Şimdi Ara

AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan sistemimide AMD - ATHLON 64 3500+ AM2 var yeni işlemci almayı düşnüüyorum sizce AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2 almaya değermi yoksa bekliyimi daha amd yeni bir atak yapıcakmı
    şimdiden cevaplarınız teşekkürler

• bence mevcut işlemciniz de gayet iyi. amd 65nm üretim teknolojisine geçiş yapıyor. fiyat indirimleride olacak X2 5000+ 335 dolar vermek mantıksız. bekleyin.
  • AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2 ini intel karşılığı nedir sizce ?
  • e6600 heralde x2 5000+'nın karşılığı tam olmasada.Bu arada işlemciniz gayet iyi şuan için,geçiş döneminde upgrade yapmak hiç mantıklı değil.Biraz beklemenizi tavsiye ederim
  • şuanki sistemime 512 667mhz ram az geliyor biliyorum oyunlarda testlerde puan kaybı oluyor aynı ramden bitane daha almam yeterlimi sizce yoksa daha yapabilceğim başka bişey varmı
  • K8L Yİ BEKLEYİN DERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektro67

şuanki sistemime 512 667mhz ram az geliyor biliyorum oyunlarda testlerde puan kaybı oluyor aynı ramden bitane daha almam yeterlimi sizce yoksa daha yapabilceğim başka bişey varmı

Evet bi tane daha 512 alabilirsin şuan için çünkü daha en az 2 ay var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekliyecem çünkü anakartıda değişmem gerekiyor bu anakartın o.c performasn ı baya kötü cpu volt ayarı yok 2.7 ghzden daha fazla yapamadım aslında bu bile süper bi performas anakart ne önerirsiniz

edit:yani o.c performası en iyi 300ytl altı am2 anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro67 -- 8 Aralık 2006; 11:54:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektro67

AMD - ATHLON 64 X2 5000+ AM2 ini intel karşılığı nedir sizce ?

e6300 civarı bişey
  • dostum yenı çıkan 65nm lerı alrıısn birazdaha bekle onların fiyatı uygun oalcka ama nakart sorunun var galıba
  • hocam eger acelen yoksa bekle derim, fakat alıcaksan alabilirsin oldukce iddalı bi işlemci!
  • şu an kullandığın gayet idare eder seni..bekle derim..bombalar patlar yakında...
  • AMD "Barcelona" Opteron işlemcisi (dört çekirdekli) 2007 de geliyormuş ayrıca arkadaşın dediği gibi amd 65 nm ye geçiyor karar sizin
  • 4 çekirdekli işlemciler çıkıcak ama kaç para olur kimbilir
    ben şuan bunlarla ildare ediyim eniisi bitek anakartımı değiştirimem gerekiyo pc yi alalı 1 ay olmadı keşke anakartı daha iyi araştırsaydım

edit:GIGABYTE GAM55SLIS4 S940 DDR2 16X G.LAN bu anakart nasıl sizce bana özellikleri iy igeldi ama o.c performasnı nasıldır ?

http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=27202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro67 -- 8 Aralık 2006; 14:46:12 >

• beklemek en mantıklısı
  • paran varsa al gitsin o işlemciyle uçuşa geçersin.
  • hangi işlemciyle uşuşa geçiyor amd 5000 şuan yanılmıyrosam bu işlemcının fiyat 600 civarlarında yenısı 400 ytlye çıakcak göz önünde bulundurmak gerekıyor
  • şimdilik biraz bekle 65nmliler çıkınca eski 90nmliklerinde fiyatları düşer herhalde, o zaman alırsın sen de x2 500+
  • yok bekliyecem zaten fiyatlar düşünce alırım ondan önce yapacağım şeyler var bu anakartla o işlemci olmaz değiştirmem lazım
  • ocak 2007 sonuna doğru piyasa oturmuş olur.ozamanı bekle derim .paran cebinde kalır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.