Şimdi Ara

SATILIK AMD RYZEN 7 9700X TRAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onurerer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK AMD RYZEN 7 9700X TRAY

Ürünü mart ayında n11den satın aldım kullanmadım. 9800x3d işlemci almak için satmak istiyorum, sadece bu işlemci ile takasa girebilirim. İşlemciyi daha sisteme takmadım ama isteyen olursa tray olduğu için sisteme takıp test yapabilirim.

Ryzen 7 9700X: 11.500 TL

Fiyat olarak şu an Türkiye'de sıfır fiyatlarına bakarak yazdım ve en uygun fiyatı yazdığımı düşünüyorum. Daha uygunu bulunursa söyleyebilirsiniz ona göre indirim yaparım. Onun harici fiyatlar kesinlikle sondur ve pazarlık yoktur.

Gaziantep içi elden teslim edebilirim diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfır fiyatları şu an en düşük 12.646. Sabah 12.129 civarıydı senin işlemci nakit ve ikinci el olduğu için max 10k yapar bunun üstüne heleki dh kimse vermez. Hayırlı satışlar olsun.
    Facebook grupları var orada da şansını deneyebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK]- AMD RYZEN 7 3700X
    2 yıl önce açıldı
    Satılık /// AMD Ryzen 7 3800X
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.