Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni driver r9 280 kullanıcıları için önceden neyse şimdi de aynı.
  • Yeni driver mi bu şimdi arkadaşlar fallout 4 için dün betayı yüklemiştim yani bu son betadan da mı güncel?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Yeni driver mi bu şimdi arkadaşlar fallout 4 için dün betayı yüklemiştim yani bu son betadan da mı güncel?

    Evet ondan da güncel.
  • Crimson driverları gelmişte AMD Radeon™ HD 8000 Series (HD 8400 and below), Radeon™ HD 7000 Series (HD 7600 and below), Radeon™ HD 6000 Series, and Radeon™ HD 5000 için driver desteğini kesmişler. "or users passionate about gaming, you may wish to consider upgrading to a modern GPU and benefit from exciting new features, improved performance, lower power consumption and broader compatibility with the latest PC games. For information about resellers and product availability, visit:http://shop.amd.com" yazmışlar. Küfür etselermiş daha iyiydi.

    2 tane 6970 kullanan bir sistemim var. Kartların performanslarından son derece memnunum. Ama gelin görün ki driver desteğini kesmişler. Bir daha da kafamı kesseler Amd'den kart alırsam.. Uzun yıllar kullanmak için zamanın üst seviye kartlarını almanın hiç bir mantığı yok o zaman Amd'de. Nasıl olsa belli bir süre sonra önünü kesip bir şekilde sizi yeni kart almaya zorlayacaklar.

    Şimdi biri çıkıpta tabiki böyle yapacaklar. 5 yıllık kart felan diyebilirsiniz ama dediğim gibi aldığım performanstan son derece memnundum niye desteği kesiyorlar? Hiç bir oyunu kaldırmayacak seviyede olsa kartlar anlarım.

    Amd benim için bir kez daha bitmiştir.

    İkisi de birbirinden beter iki DOLANDIRICI firma arasında kaldık. Ama yeni bir sistem toplayacak olsam kesinlikle Nvidia tercih ederim. Beterin iyisi çünkü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 24 Kasım 2015; 18:36:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Crimson çıkmış arkadaşlar.

    http://support.amd.com/en-us/download

    Edit: Chipset sürücüleri de Crimson'a geçmiş.

    Bilgilendirme için Teşekkürler.. Gözünüz aydın AMD Crimson sizlerle
    quote:

    AMD Crimson Edition Beta 7
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
    Radeon Settings:
    Radeon Settings is the new, streamlined user interface, engineered to bring out the best of AMD graphics hardware. User-friendly and feature-rich, Radeon Settings is lightning fast and starts upto 10x times faster1 than the previous AMD Catalyst™ Control Center. Radeon Settings provides a brand new game manager, improved AMD Overdrive options per game and new video, display and Eyefinity tabs.

    New Install UI:
    The driver installer now provides a brand new, streamlined user experience with a reduced number of clicks required, providing better usability and an easy to install user experience.

    Asynchronous Shaders:
    A feature that has been extensively used by game console developers is now available to PC Gamers. Asychronous Shaders break complex serial workloads into smaller parallel tasks, thereby allowing idle GPU resources to be used more efficiently and parallel workloads allow taskes to be completed much faster.

    Shader Cache:
    The shader cache feature allows complex shaders to be cached, thereby resulting in reduced game load times, lower CPU usage and reduced stuttering and latency during gameplay2.

    Custom Resolution Support:
    This feature provides users more control over display capabilities allowing the user to create custom display profiles to attempt to drive their display with chosen resolution, timings, refresh rates and pixel clocks.

    Frame Pacing Enhancements:
    Frame pacing support is now extended to DirectX® 9 titles.

    Frame Rate Target Control Enhancements:
    FRTC enhancements include: power saving capabilty, support for DirectX® 9 titles and an extended range for target control (30 - 200 FPS).

    Updated Video Feature support for 'Carrizo' products:
    •FluidMotion for smoothing playback of 24/30 FPS video using Cyberlink PowerDVD 15 for Blu‐Ray playback
    •Improved edge enhancement for sharper images
    •Improved de‐interlacing for interlaced content

    Power Optimization:
    Improved power optimizations for video, gaming and FRTC enabled gaming environments (AMD Radeon™ R7 360, AMD Radeon™ R9 380, AMD Radeon™ R9 390 series and AMD Radeon™ Fury series).

