Şimdi Ara

Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
3
Favori
37.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
560 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer kargo firmaları gibi ilk başta her şey çok güzel sonradan kendilerini bozacaklarından korktuğum için bir şey yazmıyorum. Deneyin, test edin , nasıl bir şirket olduğunu görün. Benden bu kadar

• RoBiN* kullanıcısına yanıt

o zaman eski kodları falan döndürüyorlar hocam benimde düzeldi şuan

• Son 2 alışverişimi onlar getirdi, gerçekten standardın çok çok üstünde hizmet vermiyorlar. İnşallah bozmazlar, sadece amazon ile çalışıp butik bir firma olarak kalmalarını yeğlerim. N11 vs gibi sitelere de iş yaparsa bozulacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirlerde dağıtım yapıyorlar ?

• evet ben de gittigidiyordan birşey almıştım, bu firma ile geldi, çalışma yöntemleri güzel. sms atıyorlar evdeyseniz yanıt verin şu saatte gelicez, evde değilseniz boşa gelmeyelim diyorlar.

• Amazondan az sayıda siparişim oldu, gerek kargo gerek iade olayına bayıldım.

Çok uçuk bir fark olmadığı için bugün teslimat seçeneğini seçtim, sistemde kargo çalışanının nerede olduğunu bile görebiliyorsunuz falan şahane olay, öyle geldik yoktunuz olayı yok, saat saat takip, arıyorlar soruyorlar falan harika. Umarım bozmazlar ve büyümeye devam ederler, böylece diğer firmalara örnek olurlar biraz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olum su olaylari paylasmayin ya adamlar simariyor sonra birakin dalinda dogal kalsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan islemci almistim kadin kurye getirdi. Cok kibarlardı arayıp evde misiniz vs diye sormuslardı. Keske her urun bunlarda olsa daha diger sitelerin yuzune bakmam.

Haftasonu aksam olmasına ragmen kargoya vermislerdi bunu ilk defa yasadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 28 Temmuz 2020; 19:55:4 >
  • Mng ile gönderim yaptıklarında bile kutunun üstünde 'öncelikli kargo' ifadesi mevcut. Sanırım amazonun özel bir anlaşması var. 2 gün geçmeden evinize ulaştırıyorlar.

• bende dün trendyol sipariş verdim bugün kargo elime ulaştı
    trendyolun kendi kargosuymus sanırım
    ancak iş yerine getiren eleman adımı sordu sonra masaya bıraktı gitti ne kimlik sordu ne imza aldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Corona'dan dolayı istemiyorlar. Yoksa zorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

MNG de işin hakkini veriyor

Kolay Gelsin bu mesajı görmesin kargoculuğu bırakır.

Şu an açık ara en iyisi Kolay Gelsin.

• impact_24 kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum.ilcemde mngden çok memnunum

• Geçen 10 tane kitap aldım amazondan. Kargo sekmesi açıldığında hızlı teslimat secili geldi. Başta değiştirmicektim ama acelem olmadığından onun yerine bir kitap daha ekledim sepete normal teslimatı seçtim. Ona rağmen ertesi gün elime ulaştı kitaplar. Toplamda 20-25 lira tasarruf ettim ve hizmetten gerçekten memnun kaldım. 20 gün önce idefixten yaptığım tek kitap içeren alışverişin elime ulaşmasının 2 hafta sürdüğü düşünülünce, bu hız gerçekten harika.

• Bende sasirdim gecen bir urun aldim. Aradilar yazdilar evde oldugunuz zaman gelelim dediler. Simarttilar resmen :)

• Millet hizmete açmış konuya bak almış başını gitmiş

Umarım tüm Türkiye ye yayılırlarda biZi leş firmalardan kurtarırlar aynı hizmet kalitesiyle tabiki

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    82 gün sonra kimseyi aramadan etmeden iade kodu verdiler ve iade aldılar. Pandemi dolayısıyla yardımcı oldular. Amazon Türkiyeye girdiğinden beri söylerim. Amazonun üstüne müşteri memnuniyeti tanımam. Saat 20 de verdiğiniz sipariş sabah kapınızda olabilir. İade isterseniz yaparlar. Sorun varsa çözerler. 30 gün içinde değişim isterseniz ürün halen stoktaysa siparişinizi verir eaki siparişinizi iade edersiniz. İki sipariş arasında fiyat farkı varsa size en avantajlı olan hangisiyse onu tahsil ederler geri kalan tutarları iade ederler. Her zaman söylüyorum. Amazon müşteri hizmetleri telefon ve mail kadar uzağınızda siz memnun olana kadar yakanızı bırakmazlar. Konuşmanız türlü sebeplerle yarıda kesilse sizi hemen geri ararlar mail atarlar. Tek yapmanız gereken ne düşünüyorsanız amazon müşteri hizmetleri ile paylaşın.

Amazona karşı dürüst ve usulsüzlük yapmayan bir müşteri olun sizi baş tacı yaparlar. İşte ticaret işte esnaflık.

Amazonu tekrar tekrar tebrik ediyorum.

Televizyonda orada burada reklamlarını göremezsiniz onların en etkili reklamları müşterileridir.

Teşekkürler amazon.

• Ben de geçenlerde bu amazondan bir kaç ürün almıştım bu firmaya verilmişti, gerçekten ben de beğenmiştim bu firmayı.

• ups'in gelişmişi, diğer şirketler olsa markete gidemiyordum, geçen devlet dairesinde işim çıktı baktım kargo çok uzakta işimi hallederim diye evden çıktım ama malum devlet dairesi olunca iş uzadı açtım uygulamayı adamı aradım komşuya bıraktırdım, yurtiçi mng olsa ertesi güne kalırdı hem bana hem kargocuya yazık.

mng demişken diğer şehirlerde amazon mng ile çalışıyor, 30km mesafeye kargo getirmeyen mng 2 parça kitabı seve seve getirdi, ertesi gün amazon dışı mng kargom geri döndü amazon bunları tokatlıyor ama mng cidden kötü şirket amazon mng yazarsanız bolca şikayet görürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.