Şimdi Ara

AMD 3500 MÜ 3000 VENICE Mİ INTEL P4 3.0 MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GÜNLERDİR KAFA YORUYORUM SORUŞTURUYORUM BİR TÜRLÜ KARAR VEREBİLMİŞ DEİLİM
    ÖNÜMDE 3 TANE SEÇENEK VAR

AMD ATHLON 64 3500 SOCKET 939
    AMD Athlon 64 3000 SOCKET 939
    INTEL Pentium 4 630 3.0GHz LGA775

1: EN İYİ PERFORMANS HANGİSİNDEN ALINIR

2:BİR ARKADAŞIM AMD 3500 LE 3000 İN AYNI PERFORMANSI VERECEĞİNİ SÖYLEDİ BOŞUNA PARA VERME DEDİ NE DİYORSUNUZ

3:AMD SİSTEM İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜM VE BANA ÖNERİLEN ANAKART
    MSI K8T Neo2-F V2.0 BU ANAKARTIN ÖZELLİKLERİ AŞAIODAKİ LİNKTE
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=686
    ANAKART İÇİN NE DİYORSUNUZ

4:INTEL İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜM ANAKART İSE
    MSI RS480M2 BU ANAKARTIN ÖZELLİKLERİ İSE AŞAĞIDA
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=639

SONUÇ OLARAK SİZ HANGİ CPU YU ÖNERİRSİNİZ VE O CPU İLE ALACAĞIM ANAKART İÇİN NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ.

AMD 3500 VEYA 3000 SİSTEM İLE NFORCE ANAKART KULLANMAK ŞARTMIDIR BENİM KULLANMAM ZOR FİYATLARI ÇOK EĞER 85 DOLAR CİVARI BİLDİİNİZ BU MARKA ANAKART VARSA SÖYLERMİSİNİZ

------------------------------YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER---------------------------------------

• nf lerde amdler çok stabil çalışıyor...sorundan eser yok kenndimden biliyom..
    almışken mutlaka 64 bit olsun derim
    benim kanatimce 3500 yerine 3000 alsanda pek bir şey kaybetmessin...intelin lafını bile etmiyorum farkettiysen..
  • bence amd 3000 almalısın

ayrıcaaaaaaaaaaaaaa

anakart seçimi işlemciden daha önemlidir bence yani iyi bişiler alamazsan işlemciye verdiğin o kadar paraya yazık olur

bu arada 85 dolara iyi bi anakart alamazsın kesinlikle ben DFI kullanıyorum.çok iidir

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

nf lerde amdler çok stabil çalışıyor...sorundan eser yok kenndimden biliyom..
    benim kanatimce 3500 yerine 3000 alsanda pek bir şey kaybetmessin...intelin lafını bile etmiyorum farkettiysen..

edemezsin zaten fanatiksin çünkü!
    amdcilik içine işlemiş gözün amdden başka işlemci görmüyor, hastasın rüyalarında amdyi görüyorsun, amd ile yatıp amd ile kalkıyorsun, sabah kahvaltısında ekmek üzerine amd sürüyorsun, bir bardak amd içiyorsun, okula amd ile gidiyorsun derste amd işlemcilerini görüyor, okul çıkışı amd cafede takılıyorsun, kız arkadaşın var ismi amd onu çok seviyorsun beraber evlenip boy boy amdler yapmak istiyorsun, baban amd de çalışıyor tüm geçiminizi amd sağlıyor, ilerde sende amd de çalışacaksın amd senin herşeyin ondan vazgeçemezsin bu sensin amdsin...

• Anakrt olarak o/c için uygun bir anakart alıp (DFI, Epox veya Abit) Venice Amd 64 3000+ almanı öneririm. 42 hafta birkaç iyi kod var. Almadan önce mutlaka netten koduna bak.

Diğer taraftan daha fazla ödeyip daha az performans alabilirsin. Nasıl mı? Intel alarak... (Not: Extreme soğutma yapmayacağını düşünerek yazıyorum. Intel 3.00 Ghz'de rahat 4.00 GHz+ görür. Ancak throtling yüzünden değişen pek şey olmaz.)
  • AMD bence daha yüksek performans verir ancak İntel LGA 775 ler de iyi işlemciler..

AMD alırsan anakarta ABİT derim ama eğer İntel işlemci alırsan bence İntel anakart alsan daha mantılı olur...

Hiç değilse sorun çıkarsa çabuk halledersin...

