Şimdi Ara

Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII

Aksiyon severlere tavsiye ederim. Hiç düşmüyor tansiyon.

Puanım 10/7.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 26 Nisan 2022; 13:54:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu filmi defalarca görüp hiç umursamamıştım. Kore yapımı mıydı neydi, bir film vardı kapalı mekanda geçen. O filmin uyarlaması diye aklımda nedense yer edinmiş o yüzden bakmamıştım. Bu konuyu görünce izleyecek film de yok diye hemen listeye aldım önlerden.

Gerçekten baştan sona aksiyon filmi yapmışlar. İzlerken yoruldum. Yani aksiyon derken tabi bir dövüş filmi değil ya da dövüş içerikli bir film de değil ve son zamanlarda oyuncuların eline silah verilip iki sıkmasına aksiyon diyen filmlerden de baymıştım. Ama bu öyle olmamış. Mükemmel mi değil ama fena da değil, oldukça iyi, yoklukta müthiş gider. 7/10-8/10 arasında puanlayabilirim.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Dandik bir ucuza kaçılmış Hollywood filmi izlenimi verdiği için izlemeyi aklımdan bile geçirmemiştim ama yorumundan sonra izliyicem. Hele full aksiyon demen şaşırttı. Eğer dediğin gibiyse reklamını becerememisler.

• Bunu sevenler speed i de ızlesın. Speed tarzı olmuş.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Demek istediğim son zamanlarda eline sadece silah alıp ateş etmeli filmler iyice arttı. Dikkatinizi çekmiştir. Özellikle John Wick'ten sonra. JW de bir şekilde aksiyon denebilecek sahneler olsa da çoğu yapımda bu yok. Eline silah al, silah salla, ateş et, adına aksiyon de oh ne âlâ. Bu film öyle değil ama silahlı sahnelerin hakkı verilmiş, gerilim ile desteklenmiş.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bir arabanın bir insanı ezme sahnesi var ki of ki ne of.

• wakara kullanıcısına yanıt

Speed ile pek alakası yok, tamam bir noktada benzerlikleri var ama filmi izlerken hiç Speed filmi aklıma gelmedi. O kadar diyeyim.

• Sıradan basit bir film olmuş. Kurgu ve senaryo berbat.

Göya bölgenin en kaliteli ve akıllı polis birimleri olayın içine giriyor. FBI giriyor. Ama hepsi akıldan yoksun hareketler yapıyor. En baba usta şoförlü polis ekiplerini yolluyorlar. Adamlar beyinsiz npc ler gibi araç sürüyorlar. Sırf patlama çatlama olsun diye hiç olmadık yerde polis arabaları kaza yapıyor , uçuyor, patlıyor.

Köprü altı ambulans planı yapılıyor. Üç dört sahte ambulans var. Başrol ambulansını bekliyorlar yeşile boyamak için. Ulan köprü altında bekleyen adamlara talimat ver sahte ambulanslardan birini yeşile boyasın. Sen oraya gelene kadar hazır olsun. Ona bin git. Hemde yaralı polisle, hemşireyi peşinden sürükleme boşuna. Onlarda orada kalsınlar. Hala daha onları neden peşinden sürüklüyorsun.

Hadi öyle bir gerzeklik yaptin. Ambulans boyamak nedir. Birde boyalı olan ile kaçıyorlar. Çok belli işte orada oldukları. Onu neden takip etmiyorlar. O da zaten ambulans aracı, yeşile boyaninca cenaze aracı ya da Cabrio bir spor arabaya dönüşmüyor bu. La madem köprü altı gizlenme yaptın. 3-4 sahte ambulans getirdin. Bir tane normal binek araçta getir. Ona binerek kaçın. Gene yaralı polisle, hemşireyi bırakın.

Yaralı polis canlı ameliyat edilirken aracın hızı bir ara 20 lere kadar düştü. O ara at dikenli teli. Korkma bu araca takla attırmaz. Araç zaten yavaş oldugu için iyice yavaşlatır. Heryerde sniperli adamlar. Tekerler patladığı anda iki adamı da tak tak indir gitsin. Yaralı polisi ve hemşireyi gene rahat bir şekilde kurtarırdın.

Ayrıca şu sjw saçmalığından gına geldi. Gene zenci kahraman, gene kadın kahraman, gene beyaz kötü.

Bir polis kurtaracam diye 50-100 polis öldü. Böyle gerzek plan yapılır mı ? Filmi direkt açtım yönetmeni kim diye bakmadım bile. Filmde boş yere o kadar çok gereksiz patlama çatlama olunca. Ula yoksa yönetmen Michael bay mi dedim içimden. Film bittiğinde ismi yazdığı an doğru tahmin ettiğimi gordüm. Gene boş yere gereksiz patlama çatlama. İzleyiciyi iyice saf yerine koymaya başladı bu Michael bay. Daya alev, daha taklali araç, daya patlama sahnesi bu kerizler izler kafasindan kurtulamadı şu adam.

Başrol zenci ise eski asker. Böyle durumlarda gereksiz heyecan yaptı. En başından polisi kritik noktadan vurmak yerine basit yaralama yapabilirdi. Acemi bir insan olsa anlarım ama bu kadar eğitimli bir askerin polisi böyle öldürücü düzeyde vurması saçmalık. Hele hele boş yere övmeler, yok levis Hamilton gibi sürüyor. O kim diyor öteki. En iyi F1 pilotu diyor. Tekrar zenci övmeleri. F1 hayranı birisi olarak şişirilmiş bir balon olan Hamilton u o kadar överek gene sjw içerikleri yolluyorlar. Yok Mel gibson benzetmeleri, yok the rock göndermeleri. Abi gereksiz böyle şeyler. Komik bile değil.

Kötü adamlardan birisi elinde bombaatarlı silah ile ambulansın arkasına geçiyor. Ambulans hemen önünden geçiyor. O ara aklı olan insan önünde giden ve yakınında olan aracın arkasına düz atış yapar. Zaten bombaatar. O atışı yapsan araç patlar gider. Ama bizim mal kötü adam silahı kaldırıp bombaatari ambulansın üzerinden önüne atmaya çalışıyor ve kendi adamını patlatıyor. Abi izlerken sinir krizleri geçirdim.

Hele son sahnede, ambulansın etrafını sniperlar sarmış. Hepsi özel eğitimli adamlar. Bu silahların neredeyse çoğunda ısıya duyarlı dürbünler var. Sniper diyorki aracin camları siyah içini göremiyorum. Abi ısıya dayalı dürbünü açarsın, o termal dürbün ile aracın içindeki insanları görebilirsin. Kadının başına silah dayayanı aracin içini görmeden, kapılarını bile açmadan vur gitsin.

Mantık ve kurgunun sıfır olduğu, sadece aksiyon olsun, para kasalım kafasında çekilmiş bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 1 Mayıs 2022; 4:3:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ben de bu filmi defalarca görüp hiç umursamamıştım. Kore yapımı mıydı neydi, bir film vardı kapalı mekanda geçen. O filmin uyarlaması diye aklımda nedense yer edinmiş o yüzden bakmamıştım. Bu konuyu görünce izleyecek film de yok diye hemen listeye aldım önlerden.

Gerçekten baştan sona aksiyon filmi yapmışlar. İzlerken yoruldum. Yani aksiyon derken tabi bir dövüş filmi değil ya da dövüş içerikli bir film de değil ve son zamanlarda oyuncuların eline silah verilip iki sıkmasına aksiyon diyen filmlerden de baymıştım. Ama bu öyle olmamış. Mükemmel mi değil ama fena da değil, oldukça iyi, yoklukta müthiş gider. 7/10-8/10 arasında puanlayabilirim.

Kanka sen beğendi isen bu akşam cokuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Sen bilirsin. Yukarda bir arkadaş filmin içinden geçmiş, bilemedim şimdi önerir miyim önermez miyim. Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII Daha büyük mantık hataları olan filmlere bünye alıştığı için bu yapımda pek mantık filan aramadım şahsen. Keyif almaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Sen bilirsin. Yukarda bir arkadaş filmin içinden geçmiş, bilemedim şimdi önerir miyim önermez miyim.  Daha büyük mantık hataları olan filmlere bünye alıştığı için bu yapımda pek mantık filan aramadım şahsen. Keyif almaya çalıştım.

Mantık hatası atarsak esaretin bedelinde bile söylerim aksiyon varmı var 🙂 çayını çekirdeğini al izle hesabı 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Fast and Furious 6-9 sınırımızdır. Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII 

• Aksiyon baştan sona tavan fakat ucuz bir yapım izlenimi bıraktı bende, çok fazla drone sahnesi var mesela, o anlarda fan made bir şey izliyormuşum gibi hissettim. Bir iki sahnede Jake'in dublörü çok bariz gözüküyor, diyaloglar sahnelerin ciddiyetinden çok uzak, yakışmayacak şekilde yazılmış. Aslında Transformers'larda yaptığı şeyin aynısını yapmış Michael Bay, tek fark araçlar bir şeylere dönüşmüyor.

• 2 saat boyunca ambulans kovalamacası izlemek isteyenler filmi izlesin.

Film aksiyon, gerilim, suç vs. filmi değil arkadaşlar.

Aksiyon sahnesinden anladığınız 2000'lerin ucuz aksiyon filmleri gibi teneke araçların alakasız yerlerde yoldan çıkıp takla atması ise bu filmde o sahnelerden bolca var.

Sürpriz final zaten yok, gerileceğiniz bir an yok, merak zaten yok.

Breaking Bad'daki Tuco gibi yaşlı bir dayı var alakasız şekilde filme dahil oluyor.

Senarist hayatında hiç aksiyon filmi de izlememiş herhalde, insan ordan burdan izlediği fimlerden birkaç sahne araklar da düzgün birkaç aksiyon sahnesi yazar.

Film ambulans kovalamacası ile başlıyor, tüm LA polis ekibi ve arabaları, helikopter falan ambulansın peşinde gidiyor. Alakası şekilde yoldan çıkıyorlar, engellere falan vuruyorlar saçma sapan...

Hızlı ve öfkeli 2 saat sürüyor, 5 farklı şehir, 20 farklı sahne, araba kovalamacaları, dövüş sahneleri, uçak, bomba patlama vs yığınla farklı mekanda aksiyon çatışma kovalamaca sahneleri falan oluyor.

Bu filmde hızlı ve öfkelideki 3-4dk süren bir kovalamaca sahnesini daha kötü şekilde, daha mantıksız ve anlamsız şekilde 2 saate yaymışlar.

Yine 2000'lerin ABD filmleri tarzında basit melodrama kayan dram sahneleri var.

2022'de çekilecek bir film değil, izlenecek bir film hiç değil.

Oyuncuların eline 2 silah verilip silah sıkılınca filmler aksiyon filmi olmuyormuş :D ne hikmetse 2 saatlik ambulans arkasında takla atan polis arabaları ve LA havadan çekimi + ilk 10dkde yapılan alakasız silahlı çatışma full aksiyon filmi olmuş bazı arkadaşlar için. Garip yani.

Bunu izlerken sıkılmak yerine aksiyondan yorulan arkadaşlar mümkünse başka aksiyon filmi izlemesin, iyi bir film denk gelirse yorgunluktan bitap düşerler. :)

• Alıntı

metni:
    2022'de çekilecek bir film değil, izlenecek bir film hiç değil. Oyuncuların eline 2 silah verilip silah sıkılınca filmler aksiyon filmi olmuyormuş :D ne hikmetse 2 saatlik ambulans arkasında takla atan polis arabaları ve LA havadan çekimi + ilk 10dkde yapılan alakasız silahlı çatışma full aksiyon filmi olmuş bazı arkadaşlar için. Garip yani.Bunu izlerken sıkılmak yerine aksiyondan yorulan arkadaşlar mümkünse başka aksiyon filmi izlemesin, iyi bir film denk gelirse yorgunluktan bitap düşerler. :)

2022'de çekilecek olup da gerçekte 2022'yi hak etmiş bir film varsa öneri olarak alabiliriz.

