Şimdi Ara

Amcamın anlattıkları [KANITLI] - [+18] - [Korkanlar Gelmesin] - FİNAL - 00:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
84
Favori
11.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şu uyarıyı yapayım.

CSB degildir.

Korkanlar,yada böyle şeylerden tırsanlar kesinlikle okumasın.Gece uyuyamazsınız.

Amcamın agzından konuşucam.Kendim yaşamış gibi.

Başlıyorum anlatmaya.

Herşey bundan 5 yıl önce başladı.Erzincadaki Avcılar köyüne gidecektik.75 Yaşındaki annemi ziyarete gidecektim.Babam sizlere ömür.

Karımla ve 13 yaşındaki oglum ile beraber bir otobüs firmasından biletlerimizi alıp yola koyulduk. [Hemen geçiyorum buraları]

Köye geldigimizde o köy havasını direk hissediyorsunuz ve sanki başka bir dünyaya geçmişsiniz hissi veriyor.İlk defa "gerçek" havayı tatmış oluyorsunuz.Ferahlıyorsunuz.

Annem'i çok özlemişim gerçekten.Yaz aylarında gelebiliyoruz sadece.Daha fazla zaman ayırmalıyım ona.

Annem'e sımsıkı sarıldım ve özlemimi giderdim.

Annemle sohbet etmeye başladım.Ne var ne yok diye.İyiyiz oglum bir kaç gündür olmasa bile iyiyiz dedim.Ne oldu anne bir kaç günde diyince boşver oglum canını sıkma şimdi daha yeni geldin.Sonra anlatırım dedi.Ve öyle konu kapandı.Taki geceye kadar ...

Arkadaşlar köyün bir kaç resmini atıcam.Şunu belirteyim resimler internetten alınmadır.

Ben köye hiç gitmedigim için bilmiyorum.Amcama bu resimleri gösterdigimde evet burası bizim köy dedi.

http://www.haberler.com/haber-resimleri/194/erzincan-da-alevi-koyunde-provokasyona-tepki-3497194_o.jpg

http://www.f5haber.com/files/ajans/2012_04_16/galeri/8d5e334ca3c2f10eca1edc18d8fb93e9_2.jpg

Yol yorgunlugu uykusu vardır hepiniz bilirsiniz.Yolculuk yapan kişi büyük bir ihtimal yolda uyuyamadıgı için eve geldigi zaman uyur.

Annem saolsun yerlerimizi çoktan hazırlamıştı o fıtık beliyle.

Kafamı koydum direk uyudum.

Gözlerimi açtıgımda etraf kapkaranlıktı.Telefonumu elime bakıp saate baktım.Saat 2:43'tü.Köye gidenler bilir köy karanlıgı bir başka olur.Birde az insan yaşadıgı için çok sessiz olur köyler.

Yan kanepeye baktıgımda oglumun yanında karımın olmadıgını farkettim.Su içmeye yada lavaboya gitmiştir diye düşündüm.

5-10-20-30 derken karım bir türlü gelmedi.Benide uyku tutmamıştı.Yerimden kalktım tam 1 adım atacaktıki kapı aniden açıldı.Gelen karımdı.Nerdesin hanım merak ettim seni dedim.Lavaboya gittim dedi.Işıgı göremedim diyince gece oldugu için uyku sersemisin o yüzdendir dedi.Fazla üstüne gitmedim.Ardından tekrar yattım ve uyudum.

Sabah kalkıp telefonuma baktıgımda 7:47 geçiyordu.5 Dakika sonra annem kapıyı çalıp odamıza girdi.Ben zaten uyanıktım.Beni gördü ve oglum hadi çayı demliyorum birazdan kahvaltı yaparız kalk dedi.Tamam dedim.Hanım ve oglumda Annemin sesine uyandılar zaten.

Sofraya geçtik.Kahvaltı yapıyorduk.Hanım dün gece uyuyamadım sen kalktıktan sonra dedim.Ben dün gece hiç kalkmadımki dedi ...
    ----
    Hanım nasıl kalkmadın lavaboya gittin ya dedim.Hayır gitmedim canım,dedi.Böyle kendinden emin bir şekilde söyledi bunu.Annem ben bu soruyu sorarken bana böyle garip bir bakışı vardı.Üzgündü.

