unda güncellenmiş yine aynı versiyon fakat bazı düzeltmelerle birlikte whql sertifikası almış.

Deneme şansınız olduysa, Sürüm numarasını baktınız mı? 16.7.3 olarak mı görünüyor...
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi 16.7.3 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

Evet dediğiniz gibi 16.7.3 yazıyor.

Teşekkürler...
  • quote:

AMD Crimson Edition 16.7.3 WHQL

Important Update
    These drivers are now Microsoft WHQL certified

Highlights
    ◾The "compatibility mode" UI toggle was designed to reduce total power with minimal performance impact on AMD Radeon™ RX480 reference boards and has been made available to users in the Global Settings menu of Radeon Settings (first introduced in the previous Radeon Software Crimson Edition 16.7.1 driver). This toggle is in "off" by default.

Fixed Issues
    ◾In the previous Radeon Software Crimson Edition 16.7.1 driver the "Restore Factory Defaults" option under Preferences of Radeon Settings Software would not set the "Compatibility Mode" UI toggle to its default "OFF" value. This is fixed in the Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 driver. The "Restore Factory Defaults" options resets all Radeon Settings to their factory default values.

Known Issues
    ◾A few game titles may fail to launch or crash if the AMD Gaming Evolved overlay is enabled. A temporary workaround is to disable the AMD Gaming Evolved "In Game Overlay".
    ◾Radeon™ Pro Duo may experience a black screen in Total War™: Warhammer with the games API set to DirectX®12 and V-Sync enabled.
    ◾DiRT™ Rally may experience flickering terrain in some races when the advanced blending option is enabled in the games settings page.
    ◾Some Overdrive settings may not appear in Radeon Settings for Radeon™ Fury X when in AMD Crossfire mode.
    ◾Dota™2 may crash when using the Vulkan™ API and the user changes resolutions or quality settings.
    ◾Battlefield™ 4 may experience crashes when using Mantle. As a work around users are suggested to switch to DirectX®11.
    ◾Need for Speed™ may experience flickering on some light sources in AMD Crossfire mode.
    ◾Frame Rate Target Control gaming profiles may fail to enable for some games.
    ◾Radeon Wattman may retain settings of an overclock after it has failed. If you have failed an overclock with a system hang or reboot make sure to use the "Reset" option in the Radeon WattMan settings page when the system has rebooted.
    ◾Low frame rate or stutter may be experienced Wolfenstein®: The Old Blood™ on Radeon™ RX 480.
    ◾Assassin's Creed® Syndicate may experience a game crash or hang when in game settings are set to high or greater.
    ◾Disabling AMD Crossfire mode on Radeon™ RX 480 may disable the device in Windows® Device Manager. A workaround is to reboot the system to re-enable the device.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-Edition-16.7.2-Release-Notes.aspx

• Son iki surucu guncellemesini almamistim bu surucu resmi surucu indirip kurayim barim pek fark gorecegimi sanmiyorum suanki kullandigim surucu sorunsuzdu umarim buda ayni gibi olur mobil vs...

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.