Şimdi Ara

AMD A12 işlemcili HP 15-CD012NT'yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
24.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD A12 işlemciler için iyi şeyler söyleniyor. Fiyat fena değil gibi, yorumlarınızı paylaşabilir misiniz.

http://www.hepsiburada.com/hp-15-cd012nt-amd-a12-9720p-16gb-512gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2gq07ea-p-HBV000006M31K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 20 Temmuz 2017; 14:22:36 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan yok mu?
  • Ben dediğiniz modeli 2 gün önce aldım. İnternette hiç bir yerde yorum veya inceleme yok malesef.

Cihaz çok iyi. Tabi ne istediğinize bağlı. Hızı çok iyi, 512 GB SSD farkı hissediliyor. Oyun olarak da Battlefield 1 denedim. Orta ayarlarda 720P'de akıcı. 1080P'de biraz problemli. Cihazın ekranı çok iyi. Hoparlörleri beni çok şaşırttı. Ses kalitesi muazzam. Cihazın kasası da tatmin edici. Gayet sağlam duruyor.

Cihazla ilgili herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.
  • byslpr B kullanıcısına yanıt
    Radeon 530 hakkında elle tutulur birşey bulamadım, nedir hocam olayı bu gpu nun

• Isınma probleminden bahsediliyor Amd ve hp olunca bu konuda bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cihazda iki ekran kartı var. Aşırı teknik detaya sahip değilim ama az çok anlarım. Eski laptop'ımda da bir intel bir nvidia ekran kartı vardı. Bildiğiniz gibi biri oyun vs için diğeri normal gündelik işler için. Bu cihazda da durum aynı. Bildiğim kadarıyla Radeon 530 giriş seviye bir ekran kartı. Cihaz da harici olarak bulunan R7 de durum farklı. R7 de orta seviye diye geçen bir ekran kartı, R9 daha iyi diye biliyorum. Oyun, grafik vb işlemler için bu kart kullanılıyor. AMD yazılımından profil oluşturup, her programa oyuna ayrı ekran kartı ve özellikleri atanabiliyor. Daha teknik bilgiye sahip arkadaşlar, daha detaylı bilgi verebilirler sanırım. Ama genel anlamda, işlemci kuvveti, 16 gb ram ve SSD kullanımı, cihazdaki performansı hayli arttırıyor. Dediğim gibi ben sadece bir oyunla denedim ve randıman aldım. Full HD kasmam, orta seviyede takılırım diyen kişi için oyun bilgisayarı sayılabilir.

Ben bu cihazı alırken çok araştırdım fakat ne yazık ki cihaz daha yeni olduğu için pek bir bilgi bulamadım. Biraz da kumar oynadım açıkçası alırken ama şimdilik kazanmışım gibi görünüyor :)

Benim gibi bu cihazı almak isteyip, araştıran fakat bir şey bulamayan bir arkadaşım varsa ve bu yazıları okuyorsa, çekinmeden özel mesajla ya da buradan istediğini sorabilir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sawat21 S kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen, AAA oyun oynayıp da ısınmayan laptop görmedim. Bu cihazda da benzer bir durum var ama makul seviyelerde. Günlük kullanımda normal seviyelerde CPU'da ısınmalar oluyor her bilgisayardaki gibi. Anladığım kadarıyla HP'ye karşı bir önyargı var. Fazla takılmamak lazım. Piyasada özellik olarak en dolu olup, fiyatı en uygun olan cihaz şu anda bu. AMD-Intel farkını görebilecek kadar bir bilgisayar kullanımım da yok doğrusu. Yanlışım varsa affola :)
    hocam müsait bir zamanınızda cpu z kurup bakarmısınız ekran kartı modellerine

• https://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

radeon 530 = çöp olarak görülüyor buradan

Anladım hocam özelikler cezbediyor. Kasası nasıl metal mi bir fikri olan var mı ? Özelikle klavyesi ? Ekran kartıda arkadaşın dediği gibi orta seviyede bir kart. Düşünülebilir teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle yanlış bilgi girilmiş, radeon 530 işlemciden gelen, ayrıyeten harici ekran kartı olmalı yoksa battlefield 1'de 360p de bile akamaz

Cs go oynuyorsanız eğer deneme şansınız var mı hocam?

• sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    Hocam CPU-Z çift ekran kartını göstermediği için, GPU-Z ile aldım. Umarım faydalı olur.

• fagesfake kullanıcısına yanıt
    Hocam oynamıyorum ama kurup denerim.
    Eyvallah hocam beklemedeyim.

Hocam pek anlamıyorum ama, offline oynadım CS:GO. Otomatik ayarlarda gayet akıcı oynanıyor 1080p çözünürlükte.
    Kaç fps veriyo ona bakar mısın hocam?

Hocam ayarlarda bir yanlışlık yapmadıysam eğer, tüm ayarlar High'da 30-40, Medium'da 60+ FPS veriyor. AMD'nin programında bir sürü ayar var. biraz kurcalansa iyileşebilir diye tahmin ediyorum. Oyun gayet akıcı net oynanıyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawat21

Anladım hocam özelikler cezbediyor. Kasası nasıl metal mi bir fikri olan var mı ? Özelikle klavyesi ? Ekran kartıda arkadaşın dediği gibi orta seviyede bir kart. Düşünülebilir teşekkür ederim.

Hocam kasa metal, klavye de başarılı bence, ışıklandırması da var. Fiziki olarak sağlam bir cihaz ve ince sayılır. Özellikle hoparlörleri çok kuvvetli.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.