Şimdi Ara

Amcadan Galaxy S2 İstemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi geceler ben gecen yil Galaxy Ace aldim pek arastirmadim fazla da ilgim yoktu zaten ama artik yetmiyor telefon sorun cikarmaya basladi bizimkiler de almaz aklima bir tek amcam geliyor maddi durumu baya iyi passati atasehirde evi falan var ve cimri degil yani harcamadan kacinmaz. Simdi ben de biraz cekingen biriyim aslinda ama gercekten istiyorum bu telefonu amcam abime dogum gununde xperia aldi simdi de arabasini degistirecek abim ona da 5.000 TL gibi bir katki yapti daha iyisini al diye yani anlayacaginiz benim istedigim telefon amcama maddi acidan koymaz ve bana hayatinda hic hediye almadi dogum gunumde falan hic istememisimdir amcamla nadiren gorusuyorum iste ara sira ariyorum halini hatrini sormaya onun disinda 1-2 ayda bir gorusuyoruz. Ben simdi bu telefonu amcamdan istesem yuzsuzluk mu olur beyler isterken utanirim biraz ama gercekten istemesem asla boyle bir sey yapmam ama ciddem kafayi taktim lutfen yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseden birsey isteme kendin al ben bu dusuncemi para kazanabildigimi farkettigim an başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

Kimseden birsey isteme kendin al ben bu dusuncemi para kazanabildigimi farkettigim an başladım

Ögrenciyim gelirim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

quote:

Kimseden birsey isteme kendin al ben bu dusuncemi para kazanabildigimi farkettigim an başladım

Ögrenciyim gelirim yok

Bende ogrenciyim bu engelmi? herşey önüne sunulmayacak kusura bakmada biraz cabala ondan bundan isteme çalış para biriktir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

quote:

Ögrenciyim gelirim yok

Bende ogrenciyim bu engelmi? herşey önüne sunulmayacak kusura bakmada biraz cabala ondan bundan isteme çalış para biriktir

Hocam ona bakarsan abimin aylik 1000 TL maasi var yine de ona aliyo ama ben daha 15 yasindayim haftalik harcligim belli yine de abime aliniyor ama ben biriktirmek zorunda kaliyorsam asil o zaman kimse kusura bakmasin.

• Up

• Amcanın yanında telefondan bahset alırsa alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsteme.
  • Amcanla takıl 1 ay falan sonra düşünürsün
  • Su yasima kadar ailemden bile bir sey istemedim hep kendim biriktirip aldim ve ilk defa bir seyi gercekten istiyorum bir kez yuzsuzluk yapsam bile benim bu konularda ne kadar azimli ve fedakar oldugumu herkes biliyor amcamla konusup isteyecegim

• konuşurken naber nasılsın faslında ya pek iyi değilim ben aklımda bi telefon var fazla pahalıda değil ama çok kafayı taktım napsam bimiyorum falan gibisinden bahset biraz, kendi ben alırım hangi telefon falan gibisinden konusur zaten o arada halledersin.
  • Yukarıdaki yoruma katiliyorum, amcanın yanında telefonu çok istediğini, beğendiğini falan söyle alırsa hediye olarak alır.

• Amcana bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

edit: ne dedim ben ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzi -- 23 Şubat 2013; 3:46:43 >
  • Hayatını etkileyecek bir şeymi bu telefon diğeri yetmiyor demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 23 Şubat 2013; 3:48:56 >
  • Ben babamdan bile para istemiyorum ama gonderiyor eger istemeden gondermese ac kalirim sahsen yuzum olmaz para istemeye. Bide amcam diyosun cok yuzsuz olmak lazim anca ustteki arkadaslarin dedigi gibi cok hosuma gitti falan de alirsa alir.
  • 15 yaşındasın. Elindeki telefon hangi ihtiyacını karşılayamıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimiysen iste la. 15 yaşında neyin gururunu yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

15 yaşındasın. Elindeki telefon hangi ihtiyacını karşılayamıyor ?

Bazi android uygulamalarini acmiyor interneti yavas ve hafizasi dusuk kasiyor

• Hediye sipariş mi edilir læ? Git para biriktir kendin al, başkalarına yalvarma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikac gun ara halini sor falan ama gunler arasinda zaman olsun baktinki cidden artik onu amcan gibi hissediyorsun telefonu iste

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.