Bildirim
## AMD 7970 Yunanistanda satışa cıktı ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yunanistan'da para mı kaldı
_____________________________ -
1400 Liraya gelmiş _____________________________ -
quote:
yunanistan'da para mı kaldı
Görünüşe göre kalmış
_____________________________ Tiguan 1.4 TSI 210 ps R-Line 4x4 -
Harbi Avrupa Birligine üye ekonomik durumu en kötü olan ülkede satışta ilk.
1125 mhz ile nerdeyse 6950 CF'a %10 yaklaşmış P skorunda.... Bu şartlarda fiyatı çok uçmazsa 6950CF'ın da fişi çekildi..... _____________________________ “Tarih’i” “tekerrür” diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?

-
AMD tesellation isini bayagı gelistirmis. 1125mhz 7970 , 950mhz 6970crossfire'a kafa tutuyor.

_____________________________ Tiguan 1.4 TSI 210 ps R-Line 4x4 -
Bakalım kimden göreceğiz forumda ilk incelemeyi
Kiminin parası, kiminin duası, demişler.
_____________________________ “Tarih’i” “tekerrür” diye tarif ediyorlar;

-
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
1125 mhz ile nerdeyse 6950 CF'a %10 yaklaşmış P skorunda.... Bu şartlarda fiyatı çok uçmazsa 6950CF'ın da fişi çekildi.....
ben yıllardır görüyorum bu olayı. her yeni kart bir önceki kartın cf ile benzer yada yakın sonuçlar verıyor. bu kartın performansıda 6990 dan bıraz daha yavaş olur.sonra sürücü desteklemeleriyle falan dahada yaklaşır bazı testlerde geçerde._____________________________ CORE İ7 2600K@5 GHZ/MSİ Z77A-GD65/CORSAİR VENGEANCE 4*2 GB 1600 MHZ/ MSİ GTX 680 (1308/7212) /CORSAIR120GB FORCE 3 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)/ NOCTUA D14 CPU COOLER/THERMALTAKE 700 WATT/SAMSUNG 2494HS FULL HD -
quote:
Orijinalden alıntı: iktyas
quote:
1125 mhz ile nerdeyse 6950 CF'a %10 yaklaşmış P skorunda.... Bu şartlarda fiyatı çok uçmazsa 6950CF'ın da fişi çekildi.....
ben yıllardır görüyorum bu olayı. her yeni kart bir önceki kartın cf ile benzer yada yakın sonuçlar verıyor. bu kartın performansıda 6990 dan bıraz daha yavaş olur.sonra sürücü desteklemeleriyle falan dahada yaklaşır bazı testlerde geçerde.
Esas Kepler çok sağlam gelecek. Elimizdeki kartların bellek muhabbetinden fişi çekildi. 560 TI SLI yaptım skor 580'den iyi bellek 1GB
_____________________________ “Tarih’i” “tekerrür” diye tarif ediyorlar;