Oyuncuların eline 2 silah verilip iki sıkınca bu aksiyon oluyorsa bunu 50-60 sene önce de yapıyorlardı. Yakın tarihe gelelim bunu senin ucuz prodüksiyonlu yerli dizilerinde de yapıyorlar. Elinde silahla mafyatik tipler dolaşıyor, beylik laflar edip sıkıyorlar, kamera sallıyorlar aksiyon oluyor. İşin kötüsü senin 2022'de çekilecek film dediğin filmlerde de yapıyorlar bunu. JW denen film esasında 90'ların kafasında bir aksiyon filmiydi. Tek adam herkesi indirir. Ve 2010'lu yıllarda çıktı bu seri 4. geliyor. Sükse yapınca çakmaları türedi ya da adından yararlanmaya çalışan filmler türedi. Gel sana "JW'in yazarından" bir aksiyon(!) filminden bahsedeyim. Bob Odenkirk başrollü 2021 yapımı Nobody. Çoğumuzun normalde umrunda olmayak film sırf bu JW markası ve "Bob ile aksiyon nasıl olacak ki?" merakı ile baktı filme bir beklenti olmadan. Filmin klişeliği ve boş oluşunu geçtim aksiyon dedikleri sadece iki hantal sahne vardı. Biri metrodaki yumruklaşma boğuşma yine bir iki yerde silah patlaması-çekilmesi vardı sanırım. İzleyeli çok oluyor ve tek seferde izleyip "bu muymuş aksiyon?" diyerek bir daha da yüzüne bakmadığımdan ayrıntıları hatırlamıyorum. Tek hatırladığım en fazla vasat olabildiği. Umarım "eline iki silah almalı" aksiyon diyerek ne demeye çalıştığımı daha iyi anlatabilmişimdir.

Bunun dışında ben zaten bu filmi göklere çıkarmamışım, yere göğe sığdıramama gibi bir yorumum da olmamış. Yoklukta gideri var demişim ki yorumum orada duruyor. Laf sokmaya odaklanmandan yorumumu düzgünce okuma zahmetine de girmemişsin anlaşılan.

Evet gelelim fasulyenin faydalarına.

Alıntı

metni:
    Bunu izlerken sıkılmak yerine aksiyondan yorulan arkadaşlar mümkünse başka aksiyon filmi izlemesin, iyi bir film denk gelirse yorgunluktan bitap düşerler. :)

Sen bize şöyle o engin bilgilerinle 2022'de çekilmiş mükemmel aksiyon filmlerini sırala da biz de keyfimize bakalım. Malum biz kaliteli film yokluğu çekiyoruz. Sen öner de yorgunluğumuzu düşünme, ben bitkisel hayata razıyım sen yeter ki şu über süper filmlerini sırala bekliyorum. :)

:) takılıyorum hocam,

O bahsettiğiniz Nobody filminde olan otobüste dövüş sahnesi tek başına bu filmden elde edeceğiniz aksiyon ihtiyacını karşılar. En azından Youtube'a atılabilecek seviyede bir aksiyon sahnesi vardı. Film iyi değildi, iyi bir aksiyon filmi hiç değildi, aksiyon sahnesi de çok fazla yoktu, ama 1.5 saat izledikten sonra aklınızda şu sahne çok iyiydi ya diyeceğiniz bir sahne kalıyor. "En azından" diyorum çünkü ben o filmi 2. defa izlemem, öyle bir film olduğunu bilseydim zaten baştan sona da izlemezdim.

Şimdi koskoca Jake Gyllenhaal'ın oynadığı filmde siz Youtube'a hangi sahneyi koyabileceksiniz, veya size sorsalar hangi sahne iyiydi diye hangi kısmını söyleyeceksiniz?

Aralıksız 80 dakika ambulans otoyolda gidiyor, arkasında koskoca polis teşkilatı da takip ediyor. ama yakalayamıyorlar, bu kısmın kötülüğü mantıksız olması vs. değil, filmde başka bir şeyin olmaması kötü.

6 Underground filminde ilk kısımda araba takip-kovalamaca sahnesi vardı mesela, orda da arka koltukta kızın midesine batan kurşunu çıkarıyorlardı falan, yine aynı "yavaş gidin çıkaramıyorum" diyalogları falan vardı. orda en azından spor araç kovalamacası görüyordunuz ve belli bir zaman sonra sıkıcı-mantıksız gelse bile en azından o sahne artık bitiyordu. bu filmde bitmiyor..

