Şimdi Ara

ambulansa yol vermek istedi canından oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ambulansa yol vermek için şerit değiştirdi tır çarpınca öldü.
    http://www.habervaktim.com/haber/otomobil-tira-carpti-1-olu-232001.html

• Otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü

Adana'da ambulansa yol veren /otomobile TIR çarptı./ Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
  • Duyarlı bir vatandaşın başına böyle bir şey gelmesi üzücü..
    Allah rahmet eylesin..
  • Yani kaş yaparken göz çıkmış ben yol tekse korna çala çala yardırırım hiç şerit değiştirmem varsa sağda durur beklerim
  • İnşallah ahirette güzel mükafat alır Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

İnşallah ahirette güzel mükafat alır Allah rahmet eylesin.

Amin...
  • Allah rahmet eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Bir kişiye iyilik yapayım derken canından oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

ambulansa yol vermek için şerit değiştirdi tır çarpınca öldü.

Allah rahmet eylesin. Hocam bu arada ünyeli misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 17 Mart 2012; 11:50:07 >
  • Tırcıya da yazık olmuş, onun da hatası yok nüyük ihtimalle...
  • Haberi izlemiştim, tır şoförü üzüntüden fena olmuştu ağlıyordu resmen koca adam hüngür hüngür. :/ Yol verirken dikkatlı olmak lazım, ilk yardımda bile öğretilen ilk şey önce kendinizin can güvenliğidir. Allah rahmet eğlesin .
  • çok üzücü bir durum yaa allah sabır versin
  • Allah rahmet eylesin kimsenin başına vermesin böylesini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

ambulansa yol vermek için şerit değiştirdi tır çarpınca öldü.

Allah rahmet eylesin. Hocam bu arada ünyeli misin?

evet yoksa sizdemi?
  • bazen bende arkamdan hızla yaklaşan bi ambulans görünce kendimi ne tarafa atacağımı bilemiyorum. şerit değiştiriken az sağa sola bakayım derken uygun bi yer bulayım derken ambulans dibime kadar giriyo vuracakmış gibi oluyo
  • Böyle bir şey ancak bizim memlekette olur diyecektim ki Tır şoförünün ağladığını görünce elin yazmaya ermedi.
    Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm şimdi...
  • Biz antepte ambulansa yol vermek icin sağ şeride geçmeye çalışıyoruz gerizekalı cahiller ona bile izin vermiyor
  • Allah rahmet eylesin..Yol vermek isteyen iyi niyetli,çarpan tırın sürücüsü de haberden anladığım kadarıyla yeşil yandığı için kendi yolunda giden kabahati olmayan biri..Kader işte..
  • Kırmızda geçerek ambulansa yol vermek diye bir şey yok. Çift yönlü yollarda mümkün olduğu kadar sağa yaklaşılıp öyle yol verilir. Tek yönlü yollarda en sol şeridin sağ tarafında ambulansa yol açılır, bu halde sol şerittekiler en sola yaklaşır. Her durumda beklemelerde öndeki arabanın tekerlekleri görünecek mesafeden daha çok yaklaşılmaz, sıkışık trafikte de konvoy kuralları geçerlidir. Böylece ambulans, polis veya itfaiye geldiğinde yol hızlıca açılabilir. Yine kırmızı ışıkta kavşağa girmeden sağa yaklaşılabilir, kavşak çizgileri de buna izin verecek kadar içerde olmalıdır.

Yani, aslına bir kişiyi daha düzenle ilgili beceriksizliğimiz öldürdü, başka bir şey değil. Mekanı cennet olsun, tır sürücüsüne de geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.