Şimdi Ara

Amd 3500 939

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aramayı kullandım ama beni tatmin edecek bi sonuca varamadım Amd 2.2GHz hangi p4 işlemciye eş değer sanırım Pentiumlar gerçek ghz yazmıyo bu yüzden kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim

• amd 3500+ 939 2005 3-4 üncü aydan beri yılının en iyi fiyat performans işlemcisi ve yine aynı kulvarda olan amd3000+ 939 da az ısınan / iyi oc olan 2004 son/ son 2005 yılı başı en iyi işlemcisi

tabi ki uygun donanım ve gelecek 64 bit işletim sistemi ile çok çok iyi olur. 2,2 ghz e takılma.
  • amd athlon 64 3500+ venice ise bahsettiğin hiç bi soru işareti olmasın kafanda direk al onu...
  • yok arkadaslar sunuda öğrenmem lasım amd 3500 hangi p4 e eş değer
  • dostum inanırmısın bende bu şekilde öğrenmek istiyorum ama dedikleri şu 'formda arama yapsan bulursun!!' arama yaptım adamların bahsettiği mevzu yom efendim amd p4 yener adamlar mesajlarını çoğaltmak için boş kalabalık yapmışlar ya! sorun şu bi işlemci alıcaktım p4 2,66 ghz ama aklıma amd takıldı buna eş amd hangisi diye sorucam ama ya kimse bilmiyor yada dikkate almıyolar.

• amd 3500 p4 3.gzhden daha hızlıdı oyunlarda fln hiç düşünm ve al arkadasm
  • p4 4.5ghz olsa onunla eşdeğer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güvenme

Aramayı kullandım ama beni tatmin edecek bi sonuca varamadım Amd 2.2GHz hangi p4 işlemciye eş değer sanırım Pentiumlar gerçek ghz yazmıyo bu yüzden kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim

Şu linkten istediğin işlemciyle istediğin karşılaştırmayı yap.
    http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html

Ama sonucu görünce ağzını kapamayı unutma sakın.Bazı testlerde kendinin iki katı fiyattaki intellere kök söktürüyo...only ''AMD''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huawéi -- 23 Ekim 2005, 23:28:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

p4 4.5ghz olsa onunla eşdeğer

p4 3.5 ghz'ye denk gelir benim bildiğim ama ben winchester 3500+ kullandım ruh gibi bi işlemci desem yeridir çok yavaştı şuan kullandığım lga 3.2 ondan kat be kat daha iyi
  • Şu linkten istediğin işlemciyle istediğin karşılaştırmayı yap.
    http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html

arkadasım bu linkle gerçekten ne kadar güvenebiliriz bi bilgin varmı çünkü bir sefer aloyum en az 3 sene kullanacam yalnıs yapmak istemiyom mağdur görürsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

yürü be intel kim tutar seni

arkadaşlar aramızdaki sorunu bilmiyorlardır ama bu iki oldu
  • Hiç korkma kardeşim bu işlemciyle ortalığı dağıtırsın.Bakma sen şimdi burda intel diyenlere.Amd ciler yazıyı okumamış herhalde.Amd ile intel'i karşılaştırma devri artık bitti.Sen listelerden yap karşılaştırmanı ondan sonra tekrar sorarsın sorularını.İyi bir board ve ekran kartıyla bu sistem seni uzun süre keser.İntele vereceğin parayı başka parçalara harcarsın.

''Yaşasın halkların AMD kardeşliği''
  • En güzel AMD sloganı bulma yarışması başlatsak hiç fena olmayacak herhalde.
  • quote:

Yapısal bir değişiklik olmasa da, Barton işlemcilerde yeni bir işlemci puanlama sistemi getirilmiş. Bildiğiniz gibi 1800+,2700+ gibi ifadeler işlemcinin esas hızını ifade etmiyor. Bunlar, AMD'nin işlemcilerine verdiği bir performans oranı. Yani, 1800+ demek, ben P4 1.7GHz ile kapışırım; 2700+ demek, P4 2.7GHz ile kapışırım demek oluyor. İşlemcilerin gerçek hızları oldukça düşük. Örneğin, bir tablo ile bu durumu açıklayalım:

Athlon XP 3000+ (Barton - 333 MHz FSB) 2.167GHz

Athlon XP 2800+ (Barton - 333 MHz FSB) 2.083GHz

eski bir yazıdan alıntı ama galiba soruna cvp olur
  • kanka en iisi amd 3500+ soket 940 (am2) bende kullnıom ve pentium 5 ghz olsa ancak boy olcusur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.