|
Arkadaşlar selam Direk olarak konuya giriyorum Mayıs 2023 te Amazon aracılığıyla Amazon germanyden aldığım Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 ürünü 1 ay önce arıza verdi.Amazonla iletişime geçtim bana https://www.kingston.com/tr/support sitesiyle iletişime geçin denildi.az buçuk ingilizceyle derdimi anlattım onlarda destekbilisim sitesine yönlendirdi.Destekbilisim ürünü gönderdim.iade ve değişim talebi çıktı.Bu iade formuyla satın aldığınız yere başvurun denildi.Bende amazonla iletişime geçtim ilk müşteri hizmetleri ürünün sadece para iadesini yapabileceklerini söyledi.Bende haklı olarak kabul etmedim iade edeceği ücret 1.700 küsür şimdi bu ürünü almaya kalksak 4-5 bin arası daha yetkili biriyle görüşmek istediğimi belirttim beni Ceren diye yetkili bir bayana aktardı.Kesinlikle ücret iadesi ve değişip kabul edemeyiz 2 yıl garanti süresi geçmiş dedi.Ben destekbilisim size yönlendirdi bende koca firmada farkında ürünün garantisi 5 yıl dedim bu sebeple iade formu çıkartmışlar dedim.oda sert bi üslüpla beyfendi 2 yıl garantisi bitmiş dedi.Ben demin x müşteri hizmetleri ücreti iade edecekti sizle iletişim kurmasaydım nasıl iade edecekti dedim ? Oda düz mantık konuşmuş seçeneklerden ilerleseydi oda iade ücreti veremeyecekti dedi.Bende gerekli yerlere şikayet edecem diyip ayrıldım sohbetten. Şimdi arkadaşlar nasıl bir süreç izlemeyelim ? Destekbilisime mail attım durumu tekrar izah ettim.Şikayet varada yazacağım ayrıca kingston sitesinede yazacağım.Sizin bir öneriniz var mı ? form ekte ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler