Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heytaxi

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Arkadaşlar Güç tüketimi tam olarak nedir bilen varmı ? Tam yükte ne kadar güç çekiyorr

130w..

dınlenme modunda 3w..

@boostcolic

senın sorunun yazılımsal..kart ıcın yukledıgın yazılımla ılgısı yok..

çok iyiymiş.Hocam peki gtx570 kaçW çekiyor ?

bu arada 7850 130w yanlıs soylemısım.101w olacak maksımumda..masaustu ıse 10w..gtx570 ıse 317w maksımum..masaustu 26w..
    gtx570 7850 den 3 kat fazla guc cekıyor.

@yursey00

o ıslemcı rahatca ıdare eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 17 Ağustos 2012; 2:31:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

quote:

quote:

quote:

bir de sürücüleri nereden indiryoruz cd den çıkanı yükledim bf3 te yanıt vermeyi kesti dedi

AMD'nin resmi sitesinden indirebilirsin sürücüleri.CD'den çıkan sürücü sorunlu bir sürücü 12.6'yı kur şuan sorunsuz kullanıyorum.Yanıt vermeyi kesti sorununun sebebide sürücü

Bu driver sitesi 64 bit için 12.8 çıkmış:

http://www2.ati.com/drivers/12-8_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exe

diğerini silmek greekiyor mu yoksda direk nidirip ykleyince yükseltiyor mu? şu an 12.3 kuruluymuş ve kurduktan saonra reboot istemedi gerk varmı?

AMD Catalisyt controlleri aç sağ alt köşeden açabilirsin ordan bilgiye ordan'da yazılım güncelleştirmeye gel son sürümü yükle gerisini o halleder.Reboot istiyor.Eğer o yapmazsa sen yap.Bu arada msi afterburner ile core clock max 1050 memory clock max 1450 oluyor.

hocam onu ykledim iy güzel di fakat oyunu açtıktan bir dk sonra bf3 çalışmayı durdurdu diye yazı gelp oyun takılıyor sürücüden mi? şimdi fark ettim tüm oyunlard az yüke binince yapıyor

Sürücüden olduğunu pek sanmıyorum.Biraz daha araştır eğer çare yoksa imkan varken iade et kartı bence.

kart 2el zaten 6 gün önce alınmış 6 gün kullanılmış sahibi bir sorun yaşmadığını söyledi am bir pm attım hangi driverı kurduğu ile ilgili cevap bekliyorum şu an biraz önce siste m dercelendirmesi yaparken yine sürüc yanıt vermeyi kesti yazısı geldi bence bu driver da olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 17 Ağustos 2012; 2:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

allahım oldum gulmekten..su an zor yazıyorum..

Buna ne kadar gülersin peki? Sahte falan değil ha, yöneticiler tarafından silinene kadar durmuştu böyle.

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

• O da güzelmiş. Adam bir de "İmzanız kural dışıdır" yazısını silmeden yapmış. Esas komik olan o olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanayvaz41

Mesajım bulunsun buralarda . Yakında bende alıcam çünkü . Asus DirectCU II 7850 düşünüyorum ama önerir misiniz . Güç kaynağı sorun çıkarabilir aslında . 500w 80+ High power . 2 ay oldu daha alalı .

Arkadaşlar ben 7850 alıcam ama hangi modelini alsam diye karar veremedim . Bu arada güç kaynağım High Power 500W 80+ ( 4ay felan oldu aldığım)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Güç tüketimi tam olarak nedir bilen varmı ? Tam yükte ne kadar güç çekiyorr

130w..

dınlenme modunda 3w..

@boostcolic

senın sorunun yazılımsal..kart ıcın yukledıgın yazılımla ılgısı yok..

çok iyiymiş.Hocam peki gtx570 kaçW çekiyor ?

bu arada 7850 130w yanlıs soylemısım.101w olacak maksımumda..masaustu ıse 10w..gtx570 ıse 317w maksımum..masaustu 26w..
    gtx570 7850 den 3 kat fazla guc cekıyor.

@yursey00

o ıslemcı rahatca ıdare eder..

hooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww gtx570 uçmuç beaaa one öyle ya.bizede 7850 almak düşer.Hem elektrik faturası hem power açısından

• kulübü yeni gördüm, hayırlı olsun. bakalım biz ne zaman terfi edebilicez?
  • İmzamdaki sistemim dün geldi akşam kurdum bugünde temiz bir Win7 kurup akşam incelememi eklerim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

kulübü yeni gördüm, hayırlı olsun. bakalım biz ne zaman terfi edebilicez?

bora bende yeni geçitm beni 6850 kulubündenden silebilirsiniz
  • @boostcolic

Sürücüleri driversweeper ile kaldırıp yeniden kurun genelde bu program öneriliyor,

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
  • quote:

Kartımı bugün taktım fakat ben msı after burner la 1050 yi geçemiyorum nasıl 1250 lere çıkarabilirim?

Sapphire Trixx kullan.
  • Kartı aldığım arkadaş 12.4 kullanıyormuş birazdan silip denerim hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sapphire 6850 den geçen varmı gerçekten aradaki farkı vermeye değermi.oc olmadan phenom x4 955 ile kullanıcam sanırım darboğaz yapacak?
  • darboğaz olmaz kesinlikle. Belki işlemciyi oc yaparak bir kaç fps yüksek alabilirsin ancak bu seviyedeki bir karta x4 955 darboğaz yapmaz. Özellikle yüksek ayarlarda yük ekran kartına bindiğinden işlemci pek fark yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

beyler sapphire 6850 den geçen varmı gerçekten aradaki farkı vermeye değermi.oc olmadan phenom x4 955 ile kullanıcam sanırım darboğaz yapacak?

Darboğaz falan olmaz rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Kartımı bugün taktım fakat ben msı after burner la 1050 yi geçemiyorum nasıl 1250 lere çıkarabilirim?

Sapphire Trixx kullan.

trixx i açıyorum tüm değerler 0 gösteriyor
  • yaz beni de msi
  • boostcolic hayırlısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK PRINCE

boostcolic hayırlısı olsun...

Sağolasın hocam daha iyisi senin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

yaz beni de msi

ekledım.

@boostcolic

sorunun duzeldımı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.