Bildirim
Ambulansa Yol Vermeyen ' Metro Turizm ' Araçları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İçinde olan yolcuların canlarını tehlikeye atan metro turizm artık insanlara zarar verme olayını abartarak hasta yetiştirmeye çalışan ambulanslarada engel oluyor. Bu bildiğin insan öldürmeye teşebbüstür. Şimdi diyeceksiniz, e yol yok otobüsü nereye çeksinde ambulansa yol açsın. Emniyet şeridine girmeseydi madem. -
Plakası belli, umarım yüklü bir ceza kesmişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e öküüz? ne yapsın ki hayvancağız ne bilsin yani?!? -
O metro turizim haklı olarak ambulans bana lazım dergibi hareket eden şöförünü izledik.
İktidar yalakası olunca metro turizme yaptırım uygulanmıyor
şu otobüsü 1 sene trafikten men edeceksin bir daha yapabiliyor mu ? şöförün de ehliyetine el koyacaksın artı yeniden psiko belgesi isteyeceksin. -
Yorumlara katılıyorum adamların zaten adı çıkmış hala daha uğraşıyorlar . Tabi korkuları pek yok Metro Turizm olarak .
Bu arada videoyu paylaştığım kanal benim değildir az izlenme var . Ben Cezmi'de gördüm belirtmek istedim az izlenme sayısı olunca kanalımın reklamı falan diye düşünmeyin . -
O kadar fazla otobüse sahip olursan yollara da sığmazsın böyle. Bu işin şakası tabi.
O sıkışık trafik otobüs şoförü üzerinde ne kadar baskı oluşturuyor. Tahmin edebiliyorum. Ambulans şoföründen daha çok baskı hissediyordur. Yetişmesi gereken yazıhaneler var. Alibeyköy, Dudullu mesela.
Biraz geç kaldığı zaman yazıhanedekiler sıkışık trafikten anlamıyor. Emniyet şeridinden basıp gelseydin. Kim ne diyecek şeklinde azar işitmesi muhtemel.
şikayetvar sitesinde görüyorum. Otobüs gelmesi gereken saatten 1 buçuk saat geç geldi diye şikayet edenler var. Bir keresinde 23:30 otobüsü ile memlekete yola çıkacağım. Bineceğim araba Edirne'den geliyor. Otogara uğrayıp yolcu alıyor. Yola devam ediyor. 23:30 otobüsü 24:30'da geldi otogara. Bu süre içinde kaç tane yolcu oflayıp pufladı. Kaç tane yolcu yazıhaneye gidip şikayet etti. Kimse neden geç geldiğini sorgulamıyor. Geç gelmesine kızıyor.
Milletimiz böyle şeyleri anlamıyor. Tahammülsüz, sabırsız bir millet olduk. Bir yere çabuk gidelim de istersek emniyet şeridinden gidelim. Önemli değil. Anlayış bu.
-
Metronun büyük torpili var galiba adamlara dokunulmuyor. -
Ne cezasi arkadaslar. Galip Öztürk. Girin bakin elemanin twitter adresine. Kapak resmine. Attigi tweetlere. Senden benden daha vasifsiz adamlar boyle baskan oluyor iste. Sahsen bana ters bir durum. Onursuz, gurursuz, serefsiz bir adam olmaktansa istifa ederim. Ama iste yuzsuzluk boyle bir sey.
Adam kazalara, kader ve kaza fitratta vardir olur oyle diyor. Paralel yapi bize saldiriyor diyor.
Su cumleyi tekrar okuyun. İcinde İQ kirintilari var.
Paralel bize saldiriyor.
Olm ben okudukce guluyorum artik ya.
Bak bak ;
Pirilil bizi sildiriyir.
Neyse. Eksisozlugu bu konuda tebrik ediyorum. Video 50 sn'lik muhtemelen bu yine eksi'de paylasildi.
Bizim forum ergen kaynadigi icin. Bunlara rezalet demiyor. Ya espri kasma pesindeyiz. Ya da ''olur boyle rezaletler'' modundayiz.
Sen herkesi orgutle metro turizmle yolculuk yapma bak bakalim olacaklara.
Ulan nokia batti, metro mu batmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
O kadar fazla otobüse sahip olursan yollara da sığmazsın böyle. Bu işin şakası tabi.
