Şimdi Ara

amd 12.4 ekran kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6950 ekran kartım var. 12.3 kuruluydu sistemde. geçenlerde 12.4 ün çıktığına dair bir uyarı aldım neyse amd nin sitesinden 12.4 ü indirdim kurdum aradan 1 gün geçti yine 12.4 çıktı güncellemek istemisniz falan diye uyarı geldi. bende acaba yanlış driver indirip onu mu kurdum acaba derken tekrar indirip tekrar kurdum ama halen 12.3 olarak görünüyor sistemde, ve halen 12.4 çıktı diye uyarı alıyorum. bu nasıl iş bilen var mı. kısaca 12.4 ü indirip kuruyorum ama halen 12.3 olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalips1453 -- 28 Mayıs 2012; 1:38:37 >

##intel i5 3570k##msi z77 MPOWER big bang##gigabyte gtx670 windforce x3##kingston 8gb 1800##high power 80+ 750w##logitech g500 gaming mouse##
  • aynı sorun bende de var. 12.1 yüklüydü, güncelleme uyarısı geldi, onu silip 12.4 yükledim hala 12.1 olarak gözüküyor.

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

valla bende aynı sürümü kurdum 12.2den 12.4 geçtim 12.2deyken gpu-z da 12.3 görünüyodu sonra 12.4 kurdum öyle bi sorunum yok tamamen kaldırıp baştan kurun

suan 9 sürümünü kullanıyorum lanet sorun yüzünden kac defa sildim geri yükledim sorun hala devam hatta formatta attım gene aynı bu sorunla muzdarip olan birkac arkadasla beraberiz.. çözüm var mı ?
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 Pro 1TB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || MSI MAG Pano 110R PZ ARGB || MSI MAG GLS GEN5 850W GOLD || Asus TUF Gaming 27" 210Hz 2K

• 12.1 driveri program ekle kaldırdan sildim, yeniden başlattıktan sonra driver sweeper programıyla kalan şeyleri iyice temizlettim, tekrar yeniden başlatıp 12.4 driverini yükledim hala 12.1 gözüküyor.
    ATI Ekran Kartı Tam Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gpu-z dan baktınızmı hangi driver olduğuna bende şöyle gözüküyor

amd 12.4 ekran kartı driver sorunu

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

valla bende aynı sürümü kurdum 12.2den 12.4 geçtim 12.2deyken gpu-z da 12.3 görünüyodu sonra 12.4 kurdum öyle bi sorunum yok tamamen kaldırıp baştan kurun

suan 9 sürümünü kullanıyorum lanet sorun yüzünden kac defa sildim geri yükledim sorun hala devam hatta formatta attım gene aynı bu sorunla muzdarip olan birkac arkadasla beraberiz.. çözüm var mı ?

Aynen arkadaşım, 2 kere format atmama ragmen 12.4 sürümü indirip kurduğunda 9 sürümü gözüküyor bendede. 1 haftadır bir çözüm bulamadım.
    Ama 11.12 sürümünün kurulum dosyasını saklamıstım onu kurdum su an 11.12 gözüküyor ama yine güncelleme yapmıyor. yapınca 9 a düşüyor.

Sanırım türkçe amd sayfasında bir problem var. 11.12 oldu ama control center ingilizce.

• sanırım bende sizdenim 6970 ekran kartımda performans farkeder düşüncesiyle 12.4e güncelleme yaptım fakat version 11.5 e düştü ve bilgisayar açıldığında sildiğim dosyalar yüzünden cmd çıkıp hata veriyor.tekrar cd den kurdum şu anda 11.8 fakat 12.4 e yükseltmek istiyorum sorunun çözümünü koca forumda cevaplıyabilecek birinin olmaması da hatret verici
  • Bende aynı sorunu yaşıyordum bi arkadaşın tafsiyesiyle kendi üreticim olan sapphire sayfasından indirdim bu sefer oldu nedense. Siz de bir de öyle deneyin. Yalnız ben kurmadan önce önce ki driver'i kaldırdım yeniden başlattım sonra en sürümü kurdum.

Kendi sayfasından da indirdim güncelleme otomaik olarak da indirdi yine 12.1 de kalıyor daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım

Sorun değil ama Max için iyileştirme vardır mutlaka
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.