forumda bakıyorum millet 1700XP lerle 2610mhz lere çıkıyor...walla nasıl ediyorlar çıkıyorlar anlamadım... ben en çok çıktığım 2495mhz oldu ondada stabil çalışmıyor sistem .. 2610mhz ye çıkan vatandaş psu olaraktan ney kullanıyor merakettimde....????
ben kullandığım sistemde maxsimum 2330mhz de stabil üstü kurtarmıyor..oda cift psu kullanarak...
şunu da hatırlatıyım bu ayki pcnet dergisinde cpu ları test etmişler... AMD 3200+(BARTON) 11*200=2200MHZ AMD 3000+(BARTON) 13*166=2162MHZ BUNA GÖRE 2610mhzde çalışan vatandaşın işlemcisi şu an varolmayan AMD4000XP falan ediyo herhal ...
fsb ve voltaj arttırdıgında pci'a etkı edıo normalde 33 mhz calısan pci'ın ses kartı oldugundan max. 40mhz ye kadar dayanır onu cıkarıp bı dene ıstersen...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by plazma</i> <br />forumda bakıyorum millet 1700XP lerle 2610mhz lere çıkıyor...walla nasıl ediyorlar çıkıyorlar anlamadım... ben en çok çıktığım 2495mhz oldu ondada stabil çalışmıyor sistem .. 2610mhz ye çıkan vatandaş psu olaraktan ney kullanıyor merakettimde....????
ben kullandığım sistemde maxsimum 2330mhz de stabil üstü kurtarmıyor..oda cift psu kullanarak...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>psu olarak Fsp 300w kullanıyor.işlemcisi bayağı ballı çıkmış.şimdi onun aldığı kod 100$a satılıyor.
plazma sende baya iyi hızlara çıkmıssın
Ya beyler 2610mhz'e çıkmış arkadaş günlük o hızda kullanıyor mu sanıyosunuz. Sadece bench alıyor o şekilde. Saygılar...