Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Deneyen var mı 15.10 Beta yı ? Herhangi bir sorun var mı ?

4-5 gündür kullanıyorum şu anlık bi sıkıntı olmadı.

Evet bende yükledim sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Amd fanboylarindaki kafadan bende olsa daha ne isterim.adamlarin hapsiz hali hapli gibi :)) 380 ultra 3 yil yeter dedi yaa.Bu gene en iyilerinden.bu gozler neler gordu.

Ben halen daha 7790 kullnıyorum ve halen daha güncel oyunları oynuyorum. Bu kadar para vermeye gerek yok. Bundan sonra ne olur bilemem ama konsollara bakınca r9 380-970 vb alan adam bu yeni nesil konsollar gözden düşene kadar çıkacak tüm oyunları rahat oynar. Oyun endüstrisi konsollarla paralel gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Amd fanboylarindaki kafadan bende olsa daha ne isterim.adamlarin hapsiz hali hapli gibi :)) 380 ultra 3 yil yeter dedi yaa.Bu gene en iyilerinden.bu gozler neler gordu.

Ben halen daha 7790 kullnıyorum ve halen daha güncel oyunları oynuyorum. Bu kadar para vermeye gerek yok. Bundan sonra ne olur bilemem ama konsollara bakınca r9 380-970 vb alan adam bu yeni nesil konsollar gözden düşene kadar çıkacak tüm oyunları rahat oynar. Oyun endüstrisi konsollarla paralel gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Haklısın kardeşim. Fazla para vermeye gerekyok kartlara. Baksana senin kart bile günümüz oyunları için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 21 Ekim 2015; 14:01:17 >

• Arkadaşlar AMD sitesinden 15.7.1 sürücüsünü indirdim fakat bir tutarsızlık var. Dosya boyutu 245 mb dese de 217.44 mb'lık bir dosya indirdi.
    Diğer sorunum ise bu sürücüyü Win10 x64 sisteme kurdum fakat Windows güncellemeleri ve "AMD Gaming Evolved" sürücü güncel değil uyarısı veriyor ve güncel sürücü için 15.7.1'i gösteriyor. Zaten ben bu sürücüyü kurdum bu neyin kafası? Ayrıca CCC'Den baktığımda paket sürümü "15.201.1151" olarak gözüküyor. Nette biraz baktım sanırım bu sürüm 15.9 beta sürümü. AMD dosyaları mı yanlış güncelledi.
    Düzenleme: İlk sayfaya baktıktan sonra AMD'nin hatası olduğu belli. Burada "15.201.2001" sürücüsünden memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 29 Ekim 2015; 7:11:28 >
  • 15.10b stabil çalışıyor. Şimdilik bir yamuğunu görmedim.

• Battfield Hardline yükledim mantleyi destekliyor ben bu özelliği açimmi yoksa directx 11 de kalsın mi ekran kartım R9 280

• quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Battfield Hardline yükledim mantleyi destekliyor ben bu özelliği açimmi yoksa directx 11 de kalsın mi ekran kartım R9 280

Mantle ile oynamanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

quote:

Battfield Hardline yükledim mantleyi destekliyor ben bu özelliği açimmi yoksa directx 11 de kalsın mi ekran kartım R9 280

Ortalama kaç fps artırıyor

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    Şimdi öyle bir sormuşsunuz ki siz yapsana yıllar sürecek bir testmiş gibi.

Çok basit arkadaşlar, açıyorsunuz mantle modunda boş bir haritaya giriyorsunuz, sabit bir nokta belirliyorsunuz oradaki fpsyi not alıp dx11 ile karşılaştırıyorsunuz. Bu kadar basit. Çok hazırcı bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Şimdi öyle bir sormuşsunuz ki siz yapsana yıllar sürecek bir testmiş gibi.

Çok basit arkadaşlar, açıyorsunuz mantle modunda boş bir haritaya giriyorsunuz, sabit bir nokta belirliyorsunuz oradaki fpsyi not alıp dx11 ile karşılaştırıyorsunuz. Bu kadar basit. Çok hazırcı bir milletiz.

Aslında denedim ama Frapsı açınca oyun kasıyor gta 5 dede öyle oldu o yüzden sordum

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    Fraps bitti gitti.

Amd nin raptr adli programi var onla kayit alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

quote:

Ortalama kaç fps artırıyor

Kapsamlı bir test yapmadım ancak ciddi hissedilir derecede fps artışı ve akıcılık oluyor diye biliyorum bf4, bf hardline ve thief için

• Bir sonraki sürümde arayüz komple değişiyor.
    AMDyoutube
    Radeon Software Crimson Edition Announcement
    https://www.youtube.com/watch?v=Vd7dY2A8h_I

http://www.eteknix.com/goodbye-catalyst-control-center-hello-radeon-software-crimson-edition/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bir sonraki sürümde arayüz komple değişiyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Vd7dY2A8h_I
    http://www.eteknix.com/goodbye-catalyst-control-center-hello-radeon-software-crimson-edition/

Sexy
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• Oooo bizim hintli reyiz var videoda

Benim midemi bulandıran ve kurduktan sonra bir daha yüzüne bakmadığım bir arayüze sahip AMD uzun süredir. Ne zaman değiştirecekler diye uzun zamandır bekliyorum nihayet yıl bitmeden gelecekmiş.
  • Amd adina guzel gelismeler.

• çoktan vakti gelmişti kaç senedir aynı arayüz artık bayağı baymıştı. darısı nvidia'nın başına ..
  • Kimi beğenir kimi beğenmez saygı duyarım, ama değişiklik olması şart bence.
  • Yeni arayüz güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.