Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.041
Cevap
185
Favori
1.335.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam windows 7 de sorun derken işletim sisteminden değil crimsondan bahsediyorum.Ben imzamdaki sistemle crimsonu win 7, win 8.1 ve win 10 da denedim. Win10 da sıfır sorun yaşarken, win 7 ve 8.1 de çok sıkıntı çıkardı. Ama win10 ile de oyun harici kullanımlarda çok sıkıntı yaşadım. O yüzden yine win 8.1 ve 15.7.1 e geri döndüm.
  • Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam her sürücüde yeni sorunlar çıktıkça bende indirmiyorum artık beta yı geçtim artık whql sürümüne bile güvenmiyorum
  • Dünden beri 16.1 kullanıyorum. Tf2 ye gelen son yama oyunda çok fazla kırılma ve fps dalgalanması yaşatıyordu 16.1 e geçince çözüldü.Sanırım genel olarak source oyun motorunu kullanan oyunlarda bir iyileşme olmuş.Şimdilik ne mavi ekran ne de bir hata görmedim.İleride ne olur bilemem.
  • Amd'nin kendi sitesinde yayınlanmamış ama crimson 16.1'den güncelleme kontrol ettim resimdeki güncelleme gözüktü.

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 12 Ocak 2016; 20:09:42 >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    hocam bnde de aynısı gorunuyor bunu kurdunuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: Getsuga Tensho

hd5870 kullanıyorum yeni sürücü ile uyumlu değil sanırım?

Artık desteklenmiyor.

derken destekleniyor 6000le aynı zaten niye desteklenmesin yanlış bilgi vermeyin.
  • 15.12 i indiriyor ülen amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Hocam windows 7 de sorun derken işletim sisteminden değil crimsondan bahsediyorum.Ben imzamdaki sistemle crimsonu win 7, win 8.1 ve win 10 da denedim. Win10 da sıfır sorun yaşarken, win 7 ve 8.1 de çok sıkıntı çıkardı. Ama win10 ile de oyun harici kullanımlarda çok sıkıntı yaşadım. O yüzden yine win 8.1 ve 15.7.1 e geri döndüm.

ben ilk crimson hariç ki onuda bikaç gün içinde fix yayınladılar bi sorun yaşamadım performans artışı gördüm her sürücüde.
  • Sitedeki 16.1'i indirdim temiz kurulum yaptım program içinden güncelleme kontrol ettiğimde yüklü versiyon 15.301 gözüküyor ve 16.15 için güncelleme olduğunu gösteriyor. Neyse dedim ben hatalı indirdim sanırım bir de programdan güncelleyelim. Şimdi güncelle dedim indirdi, kurdu yine yüklü 15.301 diyerek 16.15 güncellemesini buluyor allahım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Getsuga Tensho

hd5870 kullanıyorum yeni sürücü ile uyumlu değil sanırım?

Artık desteklenmiyor.

derken destekleniyor 6000le aynı zaten niye desteklenmesin yanlış bilgi vermeyin.

AMD GCN öncesi kartlara desteği kesti.
  • Güncelleme var deyip versiyon düşürdü crimson.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Hocam windows 7 de sorun derken işletim sisteminden değil crimsondan bahsediyorum.Ben imzamdaki sistemle crimsonu win 7, win 8.1 ve win 10 da denedim. Win10 da sıfır sorun yaşarken, win 7 ve 8.1 de çok sıkıntı çıkardı. Ama win10 ile de oyun harici kullanımlarda çok sıkıntı yaşadım. O yüzden yine win 8.1 ve 15.7.1 e geri döndüm.

ben ilk crimson hariç ki onuda bikaç gün içinde fix yayınladılar bi sorun yaşamadım performans artışı gördüm her sürücüde.

