Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun yağ gibi akıyor. Ama multide ilk girişte bir kasma oluyor 20-30 saniye kadar. Ardından düzeliyor.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz önümüzdeki 3 yıl içinde çıkacak oyunları ultra ayarlarda çok rahat açar. star wars battlefront oyunu daha beta aşamasında olduğu için donmaların olması gayat normal bende de kasmalar oluyor arada bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 9 Ekim 2015; 15:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Sisteminiz önümüzdeki 3 yıl içinde çıkacak oyunları ultra ayarlarda çok rahat açar. star wars battlefront oyunu daha beta aşamasında olduğu için donmaların olması gayat normal bende de kasmalar oluyor arada bir.

3 yıl? 380 i ne sanıyorsun acaba?
  • [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

@sadtneverdie
    Hem işlemci hem ekran kartı amd, cevap veren vatandaşın profilinde amd logosu var. Bunlar birer rastlantı mı
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    R9 380 güzel ve yeni bir kart. Ama R9 280 hala sağlam bir kart. Benim ultradan bahsettiğim 1080p için diyorum. 2K veya 4K olarak yetmez ilerde ama DX 12 gelmesi R9 280 gibi kartları uzun yıllar götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sistemi kötü değil küçümsemeyin :)

• 380 4gb sahibi birisi olarak (imzamı henüz güncellemedim) 3 sene boyunca ultra demek biraz fazla olmuş hocam high desek daha insaflı olur.

Ultra deyince aklıma gelen 4x ve yukarısı msaa işin içine giriyorki bunlar fps'ye bayağı etki ediyor.

Aslında mesajdaki kasıt full hd 60 fps ise high diyelim, 30 fps için diyor iseniz kabul edilebilir bir görüş.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Ben ultra da oynatır dedim ama sabit 60 fps bakımından söylemedim. Yani çoğu oyunu performanslı oynatır 40 - 60 fps arası rahat alır. Ben oyunları 1080p ultrada oynarım ama şöyle msaa x4 ve vsync asla açmam kullanmam çünkü tamamen gereksiz 1080p çözünürlükte kenar yumuşatmaya gerek yok göze fazla batmaz.

• quote:

Ben ultra da oynatır dedim ama sabit 60 fps bakımından söylemedim. Yani çoğu oyunu performanslı oynatır 40 - 60 fps arası rahat alır. Ben oyunları 1080p ultrada oynarım ama şöyle msaa x4 ve vsync asla açmam kullanmam çünkü tamamen gereksiz 1080p çözünürlükte kenar yumuşatmaya gerek yok göze fazla batmaz.
    Arkadaşlar merhaba,

Asus 42JA laptop yükledim beta ve bir önceki modeli sorunum ise daha önce HDMI ile TV ye bağlı iken ses alıyordum şimdi ise ses TV den değil laptoptan geliyor.

Neden böyle oldu nasıl çözebilirim. PM lütfen iki kere PC mi formatladım bu yüzden
  • quote:

R9 380 güzel ve yeni bir kart. Ama R9 280 hala sağlam bir kart. Benim ultradan bahsettiğim 1080p için diyorum. 2K veya 4K olarak yetmez ilerde ama DX 12 gelmesi R9 280 gibi kartları uzun yıllar götürür.

R380 yeni ve guzel bir kart degildir. R280 in yenidrn isimlrndirmesi ve orta giris seviyesidir. Seneye ultrada acacagi oyun sayisi yariya iner.

• quote:

AMD Catalyst 15.x (15.201.2001) WHQL 5/10/15
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

Kaynak : Windows update
    WHQL : yes
    DriverVer= 05/10/2015, 15.201.2001.0000
    Windows Update üzerinden 5.Ekim tarihli AMD (15.201.2001) nolu WHQL sürücüsü yayınlandı.
    Sürücüyü alamayan arkadaşlar aşağıdan (.cab) uzantılı dosyayı indirin klasöre çıkarın...
    Denetim Masası/Aygıt Yöneticisi/Görüntü Bağdaştırıcı üzeinden Mouse sağ click Sürücü yazılımını Güncelleştir
    Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara seçerek Klasöre çıkardığınız AMD (15.201.2001) yolunu gösterin
    Catalyst kurmak içinse B295223 klasörü içinde ccc2_install.exe bulun ve çalıştırın.. PCyi resetleyin