Yine de sen bilirsi yani s939 64 Bİt AMD tabii ki bence daha yüksek performansta çalışır ama LGA 775 de boru değil yani
  • Yapacağın işe göre işlemci seç bence. oyun oynayacaksan AMD ama Render falan yapacaksan Intel al. 2sini de kullanım(intel 478di ama). Şu anda da AMD3000+ Venice E6 kullanıyorum. Evet oyunlarda performans artışı oldu ama AutoCADde çizim yaparken bazen ekranda donmalar olabiliyor. Inteldeyken böyle birşey olmuyordu. Ama oyunlarda intele göre daha hızlı. Bazı oyunlardaki donmalar artık yok! Ayrıca AMDnin kendi bellek kontrolcüsü olmasından dolayı bellek ile haberleşmesi çok daha hızlı yani performanslı.
    Ama anakart seçimin çok yanlış. Ekran kartı olarak favorim her zaman MSI olmasına rağmen anakart konusunda MSİ çuvalladı.
    Ayrıca herhalde linkleri karıştırdın ki intel için verdiğin link AMD uyumlu (RS480M2) ve benim çuvallayan anakartımın bir alt modeli (RS482M2). Bu anakartı sadece 3 gün kullanabildim. En başta işlemci ısısını hatalı gösteriyor (70 C size normal geliyorsa bilemem). 6600 GT kullanmama rağmen everest ile baktığımda veriyolunu 66 MHz olarak görmesi ve işlemciyi 1780MHz görmesi de ayrı bir olay.
    Eğer AMD alacaksan DFI veya EPoX öneririm.
    Şunu da unutma eski teknolojiye para vermek bizi taş devrine döndürür. Seneye inş Longhorn gelecek. 64 bit kullanma zevkinden neden kendini mahrum edesin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oc yapabileceksen 3000 işlemci ve tabi çok daha iyi bir anakart(mesela dfi lanparty ultra d buda 155+ usd) alman lazım
  • İşlemci seçiminiz AMD olsun korkmayın gayet iyi bende baya bir tereddüt ettikten sonra burada yazılanları araştırarak AMD işlemcili bir sistem topladım ama anakaret seçminiz yanlış o bahsi geçen anakart via çipsetli ve artık demode olmuş imzamdaki sistemi inceleyiniz AMD 64 939 3000 işlemci ile Asus , Epox , DFI gibi bu forumda çok konuşulan ve bir çoğumuzca kullanılan kartlardan birini seçersiniz..diğer bileşenlerde bu anakart ve işlemci iklisine göre oluşur zaten ama ram için CL değeri 2,5 olanları seçiniz kesinlikle ..Şu an için 3000 veniceler sitelerin stoklarında yok görünüyor fiyatlarıda ucuzlamış eğer alabilirseniz bunun 3500 olanını alırsınız..
  • vala

AMEDE 3000
  • Bknz imza Tabiki 3000
  • Arkadaşlar venice3000 öneriyorsunuz ama şu an trde yok bu işlemci.
    yani istese bile alamıyacak malesef. kendimden biliyorum.
    Ayrıca yanılıyorsam mutlu olurum çünkü ben de alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalatabey

Arkadaşlar venice3000 öneriyorsunuz ama şu an trde yok bu işlemci.
    yani istese bile alamıyacak malesef. kendimden biliyorum.
    Ayrıca yanılıyorsam mutlu olurum çünkü ben de alırım

ne yazıkki doğru.
    ocak sonunda geliyormuş.
  • bence amd 3200 venice kodlu islemci al,ana kart olarakta dfi iyidir,ama sakın neo2 dusunme,zaten bu forumdakilerin cogu benimle aynı fikirde olacaklardır neo2 konusunda, valla rezil olursun o anakartla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

quote:

amdcilik içine işlemiş gözün amdden başka işlemci görmüyor, hastasın rüyalarında amdyi görüyorsun, amd ile yatıp amd ile kalkıyorsun, sabah kahvaltısında ekmek üzerine amd sürüyorsun, bir bardak amd içiyorsun, okula amd ile gidiyorsun derste amd işlemcilerini görüyor, okul çıkışı amd cafede takılıyorsun, kız arkadaşın var ismi amd onu çok seviyorsun beraber evlenip boy boy amdler yapmak istiyorsun, baban amd de çalışıyor tüm geçiminizi amd sağlıyor, ilerde sende amd de çalışacaksın amd senin herşeyin ondan vazgeçemezsin bu sensin amdsin...

bence AMD 3000 VENICE s939 bulabilirsen onu al,arada çok fiyat farkı var 3500 le...

• quote:

Orjinalden alıntı: kkma

quote:

beni senden faha iyi kimse anlatamazdı çok saol..

intel işlemci görsem başıma ağrılar giriyor sinirlerim artıyo piskopata bağlıyom..şu inteli yapanı bulsam gırtlaklıyacam..kan çıkacak...

neden acaba....
    oysa ben intelde kullanıyorum ama neden bu kadar nefret ettiğimi bilmiyorum..

• eğer bulabilirsen hemen AMD 3000+ al..çünkü 3500+ ile arasındaki fiyat farkı çok fasla..
    inteli boşwer sen doğru yolu bul...
    AMD için anakart seçimin kesinlikle ve kesinlikle EPOX olsun
  • amd3000 939 venice indirimli olarak gigatek t e....almanı öneririm bide anakart olarak epox veya msi ın platinium modeli var onu kullanmalısın intel öldü artık YENİ KRAL AMD(param çok diyorsan 3500 al)
  • AMD 3000 Venice en mantıklısı. O/c ile 3500 performansı da alabilirsin, boşyere fark ödeme.
  • Bulabilirsen AMD Athlon64 3000+ al.

Bulabilirsen EPOX 9NPA+ Ultra al.

Hem işlemciye hem de anakarta yayııl yayılabildiğin kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 28 Aralık 2005 21:10:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.