Her crimson ile oyunlar daha iyi hale geldi benim içinde, özellikle 16.1 de just cause 3 de çok büyük iyileştirme yapmışlar benim sistemde mavi ekrana sebep oldu 16.1 ama crimson hakkında çoğunun aksine karamsar değilim çünkü iyi çalışıyorlar sürücü üzerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Sitedeki 16.1'i indirdim temiz kurulum yaptım program içinden güncelleme kontrol ettiğimde yüklü versiyon 15.301 gözüküyor ve 16.15 için güncelleme olduğunu gösteriyor. Neyse dedim ben hatalı indirdim sanırım bir de programdan güncelleyelim. Şimdi güncelle dedim indirdi, kurdu yine yüklü 15.301 diyerek 16.15 güncellemesini buluyor allahım ya.

ben henüz kurmadım ama amd bu şaşırmamak gerek nerde garip gureba şeyler var amdden çıkar fakat aşırı sempati duyuyorum bu firmaya

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    İndirip kurdumda yine 16.1 gözüküyor değişen bir şey yok yani güncellemiyor driver'ı.amd'nin alt yapıda bir sorun olabilir.
  • Merhaba elimde r9 390 var windows 10 da 16.1 ve diğer bütün crimson versiyonlarını kurdum anlık ve kısa aralıklı rahatsız edici bir takılma mevcut win 7 ve win 8.1 de takılma yok en iyi performansı win7 ile aldım ayrıca crimson dışında 15.7.1 bir kaç tane catalyst sürücüsü denedim fakat windows 10 da sonuç yine aynı.Fallout 4 de gta v ve crysisdeki gibi anlık takılma mevcut değil.Windows 10 da benim kadar sorun yaşayıp çözümleyebilen var mı?
  • Vay arkadaş! Güncelleme var uyarısı alınca güncelle dedim. Güncelleme bitti bilgisayar yeniden başlayınca tekrar güncelleme uyarısı verdi. Sorun olmayan GTA V'te şimdi ikide bir ani takılmalar oluyor. Sürücüyü sildim 15.12 WHQL sürücüsünü tekrar yükledim yine takılmalar oluyor. Doğru çalışan sistemi bozdurdu bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Vay arkadaş! Güncelleme var uyarısı alınca güncelle dedim. Güncelleme bitti bilgisayar yeniden başlayınca tekrar güncelleme uyarısı verdi. Sorun olmayan GTA V'te şimdi ikide bir ani takılmalar oluyor. Sürücüyü sildim 15.12 WHQL sürücüsünü tekrar yükledim yine takılmalar oluyor. Doğru çalışan sistemi bozdurdu bana.

Eski sürücüyü önce denetim masasından sonra güvenli modda DDU ile kaldırmaya üşeniyorsanız sürücüyü hiç güncellemeyeceksiniz bu işin kuralı bu sevsenizde sevmesenizde.
    15.12 üzerine 16.1 kurdunuz 16.1 i kaldırıp 15.12 yüklediniz ama yok öyle kolay güncelleme dünyası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Vay arkadaş! Güncelleme var uyarısı alınca güncelle dedim. Güncelleme bitti bilgisayar yeniden başlayınca tekrar güncelleme uyarısı verdi. Sorun olmayan GTA V'te şimdi ikide bir ani takılmalar oluyor. Sürücüyü sildim 15.12 WHQL sürücüsünü tekrar yükledim yine takılmalar oluyor. Doğru çalışan sistemi bozdurdu bana.

Eski sürücüyü önce denetim masasından sonra güvenli modda DDU ile kaldırmaya üşeniyorsanız sürücüyü hiç güncellemeyeceksiniz bu işin kuralı bu sevsenizde sevmesenizde.
    15.12 üzerine 16.1 kurdunuz 16.1 i kaldırıp 15.12 yüklediniz ama yok öyle kolay güncelleme dünyası.

Nvidia ya geçin diyorsun :) 10 sene kullandım son zamanlar kendi temiz kurulum seçeneğini kullanarak 1-2 kez dışında sorun yaşamadım. AMD de güncelleme neyi bozacak diye korkar oldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Nvidia ya geçin diyorsun :) 10 sene kullandım son zamanlar kendi temiz kurulum seçeneğini kullanarak 1-2 kez dışında sorun yaşamadım. AMD de güncelleme neyi bozacak diye korkar oldum.

Nvidia kart forumlarını okuduğumda onlardada çok fazla sürücü sıkıntısı ve eski sürücüye dönüş olduğunu görüyorum belki onlarda temiz kurulum yapmaya üşendikleri için bukadar sorun yaşıyor olabilir

Sürücülerle gelen sorunlar bir yana sürücülerin düzgün kurulmadığı sistemlerinde pekçok farklı sorun çıkardığını kabul edelim.

• Genelde yabancı forumlarda crossfire seçeneğini kapatmis yani 16.1 ile enable veya disable seçeneği yok oyunlarda crossfirex logosuda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 13 Ocak 2016; 9:23:01 >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.