Ne oldu anne diye sordum.Birşey olmadı oglum,dedi.Birşey biliyor gibiydi ama saklıyordu.Çıkardı ama kokusu yakında.

Abdestimi alıo Cuma günü oldugu için ögleye dogru camiye gittim.[Üstte verdigim linkteki Cami]

Sohbet olur bilirsiniz camilerde.Ama bu camide sohbet olmuyordu.Hep aynı duayı okuyorlardı.Nas suresini.

Cuma namazını kıldıktan sonra imamın yanına gittim.Niye hep nas suresini okuduk diye sordum.Köyümüz için dedi.Nasıl yani köyümüz için dedi.Bu konuyu fazla konuşmak istemiyorum dedi ve yanımdan ayrıldı.

Garip şeyler oluyordu.Sanki herkes birşey saklıyor gibiydi.Tedirgin olmaya başlamıştım.

Eve gidip yemek felan yedik ve herşeyi ögrendigim o gece geldi ...

---

Uyandıgımda saat 3:24'dü.Susamıştım.Mutfak ev küçük oldugu için hemen bizim yan odada kalıyordu.

Yerimden kalkıp kapıya dogru yöneldim.Işık açık olmadıgı için tek ışık kaynagı arka tarafımda kalan iç perdenin arasından sızan ayın ışıgıydı.

Ailemi rahatsız etmemek için yattıgımız odanın ışıgını açmadım.Kapıdan çıktım ve önümü göremiyordum o anda sag tarafta bulunan lambayı açma dügmesine basmaya çalışıyordum.Fakat sanki o lamba dügmesi kaybolmuştu oradan.

Geri dönmeye karar verdim.Artık yapacak birşey yoktu bizim odanın ışıgını açacaktım derken oglumun çok kısık seslerle birşey fısıldadıgını duydum.

Ne söyledigini duymam için yanına kadar gitmem gerekti.Kulagımı agzına dogru yaklaştırdım ve dinlemeye başladım.

"ba" sonra bir kaç saniye sonra yine "ba" ve yine "ba" diyordu.Beni sayıklıyordu ama niye.

Ardından anlamadıgım sözler söylemeye başladı.Ben tabi tedirgin olmaya başladım.Çok kısık bir sesle elimi alnına dogru götürürken bir anda gözleri açıldı.Bana bakıyordu.Ve gözlerini hiç kırpmıyordu.Oglum iyimisin diye sordum.Cevap vermedi bakmaya devam ediyordu.Oglum iyimisin dedim.Yine cevap vermedi.

Bir anda hiç bilmedigim bir kelime etti ve bagırmaya başladı.

Bir anda nefes nefese kalktım.Rüyaymış hepsi biraz rahatladım.Sabah vaktiydi.Karım ve oglum mışıl mışıl uyuyorlardı.Telefonumu elime aldıgımda 6:48'di saat.

Derin bir nefes aldım.Bismillahirrahmanırahim dedim ve ardından yerimden kalktım.

İçeriden sesler geliyordu.Annem erkenciydi yine.

Yanına gittim annem nasılsın diye sordum.İyiyim oglum dedi.

Annem börek yapmıştı.Hemde su böregi.Kokusu gerçekten inanılmaz güzeldi.

15 Dakika sonra Oglum ,oglum kalktıktan 5 dakika sonrada Karım geldi yanımıza.

Kahvaltı yaptıktan sonra dün gece yaşadıgım olayları anlatmaya başladım anneme.Oglum sanada bulaşmış olabilirler dedi.Anlamadım anne kim bulamış bana diye sordum.Başladı anlatmaya ...

NOT: Bakın saat şu anda 02:42.Bundan sonra anlatıcaklarımı korkanların okumasını şiddetle tavsiye etmiyorum.Çok yüksek bilinçaltınıza işlenecek şeyler var.Benden söylemesi.

Onların adı anılmaz 3 harfliler denir onlara.Onlar için dua okunur her vakit camide,dedi.

Annem böyle diyince bir korku oluştu içimde.

Şimdi akşama ben bir hoca çagırıcam buraya.Sana bir baksın,dua okusun,dedi.

AKŞAMA DOGRU ...

