Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.076
Cevap
187
Favori
1.337.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crimson whql mi sorunsuz crimson beta mi deneyen, kuran arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Yorumlariniza gore kurmak istiyorum

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Herkese iyi gunler dilerim

Crimson whql mi sorunsuz crimson beta mi deneyen, kuran arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Yorumlariniza gore kurmak istiyorum

Tesekkurler

Malesef ikisde sorunlu hocam,uzak dur şimdilik.
  • quote:

Herkese iyi gunler dilerim

Tesekkurler

betayı sorunsuz kullanıyorum win10.
  • Ne gibi sorunlari var ?

• quote:

Ne gibi sorunlari var ?

Kişiden kişiye değişiyor aslında, kullandığın uygulamalara ve oynadığın oyunlara da bağlı. Ben sorunsuz sanırdım ta ki benim için önemli bir uygulamayı açana kadar, açamadım. Araştırdım ve OpenGL sorunları olduğunu fark ettim, o yüzden Catalyst 15.11.1 Betasına geri döndüm. Durumu da AMD'ye rapor ettim bakalım bir sonraki sürüm ne olacak. Ama bence bu ay çıkacak olan daha kararlı bir sürüm olur, ondan eminim. Şu an hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak hiç bozmadan beklemenizi öneririm bir süre.
  • Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    Suanda 15.7.1 var sorunsuz

• beyler çok ilginç bir sorun ile karşı karşıyayım.Hd 7770 ekran kartı kullanmaktaydım.Bugün vatana gidip sapphire r9 270x dual-x ekran kartını aldım.hd 7770 ile lol oynarken 60 fps nin altına düşmeyen oyun r9 270x ile 30-35 fpslerde geziniyor.Ya crimsondan kaynaklı ya da psudan.Psu 500 w 80+.Eğer psu yetmiyorsa yarın kartı iade edeceğim.Sizce sorunun kaynağı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

quote:

Ne gibi sorunlari var ?

Kişiden kişiye değişiyor aslında, kullandığın uygulamalara ve oynadığın oyunlara da bağlı. Ben sorunsuz sanırdım ta ki benim için önemli bir uygulamayı açana kadar, açamadım. Araştırdım ve OpenGL sorunları olduğunu fark ettim, o yüzden Catalyst 15.11.1 Betasına geri döndüm. Durumu da AMD'ye rapor ettim bakalım bir sonraki sürüm ne olacak. Ama bence bu ay çıkacak olan daha kararlı bir sürüm olur, ondan eminim. Şu an hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak hiç bozmadan beklemenizi öneririm bir süre.

Şu geri bildirim olayı gerçekten iyi gibi duruyor umarım kullanıcılara uyarlar.

• Bioshock Infinite, Shadow of Mordor ve SC2 ekran görüntüleri şöyle:

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• 7850 kullananlardan yükleyip sorun yaşayan var mı ? ona göre yüklemeyi düşünüyorum.
  • SC2 için problemi çözdüm. Grafik ayarlarında gölge ile ilgili bir ayar var (adı aklımda değil), kapattığınızda ultrada sorunsuz oynayabiliyorum. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

beyler çok ilginç bir sorun ile karşı karşıyayım.Hd 7770 ekran kartı kullanmaktaydım.Bugün vatana gidip sapphire r9 270x dual-x ekran kartını aldım.hd 7770 ile lol oynarken 60 fps nin altına düşmeyen oyun r9 270x ile 30-35 fpslerde geziniyor.Ya crimsondan kaynaklı ya da psudan.Psu 500 w 80+.Eğer psu yetmiyorsa yarın kartı iade edeceğim.Sizce sorunun kaynağı nedir?

oyunun kayıt dosyaları varsa silip baştan giriş yapmayı dene :D battlefield hardlinede aynı sorunu bende yaşamıştım +100 fps oynarken 10-40 ustune çıkmıyordu kayıt dosyalarındaki uyumsuzluktan olsa gerek sildim baştan girdim düzeldi. belgelerimde kayıt dosyalarını gorebilirsin

edit lol de sistem nasıl işler bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 10 Aralık 2015; 18:04:24 >
  • Crimson son çıkan driverde sıkıntı varmı acaba.Ona göre indirelim.
    Deneyen kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıkıntı ekran kartında çıktı.Ekran kartının fanlarının dönmediğini fark ettim ve vatan bilgisayara iade ettim.
  • 15.11.1 de gta 5 de ani donma yaşayan varmı 4-5 sn hiç tepki vermiyor oyun.r9 290 vga
  • quote:

Hocam sıkıntı ekran kartında çıktı.Ekran kartının fanlarının dönmediğini fark ettim ve vatan bilgisayara iade ettim.

fanları mı dönmüyor :D ağır oyunlarda denesen yanacakmış yani :)
  • Hocam işin ilginç yanı ekran kartının fanları dönmezken gta5 oynadım.Dedim hd 7770 te oyun bu kadar kasmıyordu en iyisi bir de unigine heaven benchmark testi yapayım ekran kartının 100 derece olduğunu görünce apar topar bilgisayarı kapattım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir gta5 gibi oyunu yaklaşık 1 saat fansız oynadım ve kart yanmadı
  • quote:

Hocam işin ilginç yanı ekran kartının fanları dönmezken gta5 oynadım.Dedim hd 7770 te oyun bu kadar kasmıyordu en iyisi bir de unigine heaven benchmark testi yapayım ekran kartının 100 derece olduğunu görünce apar topar bilgisayarı kapattım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir gta5 gibi oyunu yaklaşık 1 saat fansız oynadım ve kart yanmadı

ucuz yırtmışsın
  • quote:

Hocam işin ilginç yanı ekran kartının fanları dönmezken gta5 oynadım.Dedim hd 7770 te oyun bu kadar kasmıyordu en iyisi bir de unigine heaven benchmark testi yapayım ekran kartının 100 derece olduğunu görünce apar topar bilgisayarı kapattım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir gta5 gibi oyunu yaklaşık 1 saat fansız oynadım ve kart yanmadı

Ekran kartınız hd7900 serisi referans tasarımına sahip olsaymış oyunu oynarken birşeylerin ters gittiğini anlardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 12 Aralık 2015; 2:22:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre91uyan

quote:

ucuz yırtmışsın

kesinlikle ama 100 derecede aksamlar kendine gelmiştir

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.