Win 7/8/8.1/10 x64 (238 MB)
    http://download.windowsupdate.com/c/msdownload/update/driver/drvs/2015/10/20785313_5a53fd42a58f8286de58e6493d620cfae66cec0f.cab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 11 Ekim 2015; 11:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

AMD Catalyst 15.x (15.201.2001) WHQL 5/10/15

Kaynak : Windows update
    WHQL : yes
    DriverVer= 05/10/2015, 15.201.2001.0000
    Windows Update üzerinden 5.Ekim tarihli AMD (15.201.2001) nolu WHQL sürücüsü yayınlandı.
    Sürücüyü alamayan arkadaşlar aşağıdan (.cab) uzantılı dosyayı indirin klasöre çıkarın...
    Denetim Masası/Aygıt Yöneticisi/Görüntü Bağdaştırıcı üzeinden Mouse sağ click Sürücü yazılımını Güncelleştir
    Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara seçerek Klasöre çıkardığınız AMD (15.201.2001) yolunu gösterin
    Catalyst kurmak içinse B295223 klasörü içinde ccc2_install.exe bulun ve çalıştırın.. PCyi resetleyin

Win 7/8/8.1/10 x64 (238 MB)
    http://download.windowsupdate.com/c/msdownload/update/driver/drvs/2015/10/20785313_5a53fd42a58f8286de58e6493d620cfae66cec0f.cab
    win7'de yok zaten surucuyu update'den indirmek 8.1'i hatirlamiyorum ama win10'da var.win10'da zaten 15.9 whql vardi ama piyasada yoktu bu surucu.simdi 15.9.1 beta'yi da gecti adamlar ama madem yapiyorlar niye whql diye sitesinden vermiyorlar.win10 kullanicilarina kiyak mi geciyorlar?sikayetim oldugundan degil guzel bir sey ama siteden verseler daha guzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

Arkadaşlar merhaba,

Asus 42JA laptop yükledim beta ve bir önceki modeli sorunum ise daha önce HDMI ile TV ye bağlı iken ses alıyordum şimdi ise ses TV den değil laptoptan geliyor.

Neden böyle oldu nasıl çözebilirim. PM lütfen iki kere PC mi formatladım bu yüzden

Alıntıları Göster
    Catalyst 15.10 Beta

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Catalyst 15.10 Beta

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Düzeltilen bir kaç sorun ve en dikkat çeken unsur Mantle driver ve apisi güncellenmiş.
  • Amd fanboylarindaki kafadan bende olsa daha ne isterim.adamlarin hapsiz hali hapli gibi :)) 380 ultra 3 yil yeter dedi yaa.Bu gene en iyilerinden.bu gozler neler gordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Catalyst 15.10 Beta

Hatırlatma için teşekkürler...
    AMD 15.10 Beta kullanıcıların beğenisine sunuldu
    quote:

AMD Catalyst 15.10 Beta

Highlights of AMD Catalyst™ 15.10 Beta Windows Driver
    Performance Optimizations
    Ashes of the Singularity™ - DirectX® 12 Quality and Performance optimizations

Yapılan İyileştirmeler:
    [77786] Video playback of MPEG2 video fails with a playback error/error code message
    [77754] A TDR error or crash is experienced when running the Unreal Engine 4 DirectX® benchmark
    [77073] Star Wars™: Battlefront is able to use high performance graphics when launched on mobile devices with switchable graphics
    [76930] Intermittent playback issues with Cyberlink PowerDVD when connecting to a 3D display with an HDMI™ cable
    [59403] Ashes of the Singularity™ - A 'Driver has stopped responding' error may be experienced in DirectX® 12 mode
    [58435] Driver installation may halt on some configurations
    [76924] A TDR error may be experienced while toggling between minimized and maximized mode while viewing 4K YouTube content