Sizin nükte yapmak istediğiniz için film önerisi sorduğunuzun farkındayım, bana başka biri sorsa, ambulans filmini çok beğendim efsane aksiyon filmiydi bana başka ne önerirsin falan dese, google'a aksiyon filmleri yaz sırayla izle derdim. çünkü bu filmi beğenen biri bana göre düzgün bir aksiyon filmi izlememiştir.

Filmin ilk 20 dakikası cidden çok iyiydi, hatta heyecanlanmıştım süper bir film izleyeceğim sanırım diye.

Hatta ben o yolda bekleyen sivil polisleri başka bir çete sanmıştım, hani önceden haber almışlar soygun olacağını, polis kılığına girip paraları alacaklar vs. bu tarz bir olay olacak diye düşündüm.

Ama en kötüsü oldu, soyguncular ambulansla kaçtı, soygun yerindeki polisler de 150km boyunca onları takip etti.

Hadi diyelim ilk başlarda ambulansa zarar vermeme amaçları içerideki polisi korumaktı, tamam, 20-30dk böyle bir kovalamaca olabilir kendince mantık bulmuş senarist.

Ama 80dk aralıksız herhangi bir çatışma vs de olmadan sadece ambulans takibi bana göre izleyiciye hakaret yani.

Normalde bu kadar uzun yazmazdım ama zaman ayırıp bir şeyler yazdığınız için cevap vermek istedim.

Keşke bu tip filmler hiç beğenilmese de bir daha da çekilmese. ne güzel olurdu Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII 

• İyi bir sahne miydi ney?!?! Benim aklımda o sahnenin kalmasının tek sebebi "aksiyon" "JW'nin yazarından" gazlamaları sonucunda kocaaaa filmde bir tane aksiyon sahnesi bulamamış olmam. Çünkü başka aksiyonumsu "aksiyon" sahnesi yoktu. Film 1.5 saat gibi çok kısa bir film olmasına rağmen sıkıcıydı. Süre filmin lehine olmasına rağmen yani. Bu filmde senaryo da yoktu bu arada tamamen komple bir hiçti.

Aksiyon sahnesi olarak şurası çok iyiydi diyebileceğim bir sahne aklıma gelmiyor, bir daha bakmam lazım. Ancak filmde hiç sıkılmadığımı söyleyebilirim. Belki bu aksiyon tek başına kesmese de başta kaliteli yapım yoksunluğu sonra müzik, belki diyaloglar, gerilim filan harmanıyla sevmiş olabilirim ama sıkılmadım nerdeyse hiç. Harmanlamadan kazanıyor olabilir. Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII Ama aksiyon olmadığı halde hoşuma giden etkileyici bir sahne vardı. Kritikte de belirttim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Aracın belinden itibaren ezdiği bir adam vardı. Tekerleğin üzerinden geçtiği o bölge bayağı çukur olmuştu ama herif yanlış hatırlamıyorsam bacaklarını hissetmiyordu henüz ölmemişti. O sahneyi beğendim şahsen. Öyle bir şeyi daha önce film sahnesi olarak görmemiştim.

6 Underground filmini izleyeli de epey oluyor mesela. İzlediğime pişman olmadığım keyif aldığım bir yapımdı ama bir tane sahne söyleyemem, hatırlamıyorum. Kovalamacalar vardı filan. Çok film izlediğim ve artık filmleri nerdeyse sadece bir kez izleyip geçtiğim için de hatırlayamıyor olabilirim tabi.

Ama bana defalarca izlemiş olduğum Matrix serisini sorsan buraya sahneler yığarım. Veya Karayip Korsanları serisi desen. Raid desen mesela. The Night Comes for Us... Örnekleri çoğaltabilirim.

Alıntı

metni:
    Sizin nükte yapmak istediğiniz için film önerisi sorduğunuzun farkındayım, bana başka biri sorsa, ambulans filmini çok beğendim efsane aksiyon filmiydi bana başka ne önerirsin falan dese, google'a aksiyon filmleri yaz sırayla izle derdim. çünkü bu filmi beğenen biri bana göre düzgün bir aksiyon filmi izlememiştir.

