Şimdi Ara

AMD 64 X2 icin hangi anakart ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd x2 icin bir ana kart ciktimi yada onerilen (performans ve uyum acisindan ) bir anakar varmi ???

• soket 939 anakartlar AMDx2 yi destekler....
  • dostum destekler ama bu x2 cift cekirdekli diyerlerine gore bu buyuk bi fark ve performnas acisindan ozel olarak onerilen bi kart olmali
  • nf4 anakartlardan almanı tavsiye ederim.
  • imzamdaki board'u...
  • performans nasil biraz acarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ET 7 -- 7 Kasım 2005, 22:30:06 >
  • nf 4 ama hangi marka ve model ve x2 cpu icin ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ET 7

nf 4 ama hangi marka ve model ve x2 cpu icin ?????

DFI LP Ultra D , Epox 9NPA+ Ultra yada parana göre Abit Fatal1ty. Bu arada performans değerlendirmesi x2 işlemcileri kullanan çok az olduğundan gelen arkadaşlar sonradan değerlendirecektir. Ama normal AMD64 işlemcilerde bu üç anakartta kalitesini ispatlamış anakartlar. Şüphen olmasın.. Kendi adıma kullandığım Epox 9NPA+ Ultrayı fiyat performans ve stabilite açısından tavsiye ederim.
  • quote:

dostum destekler ama bu x2 cift cekirdekli diyerlerine gore bu buyuk bi fark ve performnas acisindan ozel olarak onerilen bi kart olmali

öyle bişey yok özellikle X2 anakartıdır die bi kart yok yani EPOX al bitane S939 NF4 bak keyfine
  • nf4 ler x2 cpu destekler marka olarak dfı dan sonra asus yada epox idealdir oc yapacaksan
  • o/c yapmiyicam zaten iyi biseyde degil (hizli giden atin boku tez düser) bana performansi iyi nir kart lazim para onemli degil
  • dostum aynı yongaya sahip iki anakartı default değerlerde test etsen,%2-3 bile performans farkı görmezsin,ki bu farkı gözle hissedemezsin bile...iyi anakart farkı overclockta hissettirir,ramlere,işlemciye yüksek voltaj verebilirsin yada yüksek fsb'lere çıkarsın vs...

athlon 64 s939,x2 yada fx serisi için en performanslı yonga nforce4...nf4 ultra modellerde extradan sata2,7.1 ses gibi ve nf4 sli modellerde de 2x pci-e slotu var...otomobillerdeki donanım paketleri gibi yani...zaten oc düşünmüyorum demişsin,7.1 ses ve sata2,ncq destekleri olduğundan nf4 ultra yongalı bir tanesine yoğunlaş...sli zaten mantıksız bir olay...epox ve abit düşünme,oc anakartıdır onlar,fazla para verme...msi yada asus ocsiz stabil diyor deniyor forumda,zaten nf4 ultra anakartlar hakkında forumda arama yaparsan istemediğin kadar çok bilgiye ulaşacaksın,sistemini güle güle kullanırsın umarım

• quote:

o/c yapmiyicam zaten iyi biseyde degil (hizli giden atin boku tez düser) bana performansi iyi nir kart lazim para onemli degil

Ne alakası var kardeşim, hızlı olması her zaman daha iyidir bu işlemci konusunda. Oc yapmayı bilmeyen veya yapmaktan korkanların tipik bahanelerinden biri gibi geldi bu söylediğin OC'den korkmayın, herşeyi boşverip yüklenin fsb'lere

Para önemli değilse, git bir stabilite manyağı Asus A8N-E veya A8N-SLI al rahatına bak.

• Abit Fatality
    İngilizce inceleme
    http://www.abit-usa.com/news/2005/20050502.php
  • ben oc ye gerek duymuyorum
    cunki bir kac saniyelik fark ugruna 10 bindolarlik donanimi yakip cope atamya degmez

ayrica asusta bence cokta iyi bir kart degil abit gigabyt epox un yaninda
  • epox 9npa+ sli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.