-
bu yeni nesilden min. FPS'lerde de artış bekliyorum, şu anda testlerde var gibi görünüyor.
bu çok iyi, hatta gelecek sürücülerle daha da artarsa süper olur..._____________________________ “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925) -
kart pci-e x16 1.1 modunda çalışıyormuş, bu kayıp oluşturmaz mı? _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
ben yıllardır görüyorum bu olayı. her yeni kart bir önceki kartın cf ile benzer yada yakın sonuçlar verıyor. bu kartın performansıda 6990 dan bıraz daha yavaş olur.sonra sürücü desteklemeleriyle falan dahada yaklaşır bazı testlerde geçerde.
Esas Kepler çok sağlam gelecek. Elimizdeki kartların bellek muhabbetinden fişi çekildi. 560 TI SLI yaptım skor 580'den iyi bellek 1GB
560 sli gtx 580 i geçmesi çok normalki bunda bişey yok_____________________________ CORE İ7 2600K@5 GHZ/MSİ Z77A-GD65/CORSAİR VENGEANCE 4*2 GB 1600 MHZ/ MSİ GTX 680 (1308/7212) /CORSAIR120GB FORCE 3 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)/ NOCTUA D14 CPU COOLER/THERMALTAKE 700 WATT/SAMSUNG 2494HS FULL HD
-
quote:
560 sli gtx 580 i geçmesi çok normalki bunda bişey yok
Aslında geçtiği falan yok hocam. Yani şu manada geri kaldığını söylemek istedim; oyunlarda bellek kullanımı ultra ayar seviyesinde yüksek. Tamam skorları 580'den fazla diyorsun, zaten SLI düzeneğini de bir tane 580 fiyatına kuruyorsun, ama bellek yetmeyince performans yerlere inebiliyor. 2 gb 560 TI olsaydı ideal olurdu. Hatta SLI'ın daha az sorunlu ve daha fazla oyun desteğine sahip olurken aynı zamanda min fps'te normal ayarlarda daha başarılı olduğu da gerçek ama 580'den fazla skor alan düzenekte 1gb ram olması iyi olmuyor. 6950CF iki kartın belleğinin okuyor ama, okuması varda yazması
yok gibi. SLı'da ise orta seviye 1Gb bellekli kartlardan istersen Quad yap 1gb belleğe mahkumsun... Genelde eğer kartları iyiyse Nvidia'ya daha yatkınımdır, bunu söylemekten kaçınmam. ama geçmişte 9850 pro, X600Xt X1950'de kullandım mecburen
. Nvidia'nın iyi kartları piyasada olduğu zaman ise ATI'de aynı seviyede olsa da tercihim Nvidia olurdu. Ama şu CF'ın toplam belleği görmesi ve SLı'ın bunu görmemesine de aşırı derecede kızdığımı ifade etmek isterim.... Herşey var yağ, un,şeker, ama helva tatlı değil işte....
Edit: Zotac 560 TI 2gb var ama sadece bellek var gerisi standart gibi. SLı'da üsteki kart 10 derece fark fazla şu an ısınıyor. özel çalışmyla halledilirde, kartın birini beğenmediysem ikisini ne yapayım. ASUS DC II 2Gb olsaydı......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Aralık 2011; 20:30:32 >_____________________________ “Tarih’i” “tekerrür” diye tarif ediyorlar;

-
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Harbi Avrupa Birligine üye ekonomik durumu en kötü olan ülkede satışta ilk.
Yunanistan veya herhangi bir avrupa ülkesi batsa ne olur batmasa ne olur ? Ekonomosi 2-3 kez zarar görse, iflasın eşiğine gelse anca türkiyenin şuanki durumuna gelirler. Yunanistanın batması Türkiye'nin şuanki durumundan bile daha iyi. Bence şaşırılacak bi durum değil
_____________________________ AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS -
Fena kart.
-
tessallation performansı müthiş yüksek çözünürlükteki performansı mükemmel ilerki 2 3 sürücüde bu kartın tam performansına ulaşacaktır özel pcb tasarmlı kartlar da çok sayıda model ve tasarımla yaygınlaşacağı şüphesiz vatan indirimine girdimi ballı kaymak olur
cestvrai hocam senden bekliyoruz ilk çiftleri
yok mu arttıran
Bu kart şu an yunanistanda resmi internet alışveriş sitelerinde bulunmuyor en azından benim alışeriş yaptığım yunanistanın en ünlü ve büyük internet sitesi ve mağazalarında bulunmuyor ben şahsen yunanistanlıyım.... bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Amet -- 31 Aralık 2011; 2:13:19 >_____________________________ -
Sağlam kart çıkarıyor ati.Ortalık kızışsın da şu gtx580 ler ucuzlasın bizde alalım :D _____________________________ Erbaa'lı -
@cestvrai
maşallah fx-57 erdi bey, senin kadar 7000 serisi haberi vermedi
şaka bi yana ben senin haberlerini takip ediyorum
araştırmaların devamını dilerim okuması keyifli oluyo
- ekran kartı tamiri
- gpu hotspot sıcaklığı nedir
- intel arc b580 alınır mı
- intel arc b580
- v sync nedir
- rdna 5
- 9080 xt
- ekran kartı güncelleme
- rtx 4090 ti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler