Şimdi Ara

AMD 1700XP+ ile 2610mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bakıyorum millet 1700XP lerle 2610mhz lere çıkıyor...walla nasıl ediyorlar çıkıyorlar anlamadım... ben en çok çıktığım 2495mhz oldu ondada stabil çalışmıyor sistem ..
    2610mhz ye çıkan vatandaş psu olaraktan ney kullanıyor merakettimde....????

ben kullandığım sistemde maxsimum 2330mhz de stabil üstü kurtarmıyor..oda cift psu kullanarak...

• şunu da hatırlatıyım bu ayki pcnet dergisinde cpu ları test etmişler...
    AMD 3200+(BARTON) 11*200=2200MHZ
    AMD 3000+(BARTON) 13*166=2162MHZ
    BUNA GÖRE 2610mhzde çalışan vatandaşın işlemcisi şu an varolmayan AMD4000XP falan ediyo herhal ...
  • fsb ve voltaj arttırdıgında pci'a etkı edıo normalde 33 mhz calısan pci'ın ses kartı oldugundan max. 40mhz ye kadar dayanır onu cıkarıp bı dene ıstersen...
  • vay bee benim işlemci bayaa dandik çıktı... millet uçmuş...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by plazma</i>
    <br />forumda bakıyorum millet 1700XP lerle 2610mhz lere çıkıyor...walla nasıl ediyorlar çıkıyorlar anlamadım... ben en çok çıktığım 2495mhz oldu ondada stabil çalışmıyor sistem ..
    2610mhz ye çıkan vatandaş psu olaraktan ney kullanıyor merakettimde....????

ben kullandığım sistemde maxsimum 2330mhz de stabil üstü kurtarmıyor..oda cift psu kullanarak...

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>psu olarak Fsp 300w kullanıyor.işlemcisi bayağı ballı çıkmış.şimdi onun aldığı kod 100$a satılıyor.
  • plazma sende baya iyi hızlara çıkmıssın
  • Ya beyler 2610mhz'e çıkmış arkadaş günlük o hızda kullanıyor mu sanıyosunuz. Sadece bench alıyor o şekilde. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu olarak Fsp 300w kullanıyor.işlemcisi bayağı ballı çıkmış.şimdi onun aldığı kod 100$a satılıyor.

ciddi xpmw 310 ları 100$ amı satıyorlar hangi firma ben 57$ almıştım bu işlemciyi.
  • Bakınız NCS
    Şuanda ellerinde kalmamış galiba stoklarında yok görünüyor. vede fiyatınıda indirmişler 75$'a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.