Şimdi Ara

AMD A12 işlemcili HP 15-CD012NT'yi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
24.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byslpr B kullanıcısına yanıt
    Daha önce dell vostro 5468 alma kararı vardı aklımda ama bu cihazı görünce baya kararsız kaldım arada 200 tl fark var

• Arkadaşlar çok araştırdım (bilgisayar mühendisliği okuyacağım) ve laptop alacaktım bu modele rastladım güzele benziyor intel olmadığı için sorun olur mu benim için önermediğiniz noktaları var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lunchen -- 18 Ağustos 2017; 19:53:56 >
  • Tabi ki sizin kararınız ama bence cihaz güzel ve alınabilir şu anki piyasaya göre. Bana göre tek eksi yanı, işlemci fanı bazen gereksiz sesli çalışıyor. O da güncellemelerle düzeltilir sanırım. Çünkü model daha yeni. HP assistanace programından 5 dk içinde müşteri temsilcisiyle görüşülebiliyor mesai saatleri içinde. Intel olmaması bence kafanızı karıştırmasın. Uzun vadede problem yaratır mı bilmem ama AMD de en büyük çip üreticilerinden biri. Benim i5 laptop'ım 3 sene sonra kuzey köprüsü arızası verdi mesela. Her cihazda sıkıntılar olabilir neticede. Bunların dışında cihaz freedos olduğu için baştan kurulum yapmak gerekiyor, driverlar vs. UEFI Windows kurulumu + 512 GB SSD olunca, cihazın açılma hızı bir kaç saniye oluyor. Kullandıkça gözlemlerimi aktarırım :)
  • Ekran kartı için ne diyorsunuz arkadaşlar. Kafamda tek soru işareti kaldı daha önce hiç Amd işlemci ve ekran kartı kullanmadım. A12 işlemcinin iyiliğinden bahsediliyor ama ekran kartı hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Yorumlarınızı alabilir miyim ?

• yukarıda arkadaşlar 2 ekran kartından felan bahsetmişler birisi cpudan geliyor felan diğeri R7 demişler açıkçası hiçbi şey anlamadım R7 ekran kartı diye belirtilmemiş hepsiburada da ne yani ekran kartı yokmudur bunun içerisinde.

Bir Sorum Var AMD nin A12 9720P İşlemcisi intelin hangi işlemcisi ile eşdeğer ???
  • Arkadaşlar lütfen ama lütfen cevap verin işlemcisi ve ekran kartı hangi intel ve hangi nvidia kartlar ile eşdeğer seviyede

Ve Diğer En Önemli Sorun Çok ısınma hatta ısınarak kapanma problemi var mı
  • Bu cihazi bende merak ediyorum kullananlar bi yeşillendirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşillendir

• Bunun bw044nt modelini alıyorum hersey ayni 2400tl sadece ssd ve fhd ekran yok

• Arkadaişar bw044nt bu modelle arasında 600 lira fark var değermi sizce diğeri 3000 lira daha uyguna alan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahomen -- 23 Ağustos 2017; 20:43:13 >
  • mahomen M kullanıcısına yanıt
    Farkları: ilki HP 15-CD012NT ikinci bw044nt
    sen karar ver..

Ekran Özelliği Full HD LED HD LED
    Max Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 1366 x 768
    Pil 3 Hücreli 4 Hücreli
    Sistem Belleği 16 GB 12 GB
    SSD Kapasitesi 512 GB 128 GB
  • rezilvezir kullanıcısına yanıt
    hocam tek fark ssd olması ekranı full hd olması hepsi buradada yazıyor bakarsan bu cıhazı 2700 hepsi buradadan alan varmıydı arkdaşlar suan 3000 lıra
  • rezilvezir kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı farkı var mı? Aynı mı?

• Ekran karti ayni sadece fhd ve ssd eksik

• i7-7700u işlemcili siparişimi son anda iptal edip bu notebook'u almaya karar verdim. Bir haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Oyun oynamadığım için deneme şansım olmadı, fakat bu fiyata alınabilecek daha iyi bir notebook yok bence. Mevcut bir HP'niz varsa, iade kampanyası ile 2680 TL'ye neredeyse bedava.

Premium hissi veren son tasarım kasa (diğer hiçbir Pavillion'da bu kasayı göremedim), ışıklı klavye, 1080p çözünürlük, 512 GB SSD, 16 GB ram, Bang Olufsen ses kartı, çift ekran kartı (günlük kullanımda pil tasarrufu için on-board olan açıkken, oyunlarda 2 GB olan ekran kartı otomatik olarak aktif oluyor).

Özetle alınız, aldırınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 26 Ağustos 2017; 20:39:33 >
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlarda, ısınma durumu nasıl ?
    Şıklığın yanında ağırlık ve kalınlık durumu iyi mi ?
    Gpu ve işlemci performansı intel-nvidia tarafından hangi modellere denk/yakın ?
    Ufak çaplı inceleme tarzı bir şey yapabilirseniz almayı düşünenler için çok iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 26 Ağustos 2017; 22:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Hocam oyunlarda, ısınma durumu nasıl ?
    Şıklığın yanında ağırlık ve kalınlık durumu iyi mi ?
    Gpu ve işlemci performansı intel-nvidia tarafından hangi modellere denk/yakın ?
    Ufak çaplı inceleme tarzı bir şey yapabilirseniz almayı düşünenler için çok iyi olabilir.

Oyun hiç oynamıyorum, bunu kontrol edemem şu anda. Ağırlık 2 kg'dan az, 15.6 inch bir notebook için bence gayet iyi. İncelik de bana göre sorunsuz ama bir Macbook değil sonuçta.

Baktığım karışlaştırma sitelerinde, işlemci i5500u seviyelerinde, ekran kartı ise 940MX'ten biraz daha başarısız. Bu bir oyun bilgisayarı değil, eğer oyun oynayacsanız almayın. Gündelik işler, yazılım vs şeyler için ideal. Hatta daha ideal çünkü 4 çekirdekli işlemci var.
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aynı cihazdan bende almayı düşünüyorum.
    Benim merak ettiğim konu biraz fazla detay olabilir ama CD011NT yada CD012NT ye sahip olanlar cevaplarsa sevinirim.

Cihazın ekranının arkası metal mi yoksa plastik mi?
    Ekranı açılıp kapatırken çok bükülüyor mu? Yani ekran kasası sağlam mı?
    ANladığım kadarıyla ekran tam açıldğınında laptopu yukarı kaldırıyor, bundan dolayı menteşelerinin kolay eskimesi/gevşemesi söz konusu olaiblir mi? Sizde öyle bir hissiyat yarattı mı?

Birde biraz resim paylaşabilir misiniz? Nette malesef tek bir inceleme dahi yok.

Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.