SAAT 20:30 gibiydi,kapı çaldı.

Uzun beyaz sakallı 65 yaşlarında biri geldi içeri.Annemle tokalaştı ve ardından bana bakıp bismillahirrahmanırahim,dedi.

Neler oluyor hocam,dedim.[Annemin ismi Hafizedir] Hafize hanım hemen bir sürahi ve kagıt kalem getirin bana,dedi.

5 Dakika sonra kalem kagıtla geldi annem ve hocaya verdi.Hoca kagıda birşeyley yazdı.Görebildigim kadarıyla arapçaydı yazdıgı kelimeler.4'e katladıktan sonra bir kaç dua okudu.Ardından kagıdı suyun içine attı.Gel oglum diyip beni yanına çagırdı.Elini başımın üstüne koydu ve nas suresini okumaya başladı.3 kere okuduktan sonra sürahideki suyu bardaga boşalttı ve bismillahirrahmanırahim diyerek iç oglum bunu dedi.Bismillahirrahmanırahim dedikten sonra içtim suyu.

Hoca yerinden kalktı ve yarın tekrar gelmeliyim dedi.Kapıdan çıkarken bana hiç iyi bakmıyordu.Korkuyordum.Yatmaya gittim.

Gece bir çıglıkla uyandım ...

DEVAMI YARIN ...

Yanımda olan karıma bakıyordum.Bagırmaya başladı.Oglum o çıglıkla beraber bir anda irkildi ve aglıyordu.Yatagamdan fırlayıp hemen karımın yanına gittim.İyimisin hanım bana cevap ver diyordum fakat o bagırmaya devam ediyordu.O ara annem içeri geldi.Karımı gördükten sonra bismillahirrahmanırahim dedi ve ben hocayı çagırmaya gidiyorum dedi.

30-35 Saniye sonra karımın bagırışları durdu ve bu titremeye dönüştü.Gözleri faltaşı gibi açıktı ve bana dikmişti o gözleri.İyimisin cevap ver hanım diyordum fakat cevap vermiyordu.

15 DAKİKA SONRA ...

Karımın titremeleri hafiflemişti ama halen cevap vermiyordu.Ardından içerden kısık bir ses buyrun hocam dedi.10 saniye sonrada odanın kapsısından hoca belirdi.Karımı görür görmez nas suresini okumaya başladı.Bismillah bismillah bismillah diye hep tekrar ediyordu ve her 3 bismillah dediginde bir nas suresini okuyordu.

10 kere okudu böyle ve anneme dünkü surahideki suyu getirin dedi.Annem hemen getirdi.Hoca Hafize hanım sen ayaklarından tut bana bakarak sende ellerinden çünkü tepki verebilir dedi.Biz karımı tutarken hoca sürahideki suyu bardaga boşalttı.Karımın gözü sudaydı.Hoca suyu karımın agzına tam agzına götürecektiki karım bir anda arapça sözler söylemeye başladı.İstemiyor gibiydi.İşin en garip tarafı ise kendisi degildi sanki.Çok güçlüydü,zar zor tutuyorduk 2 kişi.Hoca,elindeki bardaktaki suyu karımın agzına götürdü ve nas suresini okuyarak bir yudumda olsa içirmeyi başardı.Bu suyu içtikten sonra karımın ellerini ve ayaklarını bıraktık çünkü gözleri kapanmıştı.

Hoca tamam rahat bırakın şimdi,dedi.Neler oluyorum hocam korkuyorum dedim.

Üzülerek söylüyorum köydekiler gibi 3 harfliler size musallat olmuş,dedi ...

-----

Hocam korkutuyorsunuz beni,ne yapıcaz şimdi diye sordum.Yapacak fazla birşey yok,bol bol dua edin,dedi ve kalktı yanımızdan gitti.

1 SAAT SONRA ...

Karımın başında 1 saat kadar beklemiştim çünkü oglumu uyutmuştum.Çok korkmuştu ve sürekli aglamıştı.

Düşünmek istemiyordum olanları.Biraz hava almak için dışarı çıkayım dedim.Zaten hemen kapının önünde sandalye vardı ve sol tarafımız uzun bir tarlaydı.

