Şimdi Ara

AMD 64 3200 Pro hakkkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar..Selam..Şimdi eski Amd 2500 işlemcimi AMD 64 3200 pro 939 socket ile deiştirdim..Anakartım MSI 7093~040 NEO2 SATA SOC939 VGA LAN SES RAID ..ekran kartı onboard..

Bu soruyu sormam saçma mı olacak bu şekilde bilmiyorum ama beklediğim hızı bulamadım..Tamam, programları instal ederken falan farkediir bir hız farkı var..Fakat ne biiyim, mesela daha önceden bu forumda gene bir işlemci testi yapılmış..hesap makinesinden 100.000! alınıyor..Eski işlemcimde 100-110 arası falandı, bununla gene 90 saniye sürüyor..Oradan hatırladığım AMD 3000 olan arkadaşlar 60 saniyede falan yaptıklarını söylüyorlardı aynı işlemi..

Acaba birşeyleri yanlışmı yaptık bilmiyorum..Anakartın ayarları ile ilgili falan..Bir fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim..Fazla PC ve teknik bilgim yok..Belki düzeltebiliriz bazı şeyleri anormalse..

• Kastettiğim mesela sorun olarak, eski sabit disklerim yanına Sata 80 lik bir sabit disk aldım.eskileri sata değil..ilk başta bir bilgisayarcının kurulumuyla işletim sistemini harddiskten görmede sorun yaşandı, daha sonra kabloların yeri değiştirildi düzeldi falan..yani bilgisayarcılar da bulunduğum yerde,, yanlış montaj yapmış da bundan falan olabiilirmi performans düşüklüğü..bir de işlemci fani biraz garip çalışıyor, gene onda bir sorun olabilirmi montajında ve bu sebep olabilirmi..
  • Hicbir fikri olan yokmu arkadaslar..Son kez sorayim bari..donanim eksiklikleri falan performansi bu akdar etkilermi..veya bu sizce de dusukmu..yani olcu olarak islemci testini alirsak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.