E

Yüzbaşı
17 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
selam i7 4770k +1150 platformu msi g45 z87 game anakartli falanli filanli bir sistemim vardi. ve bunu alali 3.5 yil olmustu...
bi sabah kalktim ve baktim ki bilgisayar kendini rsetlemis ve bios sifresi istiyor, vayy anasini dedim :)

sonuc anakart cipseti kafayi yemisdi ne yapsam hardvare reset olmuyordu.

aldigim yeri aradim, onlarda postala bize dedi bedava postaladim :)

simdi anakart bozuk oldugu ve eski satilmayan bir platform oldugundan. 1151 platformundan hediye olarak yeni anakart cpu ve ram
yolladilar
ASIL SORU BU !
bunlar birbirleri le uyumlumudur ozellikle ram. cunki ram icin , Optimalisert for Intel X99 og 100 Serie anakart ibaresi kullanilmis ????
selam bilgisayarimda islemci olarak entegre grafik birimide olan i7 4770k ve nVIDIA GeForce GTX 780 var
simdi mantiken iki tane grafik islemcim var ve intel grafiktkartida biostan acik olarak calismaya hazir duruyor

peki iceride ne oluyor ikisi bagimsiz calisiyormu ? yoksa acik oldugu halde entegre grafik kart hic bizaman calismadan oyle duruyormu???
selam
arkadaslar yasadigim yerde olan ve Dunyanin ilk ve tek Bisiklet rampa Asansörü olan bu mekanik sistemin filmini yaptim iyi seyirler.

Dünyada ilk ve tek

selam belgesel baabinda yasadigim yerde 4K ultra HD olarakbiseler cektim. Amac hobi, ve amator olarak ugrasip yaptigim bisey. ama gelitsrmekte istiyorum bunda fikrinizi almak istedim. linkler asagida.

lütfen fikrinizi mutlaka yazin !

Deneme Film- Nidaros Cathedral 4K film
Deneme film-Nidaros Cathedral 4K 3D Anaglyph
Fragman
norvecte bir semt

Formda amator film yapimciligi gibi bir bolum olmali bence insanlar yaptiklari filmleri burada paysabilirler, forum yoneticilerine duyurulur.
formda amator film yapimciligi gibi bir bolum olmali bence insanlar yaptiklari filmleri burada paysabilirler, forum yoneticilerine duyurulur.

selam belgesel baabinda yasadigim yerde biseler cektim. Amac hobi, ve amator olarak ugrasip yaptigim bisey. ama gelitirmekte istiyorum bunda fikrinizi almak istedim. linkler asagida.

lütfen fikrinizi mutlaka yazin !

Deneme Film- Nidaros Cathedral 4K film
Deneme film-Nidaros Cathedral 4K 3D Anaglyph
selam arkadaslar

dji marka phantom 3 pro bi drone aldim. 4 k cekim yapabilen bu drone icin hatta bide deneme baabinda bir mini belgesel cektim. asada linkte paylastim.
https://youtu.be/YlstH8wgQkY

ama drone ler ile ilgili bilgi deneyim bulmak cok zor ozellikle kullanim konusunda, turkce kullanim kulavuzu ve rsmi destek yok. iste burada den

bende DH de peofesyonal drone kullanicilarinin burada deneyimlerini paylasacagi droneler diye bir bolum acilmasi icin bir araya gelebilirmiyiz diye yokliyim dedim

kullandigim drone resmi asagadi bu tür droneleri kullananlar burada bilgi paylasabiliriz

selam arkadaslar

dji marka phantom 3 pro bi drone aldim. 4 k cekim yapabilen bu drone icin hatta bide deneme baabinda bir mini belgesel cektim. asada linkte paylastim.
https://youtu.be/YlstH8wgQkY

ama drone ler ile ilgili bilgi deneyim bulmak cok zor ozellikle kullanim konusunda, turkce kullanim kulavuzu ve rsmi destek yok.

bende DH de peofesyonal drone kullanicilarinin burada deneyimlerini paylasacagi droneler diye bir bolum acilmasi icin bir araya gelebilirmiyiz diye yokliyim dedim

kullandigim drone resmi asagadi bu tür droneleri kullananlar burada bilgi paylasabiliriz
selam

asus Geforce GTX 780 3 gb 384 bit bir grafik kartim var alali 1.5 sene oldu

bugünlerde asus marka bir 4k monitor aldim ama 4k olarak oyun ve 4k filmleri oynatirken dalgalanma titreme vertikal kaymalar yasaniyor ekranda

kart; nvideanin 4k yi destekleyenler listesinde, ayrica ekranda 4k cözunurlugu veriyor. 3d mark skor olarak full hdde 8890 skor, 4k dada 2544 gibi bir skor aliyor ( diger donanim da güclu i7 4770k msi gaming seri sdd falan filan)

aldigim monitor elimde kaldi suc grafik karttami ekrandami diyecem ama monitor testlerinde ekran basarili grafik kartinin 3dmark skorlari 4k olarak cok düsük geldi bana

deneyimi olan arkadaslar fikrinizi yazarsaniz sevinirim... monitorumu geriyolliyim yeni kartmi almak gerikiyor karar veremedim
selam

Lucid Virtu MVP diye bir yazilim var, yazilim görevi intel cpu icinde icindeki entegre grafik birimini extra anakartta takili grafik karti ile dual calistirmasiymisss.

bendede i7 4770 + geforce GTX 780 li bir sistem var ve tabi Lucid Virtu MVP driver de kurulu (anakart driver leri arasinda otomatik kurulmus vaziyette )

ama hataa yapmaktan ote bir islevi yok yada nasil calistigi hakkinda bir bilgi

bu sirra vakif olan nasil calistigini bilen varmi ?
su an en iyi 4. nesil intel ler, bence en iyi secenek i7 4770k dir ( tabi piyasada biyerde yeni bulusan) 2. el overklockla haslanmis takattan dusmus olabilir tavsiye etmem. )

son teslerdede yeni cikan 6700k ile 4770 k karsilastirma testlerinde cok ufak farklar disinda performans farki yok :)

bosuna 1151 platformuna yatirm yapmayin

zaten bunun 6790 k si cikinca satin almaya deger bir durum olusur diye dusunuyorum, ozaman kadar da anakartlar olgunlasir ve fiyatlarda düser.... ve bizde tik tak diye kaziklanmamis
Hakkında
Forum İmzası:
Core i7 4470k / MSI Z87 G4 gaming / ASUS GTX 780 / 1600 8 GB ram / 2x sdd 240+120
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 608
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 246.077 (Bu ay: 476)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.