Gece soguk oldugu için üstüme birşey alıp dışarı çıktım.Dışarı çıktıgımda havanın gerçekten soguk oldugunu tekrar anladım.Yaz vakti olmasına ragmen çok hafifte olsa agzımdan buhar çıkıyordu.

O anda bismillahirrahmanırahim diyerek irkildim.Tarlanın orada insan boylarında bir karartı vardı.Yüzünü görmeyi bırakın hiçbir tarafı gözükmüyordu ...

----------

ALLAH'ım neler oluyor diye geçirdim içimden.Böyle ellerimi gözüme götürüp ovuşturdum ama o karartı halen orda duruyordu.

Kafayı yemek üzereydim.Gözlerimi kapattım ve 3 kere nas suresini okudum.

Gözlerimi açtıgımda o karartı yoktu orada.Tam arkamı döndüm bir anda karşımda karım belirdi.Ben kekeleyerek canım ne zaman kalktın sen diye sordum.

Yeni kalktım,sen ne yapıyorsun burada diye sordu.Hava almaya çıktım dedim.[Birşey hatırlamıyordu,olanlardan bahsetmedim ona]

Namaz kılmak için abdest almaya gittim.Açık konuşayım abdest duasını bilmiyordum.Abdest alırken nas suresini okuyurdum bende.

Tam ayagımı musluga attım yıkıyorum aynaya bakayım dedim.Bakmaz olaydım ...

----------

Anlık olarak suratımın karardıgını,sol gözümün alt tarafından başlayıp çeneme dogru uzanan kırmızımsı bir çizgi oldugunu gördüm.

Böyle suratımı görünce gözlerimi kapattım ve öyle abdest almaya devam ettim.Sadece dua ediyordum.Abdest almayı bitirdikten sonra.Yüzümü tekrar tekrar yıkadım.

Boş odaya geçip 2 rekat namazımı kıldıktan sonra bol bol dua edip yattım.

Sabah uyandıgımda saat 7:49'du.Karım ve oglum uyuyorlardı.Elimi yüzümü yıkayıp abdestimi aldım ve 2 rekat daha namazımı kıldım.

Kahvaltıdayken yine ben konuyu açtım.Korkarak sordum gece niye uyuyamadın canım diye.Bana böyle 2-3 saniye duraksayarak baktı.Gece ben uyudum,dedi.Hanım bu böyle olmuyacak yarın gidiyoruz buradan,dedim.Tamam,dedi.

Telefonla bilet siparişi verdik,en yakın bilet yarın sabah 8:30' vardı.Hemen 4 kişilik yer ayırttırdık.Karıma bavulunu felan hazırla dedim.

Bavullar felan hazırlandı.Gitmeye hazırdık.Fakat bu gece olan olaylar gitmemize engel olacaktı ...

DEVAMI AKŞAMA ...

Korkmaya başlamıştım degil artık resmen korkuyordum.Annemede bilet aldımki buradan uzak dursun artık.

Gece yatmaya gittigimde bol bol dua ettim.Yatmadan öncede hocanın okudugu suyu içtim ve yattım.

Bir anda bir bagırma sesiyle irkilerek uyandım.Karım Murattt Murattt diye bagırıyordu.Evet oglum yoktu yanımızda ...

----

ALLAH'ım neler oluyordu diye geçirdim içimden.Karımın attıgı çıglıgı duymuş olmalıki annem soluk soluka geldi yanımıza.Bu sırada karım aglıyordu.Bende hemen üstüme birşey alıp dışarı çıktım.Etraf karanlıktı hiçbirşey gözükmüyordu.Sag taraftan bir bagırma sesi geldi BABA diye.Ayın ışıgının vurdugu o tarafa dogru baktıgımda simsiyah ayakları gözükmeyen bir varlıgın oglumun ayaklarından çekip sürükledigini gördüm ve oraya dogru koşmaya başladım ...

---

Koşarken içimden sadece dua ediyordum başka birşey yapmıyordum.Bir anda duraksadım çünkü oglum bir anda yok olmuştu.Gözlerimi açıp kapadıgımda yoktu o artık.

Etrafıma bakmaya çalışıyordum zifiri karanlıkta.O karanlıgın sesi geliyordu kulaklarıma.Kafayı yemek üzereyim tam o anda.