    DisplayPort to HDMI 2.0 support:
    Provides full support for DisplayPort to HDMI® 2.0 connections via certified dongles.

    Direk Download Windows 10, 8, 7 (32 and 64-Bit) 632mb
    />

    http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/amd/%5BGuru3D.com%5D-ALL-Windows-All-Drv-SW-Radeon-Crimson-15.11-15.30.1025-Beta7-Nov18.exe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Kasım 2015; 18:40:38 >




  • Oha adamlar 600 mb sürücü yapmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c36ab7c4

    Crimson driverları gelmişte AMD Radeon™ HD 8000 Series (HD 8400 and below), Radeon™ HD 7000 Series (HD 7600 and below), Radeon™ HD 6000 Series, and Radeon™ HD 5000 için driver desteğini kesmişler. "or users passionate about gaming, you may wish to consider upgrading to a modern GPU and benefit from exciting new features, improved performance, lower power consumption and broader compatibility with the latest PC games. For information about resellers and product availability, visit:http://shop.amd.com" yazmışlar. Küfür etselermiş daha iyiydi.

    2 tane 6970 kullanan bir sistemim var. Kartların performanslarından son derece memnunum. Ama gelin görün ki driver desteğini kesmişler. Bir daha da kafamı kesseler Amd'den kart alırsam.. Uzun yıllar kullanmak için zamanın üst seviye kartlarını almanın hiç bir mantığı yok o zaman Amd'de. Nasıl olsa belli bir süre sonra önünü kesip bir şekilde sizi yeni kart almaya zorlayacaklar.

    Şimdi biri çıkıpta tabiki böyle yapacaklar. 5 yıllık kart felan diyebilirsiniz ama dediğim gibi aldığım performanstan son derece memnundum niye desteği kesiyorlar? Hiç bir oyunu kaldırmayacak seviyede olsa kartlar anlarım.

    Amd benim için bir kez daha bitmiştir.

    İkisi de birbirinden beter iki DOLANDIRICI firma arasında kaldık. Ama yeni bir sistem toplayacak olsam kesinlikle Nvidia tercih ederim. Beterin iyisi çünkü..

    Performanstan memnunmuşsunuz ne güzel, nvidia tarafında yeni driverlar ile bilinçli olarak eski kartların performansları düşürülüyor hatta yeni driverlerın eski kartları bozması gibi bir durum bile var, yani aldığı kartı yıllarca kullanmayı düşünenlerin tek adresi hala amd.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sürücü boyutu 224mb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7870 kullanıcısı olarak yeni sürücüyü oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Eski hantal ağır cccye kıyasla yeni crimson oldukça hızlı ve kullanışlı. Henüz oyunlarda pek test edemedim ancak Gta V de ani fps düşüşleri yok denecek kadar azaldı ve bir miıktar performans artışları var.
  • 3dmark testleri yapacaktım ancak çok üşendim, bir ara yükleyeceğim ben de
  • Eski sürücünün üstüne yüklesek sıkıntı olur mu arkadaşlar?
  • 7000 serisinin adını değiştirip 7000 serisine desteği kesmek nasıl akıl garabetidir.

    en güzeli alacan konsolu oynayacan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 24 Kasım 2015; 19:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    7000 serisinin adını değiştirip 7000 serisine desteği kesmek nasıl akıl garabetidir.

    en güzeli alacan konsolu oynayacan.

    7000 serisine desteğin kesildiğini nerden çıkardınız.
    Sürücü sayfasını okumadan şöyle uydurmasanız çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Kasım 2015; 19:46:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    7000 serisinin adını değiştirip 7000 serisine desteği kesmek nasıl akıl garabetidir.

    en güzeli alacan konsolu oynayacan.

    7000 serisi GCN mimari oldugu icin destegi kesemezler bence.GCN oncesi kartlara kesebilirler bu da normal.nvidia kepleri nasil berbat etti bir yerden sonra bu adamlar en azindan soyluyor kesiyoruz diye.nvidia pascal'a ayri surucu yapabilir yeni mimari cunku en mantiklisi oyle olur.




  • c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    7600 ve aşağısı için yazmışlar 7000 serisinde. 7850 vs gibi kartları destekliyor
  • Yeni beta da mı çıktı ilk sayfada 600 mblık bir şey var ?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    AMD yazılımı kaldırma programı ile komple silip temiz kurulum yapmanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Link var mı kardeş programın?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD 5XX 6xx serilerinin driver desteği bitmiş sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.