Valla ben dalga geçtiğinizi varsayıp ciddi-şaka-kinaye karışık yazdım onu. Zira epey de film izleyen -son zamanlarda yavaşlamış çünkü izlemeye değer bir şeyler bulamayan- biriyim. Hatta sırf bu yüzden 2000'lere 90'lara 80'lere filan gidiyorum film izlemek için, bazen zamanında beğenmediğim ama başkalarının beğendiği filmleri tekrardan gözden geçiyorum belki bir şeyler kaçırmışımdır diye. Google'a aksiyon filmleri yaz deyince Nobody'ler de çıkıyor, B sınıfı filmler de çıkıyor, işin ironik tarafı -sizin için yazıyorum- bu film de çıkıyor. Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII Haliyle daha iyilerini görmüş biri olarak sizden tavsiye bekleniyor. :) 2022 yılında elde başka filmler de yok diyorsanız demek ki elimizdeki en iyiler anca bunlar olabiliyor. İşte bu yüzden "Yoklukta gideri var" diyorum. Ben artık filmlerden dizilerden keyif almaya çalışıyorum. Çünkü örneğin 2000'lerde eleştirmekten içinden geçtiğimiz o Spider-man filmlerini bugün mumla arıyoruz mesela. Gibi gibi. Keşke 2022 yılında 2000'lerdeki kalitenin "k"sini bulabilsek.

İyi forumlar.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Mayıs 2022; 12:34:56 >

Haklısınız hocam,

Ben fazla aksiyon filmi izleyen biri değilim. Günde en az 2 film izlerim akşamları, aile ile izlediğim için genelde aksiyon olmaz o filmler.

Çok fazla suç-gerilim özellikle soygun filmi izledim.

Harika bir konuyu çok kötü bir senaryo ve uzun süre ile çöp hale getirmişler. Film dayanılmaz derecede uzun geldi.

En vasat kovalamaca sahnesi bol olan aksiyon filminde bile birkaç sahne dövüş-çatışma vs olur bunda o bile yoktu.

Bu filmin aksiyon seviyesi alttaki videodaki gibiydi. 1980 yapımı komedi filmindeki araba kovalamacası sahnesi kıvamında bir aksiyonu vardı 2022 yapımı Gyllenhaallı filmde. Filmi izlerken aklıma hep bu videodaki sahne geldi. Polis arabaları armut gibi ambulans kovalıyor ve saçma sapan oraya buraya çarpıyor yoldan çıkıyor falan. Potansiyel boşa harcanmış.

Blues Brothers filmini izlerken 1980 yapımı olmasına rağmen aşırı sıkıldım bu sahneden, sahne o kadar boş geldi ki... ama 2022 yapımı aksiyon filmi olan bir filmde aynı sahnenin 80dk sürmesi cidden çok kötü bir durum. Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenII 

Ambulance (2022) | Jake Gyllenhaal - Yahya Abdul-MateenIIVanKidyoutube
    My favourite car chase in films :D This is from The Blues Brothers film (1980) starring Dan Aykroyd as Elwood Blues and the late John Belushi as Jake Blues. The songs in this scene are 'Soothe Me' by Sam & Dave, and the BB's theme song 'I Can't Turn You Lose'. Enjoy. The Blues Brothers (c) Aykroyd, Belushi & Universal Pictures
    https://www.youtube.com/watch?v=Bz81ZO0qfvI

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Forum canlı duruyor en azından bir şeylerden haberimiz oluyor, bakış açımız değişiyor-gelişiyor.

• Fragmanını izleyince filmi tanıdım, Orijinali 2005 yapımı "Ambulancen" isimli danimarka filmidir.

• Çöp.

Soyguncuların birbirine isimle hitap etmesi, özel hayatlarını ifşa etmeleri, polis kovalamacasında araçtaki köpek mevzusu, ambulanstaki keşmekeş

herşey baştan sona rezillik.

Bunu Jake Gyllenhaal gibi bir aktörün oynaması da tam bir skandal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.