ALLAH'ım yarabbim sabır ver bana deyip etrafıma düzgünce tekrar bir baktım ve ileride bir ev gördüm.Koşa koşa oraya gittim.

Ev çok eskiydi.Duvarlarda kapalı kırmızı rengiyle arapça harfler yazıyordu.Bir kaç adım attım ve içerden bir çıtırtı geldi.Çıtırtıya dogru yöneldim ve bir kaç adım daha attım.

Oglum bir duvarın kenarında çömelmiş ve titriyordu.Beni görünce baba arkanda,baba arkanda dedi kısık bir sesle ve arkamı döndüm ...

--

Arkama baktıgımda birşey yoktu.Bir adım attımki bir anda arapça seslerle bir bagırma sesi yükseldi ve yer gök inledi o anda.Sanki deprem oluyormuş gibi etraf sallanamya başladı.Ben sallanma oldugu anda hemen oglumun yanına gittim.Ona sarıldım ve korkma oglum dedim.Gözlerimi kapatıp içimden 3 kere nas suresini okudum.

Dualarımı bitirdikten sonra sallanma geçmişti.Ondan sonra hemen oglumu kucagıma alıp koşarak eve gittim.Şimdi sabahı beklemek kalmıştı ...

FİNAL

Ailem iyice korkmuştu.Heleki oglum tek laf etmemişti eve geldigimizdden beri.Karım az bir zamanda olsa oglumuzu kaybetmemizin şokundaydı halen ve oglumuza sımsıkı sarılıyordu.Annemde bizi teselli etmeye çalışıyordu.

Sabaha kadar uyuyamadık.Daha dogrusu gidene kadar uyuyamadık.Saat 7 gibi yani etraf aydınlandıgında bavullarımızı çıktık köyden.Bir daha asla gelmicektik buraya arkamızda belkide büyük bir sır saklasakda.

------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar bir hikayeninden daha sonuna geldik.Dün gece can sıkıntısından sallayarak yazdıgım hikaye forumda rekor kırdı.

Şu ana kadar gelmiş geçmiş hiçbir hikaye 1 günde 16. sayfaya ulaşamadı.

Okuyan,iyi-kötü yorum atan herkese teşekkür ederim.

NOT : Arkadaşlar bu konuyla ilgili kendi yorumu söylemeliyim ben.Cinlere inanmalısınız.Fakat Cinler asla ve asla Dünyaya gelemezler.

Ben eskiden çok korkardım böyle şeylerden.Hatta açıkça söylemeliyim böyle dini konularla insanları korkutup para kazananlara çok kızardım.İnsan kendini var olduguna inandırıp ama Dünyada olmadıgına inandırınca kendini rahat hissediyor.Hem korku bakımından hemde ALLAH'a karşı.

Son olarak şunuda belirtmekte fayda var.Bazıları demiş yok işte ben bunu okudum bir yerde vb. şeyler söylemiş.Açık konuşuyorum eger bir yerde bulun şu hikayenin aynısını yemin billah olsun o anda kendimi süresiz uzaklaştırıcam bu forumdan.

Bu öylesine yazılmış bir hikayeydi.Belkide şu ana kadar okudugunuz en heyecanlı hikaye için :

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81539288&p=1

Verdigim linkteki hikayeyi okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 26 Mayıs 2014; 22:29:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tutabilir.

edit: tutabilir dedik konu rekor yaptı. HAAltuntas'ı takip etmeye devam edin.

cüzzi miktara çılgın boyutlarda reklamınız yayınlansın.. detaylar için pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 26 Mayıs 2014; 19:14:57 >
  • Okuyalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 25 Mayıs 2014; 4:23:18 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokanlar girmesin diye okudum
  • Reserved.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanıtlı diyorsun kanıt nerede
  • Serin hikaye aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 25 Mayıs 2014; 16:09:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
  • [+18] sil bakıyım bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden

• takip
  • Ulan 2 dakika erken gelsem tamamını okuyacaktim tüh be

• forumun csb cisi yine is basinda

• beklemede..
  • le ne kadar olay oluyorsa köyde oluyor insanı köylerden soğutuyorlar
  • Rizörvıd

• csb
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.