Bilinen Hatalar:
    [77970] Ashes of the Singularity™ may crash on some AMD 300 series GPUs
    [59528] Core clock fluctuations may be experienced when FreeSync™ and FRTC are both enabled on some AMD CrossFire™ systems
    [58233] Ashes of the Singularity™ may fail to launch on some GPUs with 2GB Video Memory. AMD continues to work with Stardock to resolve the issue. In the meantime, deleting the game config file helps resolve the issue
    [77255] The secondary display adapter is missing in the Device Manager and the AMD Catalyst™ Control Center after installing the driver on a Microsoft® Windows® 8.1 system
    [59475] Elite: Dangerous - poor performance may be experienced in SuperCruise mode
    [59792] A black screen may be encountered on bootup on Windows® 10 systems. The system will ultimately continue to the Windows login screen

Windows10/8.1/7_32&64bit

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Amd fanboylarindaki kafadan bende olsa daha ne isterim.adamlarin hapsiz hali hapli gibi :)) 380 ultra 3 yil yeter dedi yaa.Bu gene en iyilerinden.bu gozler neler gordu.

7970 i 2011 de çıktı adam 5 yıl kartını kullanıyor. Ama 14nm öncesinde şu an 980ti dahil hiç bir kart 3 yıl gitmez. 20nm atlandığı için son 3-4 yıldır gelişim çok yavaş. r9 380 denen kart 2011 de çıkan 7970 den hallice bir kart. HBM bellekli 14nm kartlar çıktığında şu an piyasada olan kartlar gözden düşecek. gtx 970 in yarı fiyatına ondan daha hızlı ve az güç tüketen kartlar çıktığında kimse gtx 970 lerin r9 390 ların yüzüne bakmaz. önümüzdeki sene 300 liraya ikinci elde gtx 970 bulunabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Amd fanboylarindaki kafadan bende olsa daha ne isterim.adamlarin hapsiz hali hapli gibi :)) 380 ultra 3 yil yeter dedi yaa.Bu gene en iyilerinden.bu gozler neler gordu.

7970 i 2011 de çıktı adam 5 yıl kartını kullanıyor. Ama 14nm öncesinde şu an 980ti dahil hiç bir kart 3 yıl gitmez. 20nm atlandığı için son 3-4 yıldır gelişim çok yavaş. r9 380 denen kart 2011 de çıkan 7970 den hallice bir kart. HBM bellekli 14nm kartlar çıktığında şu an piyasada olan kartlar gözden düşecek. gtx 970 in yarı fiyatına ondan daha hızlı ve az güç tüketen kartlar çıktığında kimse gtx 970 lerin r9 390 ların yüzüne bakmaz. önümüzdeki sene 300 liraya ikinci elde gtx 970 bulunabilecek.

Donanım dünyasının hangi döneminde böyle bir durum gördük? Seneyede böyle olmayacak. Üretim sıkıntısı vs diyerek eldeki kartları eritecekler. HBM belleklerin maliyeti düşük kartlarda kullanmaya uygun olmadığı için uzun süre maliyeti düşük kartlarda göremeyeceğiz. SSD ler piyasaya girdiğinde klasik hdd lerin fiyatı mı düştü?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Donanım dünyasının hangi döneminde böyle bir durum gördük? Seneyede böyle olmayacak. Üretim sıkıntısı vs diyerek eldeki kartları eritecekler. HBM belleklerin maliyeti düşük kartlarda kullanmaya uygun olmadığı için uzun süre maliyeti düşük kartlarda göremeyeceğiz. SSD ler piyasaya girdiğinde klasik hdd lerin fiyatı mı düştü?

Alıntıları Göster
    Deneyen var mı 15.10 Beta yı ? Herhangi bir sorun var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 14 Ekim 2015; 16:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Saçma sapan örnek veriyorsunuz. ssd ler hdd kadar kapasite mi veriyor da hdd nin fiyatı düşsün.

7870 çıktığında kendisinin nerdeyse iki katı güç çeken ve çok daha pahalı gtx580 i geçiyordu. Üstelik onda 40nm den 28 e geçilmişti. Bu sefer 28 den 14 e geçiliyor. 14nm orta seviye bir kart hbm kullanmasa bile 28nm üst seviye kartları çöpe çevirmeye yeter.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.