O sıkışık trafik otobüs şoförü üzerinde ne kadar baskı oluşturuyor. Tahmin edebiliyorum. Ambulans şoföründen daha çok baskı hissediyordur. Yetişmesi gereken yazıhaneler var. Alibeyköy, Dudullu mesela.
Biraz geç kaldığı zaman yazıhanedekiler sıkışık trafikten anlamıyor. Emniyet şeridinden basıp gelseydin. Kim ne diyecek şeklinde azar işitmesi muhtemel.
şikayetvar sitesinde görüyorum. Otobüs gelmesi gereken saatten 1 buçuk saat geç geldi diye şikayet edenler var. Bir keresinde 23:30 otobüsü ile memlekete yola çıkacağım. Bineceğim araba Edirne'den geliyor. Otogara uğrayıp yolcu alıyor. Yola devam ediyor. 23:30 otobüsü 24:30'da geldi otogara. Bu süre içinde kaç tane yolcu oflayıp pufladı. Kaç tane yolcu yazıhaneye gidip şikayet etti. Kimse neden geç geldiğini sorgulamıyor. Geç gelmesine kızıyor.
Milletimiz böyle şeyleri anlamıyor. Tahammülsüz, sabırsız bir millet olduk. Bir yere çabuk gidelim de istersek emniyet şeridinden gidelim. Önemli değil. Anlayış bu.
E iyi abi ben okula gec kalinca emniyet seridini kapatayim , sen kapat o kapatsin eee bizim de arabamiz o seritten gidiyor , biz de enayi degiliz yani trafik varken bekliyoruz .
Her acelesi olan kullanacaksa emniyet seridi anlami nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mahlukatlar için herhangi bir dilde yeteri kadar hakaret içeren bir kelime yok.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
E iyi abi ben okula gec kalinca emniyet seridini kapatayim , sen kapat o kapatsin eee bizim de arabamiz o seritten gidiyor , biz de enayi degiliz yani trafik varken bekliyoruz .
Her acelesi olan kullanacaksa emniyet seridi anlami nedir ?
Ben otobüs şoförünü haklı görmedim ki. Ben o adamın ruh halini anlattım. Emniyet şeridinden gitme sebebini anlattım. Emniyet şeridinden gitmek konusunda haklı demedim. Başka firma şoförleri de yapıyor. Videoya tesadüfen Metro yakalanmış. Bizim millette biraz da Metro antisempatisi var. Otobüsler de Metro olunca..................
-
Galip Öztürk firma müdürü değil. Metro Turizm'in tek sahibi. Yani istifa etmesi diye bir olay yok. -
Hocam yanlış anlamadıysam alenen adamlara hak vermişsin.
Hangisini seçerdiniz: 30 kişi birer saat fazladan beklesin mi, bir kişi ölsün mü?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin olalım arkadaşlar sonuçta burası forum herkesin görüşü veya demek istediği aynı olmayabilir .
Birbirimizi kırmayalım metro firması için . -
quote:
Orijinalden alıntı: bdf
Hocam yanlış anlamadıysam alenen adamlara hak vermişsin.
Hangisini seçerdiniz: 30 kişi birer saat fazladan beklesin mi, bir kişi ölsün mü?
Hak verdiğim mesajın neresinde yazıyor. Bi zahmet gösterin. Tek bir satır gösterin. -
Onceki videolarda "pekı ya vıdeoyu çeken dangoz ? " derdim . Bu kez ambulanstan çekilmiş.
Hakkaten tüm ambulanslara kamera falan takılacaktı ne oldu o iş ?
Sadece ambulanslara kamera takıp kural ihlali yapanlara ceza yazsalar dünyanın parasını toplarlar.
Toplumumuzda öyle yaratıklar varki yaptıkları hareketleri izah etmek mümkün değil. Geçen hafta yan apartmana ambulans geldi görevliler eve çıktı hastayı almaya o esnada hayvanatın biri gelip ambulansın önündeki boşluğa itinayla arabayı koyup gitmiş.Böyle mahluklar var ülkede işte.7-8 kişi el atıp öküzün arabasını kaldırıma çıkardık.Sonra oradan nasıl indi bilmiyorum.
Benzer içerikler
- hyundai palisade fiyat
- kredi kartına 12 taksit araba
- arabada p****
- rehinli araç satışı
- led sinyal hızlı yanıp sönüyor
- yeni c3
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- leapmotor b10
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- chery fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X